Loni jsem psal, že jedno z nejlepších finále bylo k seriálu Psych. Dnes musím napsat, že minimálně na stejnou úroveň řadím i finále k Parks & Rec. Rozloučení se mi líbilo.
Loučení u Setha Meyerse:
https://www.youtube.com/watch?v=0ZQQfkJ7hZY
RIP, Parks and Recreation (2009-2017) :D
súhlasím s Pajkym, koniec bol úžasný, podobný ako u Psych, akurát u Parks and Rec. celú záverečnú sériu z nás ždímali emócie a séria celý čas gradovala a gradovala a mala ten "záverečný feeling", kdežto Psych vyjma poslednej epky bol ako celý zbytok seriálu, a vlastne gradovala len tá posledná epka...ale zase je pravda, že k Psych sa ten koniec takto hodil, bolo by zbytočné dať celej záverečnej sérii končiaci feeling...
ale späť k Parks :) skvelí herci, skvelé postavy, skvelé situácie, narážky, inside joke-y, príjemné prostredie a atmosféra, etc., etc., no kto by si tento seriál nezamiloval? :)) už počas predchádzajúcich častí som viackrát upúšťal slzy, ale finále to zo mňa vyždímalo úplne všetko, už nemám momentálne čo slziť :D :D zo začiatku som mal z toho taký divný pocit, začiatok série bol trochu zvláštny, najmä tie telefóny a tablety boli dosť weird, potom "donáškový robot", etc. :D ale hlavne ma štvalo rozoštvanie Leslie a Rona; odkedy sa zmierili, odvtedy som si to užíval plnými dúškami :)) z finále ma najviac pobavil zrejme moment, kedy April dáva dôvody, prečo mať dieťa :D akože tých momentov tam bolo milión, ale toto ma asi najviac osobne dostalo :D potom bol skvelý moment, keď sa Ron stal šéfom rangerov, sadol do toho kajaku, odplával a potom sa usmial - to mi tiež slzička ukápla :') a najemotívnejšia časť(okrem samotného záveru) bola tá, kde sa vrátila Ann a Chris, to už som plakal ako malé decko :D
dokonalý seriál, kt. si udržal kvalitu počas všetkých sérií(podobne ako Psych), nie nadarmo som v minulosti hovoril, že si to ešte ďalšie 2 série zaslúži...ale na druhej strane aj 7 je úžasné číslo a aspoň sa nemusíme báť prípadného pádu a seriál tak skončil doslova na vrchole :))
na záver snáď len pripomienku prvého odstavca, a to konkrétne roky vysielania seriálu, kt. tu máš, Pajky, zle uvedené ;D v skutočnosti by to malo byť 2009-2017 ;DD
//čo sa týka toho videa, tak mám 2 "wtf" otázky...1. what the fuck were April and Garry doin'? 2. who the fuck is that "Abe Lincoln" guy with the rest of the cast? :D :D
inekafe napsal(a):
na záver snáď len pripomienku prvého odstavca, a to konkrétne roky vysielania seriálu, kt. tu máš, Pajky, zle uvedené ;D v skutočnosti by to malo byť 2009-2017 ;DD
2009-2048 když už :) a video je really weird :)
Pajky napsal(a):
2009-2048 když už :) a video je really weird :)
no práveže nie ;) to už boli flashforwardy až do roku 2048, ale v 2017 sa odohrávala aktuálna séria...nebyť toho skoku, tak sa odohráva v 2015, takže tak som to myslel :)
Parádní finále a pěkně zpracované flashforwardy, vždy když se Leslie někoho dotkla. Modlil jsem se ať se dotkne Jean Ralphia a přání se mi splnilo :D. Gerry(Larry,Terry,Jerry) měl taky parádní příběh a rozhodně si to zasloužil. Akorát bych si přál aby bylo finále trochu delší, třeba pár hodin, i když by mi to stejně nejspíš bylo málo :)
Budou mi scházet :(