Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na Gotham?
Lucie N
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 9. 2014 / 17:14:29 (před 10 roky)
off

Nevi se už, jak si Gotham vedl co se týče Ratingu??

Luxik
RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 9. 2014 / 17:19:06 (před 10 roky)
off
Lucie N napsal(a):

Nevi se už, jak si Gotham vedl co se týče Ratingu??

FOX Gotham 3.2(rating) 7.99(diváci)

Lucie N
23. 9. 2014 / 17:28:03 (před 10 roky)
off
RRR napsal(a):

FOX Gotham 3.2(rating) 7.99(diváci)

Díky..:)
Co se týče Ratingu tak si myslim ze to je slusný, ale naopak bych očekávala vice diváku..

Luxik
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 9. 2014 / 20:46:07 (před 10 roky)
off

No neviem, či to bude moja šálka kávy.. Vôbec nepoznám filmy o Batmanovi a celý jeho universe, ani ako sa vytvoril, proti komu vlastne bojuje a tak, čiže pravdepodobne mi ušla kopa narážok a pozadie postáv.
Ale kvôli Benovi som si to do watchlistu hodila a kvôli nemu to budem pozerať aj ďalej. Ešte Catwoman ma celkom zaujala, len tožvi či to nebolo preto, lebo nemala takmer žiadny priestor :D
Včera som si pozrela Forever, ktorému by som dala takých 60%, toto ma bavilo ešte trošku menej, takže za mňa 50%, ale asi to nie je moc objektívne hodnotenie, keďže pozerám predbatmanovský/batmanovský seriál bez akejkoľvek znalosti o Batmanovi.

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
23. 9. 2014 / 20:55:14 (před 10 roky)
off

Gotham byl ještě lepší než jsem čekala. Výborná atmosféra, skvěle vybraný obsazení (jedinej, kdo mi úplně neseděl byla Barbara, ale to je prostě osobní empatie k herečce), chytlavej příběh. Doufám, že v něm budou pokračovat. Někdo to tu přirovnával k Arrow, kde maj hezky propojený epizodní děje s celkovym velkym příběhem. Doufám, že Gotham bude v tomhle podobnej. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu:)

Jackolo
23. 9. 2014 / 21:56:17 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

No neviem, či to bude moja šálka kávy.. Vôbec nepoznám filmy o Batmanovi a celý jeho universe, ani ako sa vytvoril, proti komu vlastne bojuje a tak, čiže pravdepodobne mi ušla kopa narážok a pozadie postáv.
Ale kvôli Benovi som si to do watchlistu hodila a kvôli nemu to budem pozerať aj ďalej. Ešte Catwoman ma celkom zaujala, len tožvi či to nebolo preto, lebo nemala takmer žiadny priestor :D
Včera som si pozrela Forever, ktorému by som dala takých 60%, toto ma bavilo ešte trošku menej, takže za mňa 50%, ale asi to nie je moc objektívne hodnotenie, keďže pozerám predbatmanovský/batmanovský seriál bez akejkoľvek znalosti o Batmanovi.

Zrovna tady ta znalost není nutností. Tvůrci to udělali chytře. Jsou tam sice pomrknutí na fanoušky, ale jinak jsou ty postavy dobře představeny i pro někoho, kdo Batmana nezná.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 9. 2014 / 22:16:21 (před 10 roky)
off
Jackolo napsal(a):

Zrovna tady ta znalost není nutností. Tvůrci to udělali chytře. Jsou tam sice pomrknutí na fanoušky, ale jinak jsou ty postavy dobře představeny i pro někoho, kdo Batmana nezná.

