Diskuze k článku SARS: Na novinky jsou všichni zvědaví
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 9. 2014 / 18:15:24 (před 10 roky)
off

No...tak Sleepy Hollow teda upadá, tak uvidíme zda se dočká obnovení pro třetí sérii. Avšak Gotham si vede hodně slušně, jako The Blacklist...za což jsem moc rád, no snad se k tomu všemu dneska dostanu.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 9. 2014 / 18:48:17 (před 10 roky)
off

Tak už je po finále Under the Dome a pořád se neví, zda bude třetí série ( nebo mi něco ušlo? ). Trochu mě to znepokojuje :)

Hold the Door!
martin5504
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 9. 2014 / 18:55:55 (před 10 roky)
off

PS: Ak by chcel niekto vedieť ratingy Z Nation, tak prvá časť mala 1.58 mil. divákov a rating ak sa nemýlim 0.5, drúha časť čo som bol veľmi veľmi prekvapený mala o niečo lepšiu sledovanosť, 1.62 a rating opäť 0.5.

suzuki051
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 9. 2014 / 19:46:23 (před 10 roky)
off

Tak Forever by mal vyššiu sledovanosť,lenže ten pilotný diel už veľa ľudí videlo v predstihu asi pred 3 týždňami...Inak je to zaujímavý seriál...

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 9. 2014 / 19:47:40 (před 10 roky)
off

Těžko hned teď soudit....z těhle novinek mám v plánu jen tu se samozřejmě nejnižším ratingem, tak uvidíme, jestli se Forever zvýší.
Under the Dome podle mě 3.sérii dostane, i když padá dál slušně.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 9. 2014 / 19:50:18 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Tak už je po finále Under the Dome a pořád se neví, zda bude třetí série ( nebo mi něco ušlo? ). Trochu mě to znepokojuje :)

Pravda. Stále není nic potvrzené. Natahujou to solidně no :/

Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 9. 2014 / 22:00:01 (před 10 roky)
off
Carljack napsal(a):

No...tak Sleepy Hollow teda upadá, tak uvidíme zda se dočká obnovení pro třetí sérii. Avšak Gotham si vede hodně slušně, jako The Blacklist...za což jsem moc rád, no snad se k tomu všemu dneska dostanu.

Gotham příští týden padne. A to o dost. Lidi od toho čekali Batmana a Batmana nedostali. Sleepy si vede pořád dobře. Rozhodně na poměry FOXu. Ta televize má teď problém vyhrabat se aspoň k ratingu 2,0. Pokud Sleepy zůstane v té hranici 1,8 - 2,0, mělo by přežít.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 9. 2014 / 01:02:48 (před 10 roky)
off
Jackolo napsal(a):

Gotham příští týden padne. A to o dost. Lidi od toho čekali Batmana a Batmana nedostali. Sleepy si vede pořád dobře. Rozhodně na poměry FOXu. Ta televize má teď problém vyhrabat se aspoň k ratingu 2,0. Pokud Sleepy zůstane v té hranici 1,8 - 2,0, mělo by přežít.

Americký recenze jsou ale nad míru spokojený, prý i bez Batmana se jedná o solidní temný thriller, který očekávali a dostali. Já se k seriálu ještě bohužel nedostal, ale očekávám to jisté...takže uvidíme, je jasné že to spadne...ale nečekám až takový pád, i když...můžu se mýlit.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 9. 2014 / 06:59:39 (před 10 roky)
on

Všechno spadne a kor ty očekávaný novinky. Bude záležet na výsledcích v rámci stanice, prostě přežijou ti nejsilnější. Každopádně Gotham má určitě našlápnuto lépe než třeba Red Band, ten už nemá moc kam padat, pokud se chce vyhnout rušení. Myslím, že si Gotham nepovede tak zle, podle mě právě Batmana nikdo moc nečekal, protože tvůrci od začátku říkali, že to o Batmanovi nebude.

Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 9. 2014 / 08:48:57 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Všechno spadne a kor ty očekávaný novinky. Bude záležet na výsledcích v rámci stanice, prostě přežijou ti nejsilnější. Každopádně Gotham má určitě našlápnuto lépe než třeba Red Band, ten už nemá moc kam padat, pokud se chce vyhnout rušení. Myslím, že si Gotham nepovede tak zle, podle mě právě Batmana nikdo moc nečekal, protože tvůrci od začátku říkali, že to o Batmanovi nebude.

Podle mě půjde Red Band mírně nahoru. Rozjede se šeptanda o tom, jak je to dobré. Navíc první díl už byl na netu, to tomu taky mohlo ublížit. Počítám, že to ublíží i Flashovi.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 9. 2014 / 18:32:21 (před 10 roky)
on

Finální čísla: DwtS a Forever si polepšily o dvě desetiny. První epizoda TBBT se zvedla o jednu desetinu. Scorpion o desetinu klesl.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
25. 9. 2014 / 08:11:33 (před 10 roky)
off

Mně se hodně líbil Scorpion. Mělo to švih a kromě jedné scény to nebylo zas až tak neuvěřitelné :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
21. 10. 2015 / 12:41:03 (před 9 roky)
off

To jsou čísla. Takové ratingy dohromady už jiný večer za celou sezónu nezopakoval, ne?