Môže byť, ja som to písala kvôli môjmu relatívne slabému hodnoteniu, že by som si to asi užívala viac, keby som s tým svetom bola oboznámená :)

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 9. 2014 / 10:36:49 (před 10 roky)
off

Těším se až/jestli budete hodnotit Scorpiona, protože takhle skvěle od srdce jsem se už dlouho nezasmál :)

Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
24. 9. 2014 / 10:38:07 (před 10 roky)
off
stonefire napsal(a):

Těším se až/jestli budete hodnotit Scorpiona, protože takhle skvěle od srdce jsem se už dlouho nezasmál :)

Zrovna jsem to dojel a mrzí mě, že jsem si za každý záchvat smíchu nedělal čárku. Na druhou stranu jsem se celkem bavil...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
24. 9. 2014 / 11:29:20 (před 10 roky)
off

Když už se řeší i ten Scorpion, tak hlavou jsem nevěřícně kroutil téměř celou dobu, ale u scény s letadlem a kabelem jsem to nevydržel a začal se fakt smát... :D

Každopádně Gotham se mi líbil hodně - to temné prostředí, ta atmosféra, prostě bomba, New York jako Gotham byl hodně dobrá volba. A co se týče toho, jestli se seriál odehrává v minulosti nebo v současnosti, jak psala ragelly - tvůrci v tom 20 minutovém videu The Legend Reborn, co vyšlo někdy před 2 týdny, říkali, že se jedná o vlastní časoprostor - jsou tedy moderní mobily, používají se ale starší auta a tak. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
stonefire
24. 9. 2014 / 13:26:42 (před 10 roky)
off

Nechtěl jsem to vlákno nějak odklonit, sorry :) Taky jsem si na konci říkal, že mě ten Scorpion pobavilo natolik, že možná kouknu ze zvědavosti i na další díl. Včera v noci jsem fakt potřeboval přesně takovou šílenost na oddech, Gotham si nechám na později. Letadlo na háku je neskutečný, člověk u toho nemůže nevzpomenout na nekonečnou dráhu ve Fast & Furious.

A abych byl on topic, McKenzie mě v Gothamu dost děsí, z něho mě bolí oči asi stejně jako z Tey Leoni. Ale píšete tady o tom všichni moc pěkně, tak se nakonec docela těším :)

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 9. 2014 / 13:29:12
lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 9. 2014 / 15:13:01 (před 10 roky)
off

Paráda ... už se těším !:-)

Holy
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
24. 9. 2014 / 16:32:41 (před 10 roky)
off

Tak Gotham se mi z letošních novinek líbil zatím nejvíc. To temno, to zasazení, postavy... prostě všechno mě to láká. Celý pilotní díl jsem se nenudil, což je podle mě to podstatné. Jsem zvědav na další díly a pokud se udrží kvalita, tak doufám v prodloužení. Snad mě FOX nezklame! :-)

Thorin Oakenshield
24. 9. 2014 / 18:00:32 (před 10 roky)
off

Tak teda nevím, já jsem se u toho nudila a to jsem velký fanoušek Batmana. Žádné dramatické scény jsem v tom neviděla, ale Tučňák byl dobrý.

I like work: it fascinates me. I can sit and look at it for hours.
manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 9. 2014 / 22:24:44 (před 10 roky)
off

Výborný!
Gotham mě dostal ta atmosféra toho pilotního dílu byla skvělá už dlouho mě nic tak nezaujalo tak snad to vydrží nějaký ten rok protože potenciál je tady obrovský.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 9. 2014 / 01:34:46 (před 10 roky)
off

Gothaj...Gotham! Jak už se psalo v jednom článku: Kdyby nebylo Nolana, takovýto seriály by nikdy nevznikl...jak sami řekli tvůrci Gothamu. Seriál od prvních momentů se snaží jet ve feelingu Nolanovi trilogie, však už i samotný začátek v uličce vypadal dosti podobně a jako vytržený z filmu (akorát úhel kamer byl naprosto odlišný) a následné seznámení s Gordonem bylo také velmi příjemné. Celý díl měl svou detektivní a mysteriozní atmosféru, po které jsem tušil, že Gordon to zvládne utáhnout po celou sérii a nepotřebujeme k tomu žádného temného rytíře. Jakožto obří fanoušek Nolanovy trilogie jsem se opravdu bavil a čtyřicet minut uteklo jako voda. Nejvíce mě asi zaujala postava Riddlera, který je zde prozatím opravdu geniálně představen a skutečně se těším na to, co nás čeká dál. Rozhodně by to mohl být hit sezóny, avšak postrádám tam pořádné zvraty a nějaký ten strhující/napínavý děj. Pilotní díl se mi líbil, ale bohužel z něho nejsem extrémně nad**ený na další díly, což je rozhodně škoda.