Person of Interest a Agenti mě mrzí... :( Snad se nakopnou během sezóny.
Tak, ako som sa 4 mesiace tešila na Chicago Fire, som to poobede po 10 minútach vypla a ani nemám chuť to dopozerať :-/
Som zvedavá, ako na tom bude Forever, asi to ešte klesne. Dúfam, že to nezrušia niekde uprostred, keď som sa to rozhodla sledovať :D
Lill napsal(a):
Tak, ako som sa 4 mesiace tešila na Chicago Fire, som to poobede po 10 minútach vypla a ani nemám chuť to dopozerať :-/
Som zvedavá, ako na tom bude Forever, asi to ešte klesne. Dúfam, že to nezrušia niekde uprostred, keď som sa to rozhodla sledovať :D
Suhlasim s CF, aj keď som to čakal
Též doufám v lepší čísla pro Person of Interest. Osobně jsem se na další řadu moc těšil a první díl má očekávání splnil. Oproti prvnímu dílu třetí série, vede první díl série čtvrté na plné čáře ;)
Lex-san napsal(a):
Též doufám v lepší čísla pro Person of Interest. Osobně jsem se na další řadu moc těšil a první díl má očekávání splnil. Oproti prvnímu dílu třetí série, vede první díl série čtvrté na plné čáře ;)
Naprosto souhlasím, povedený rozjezd 4. série.
New Girl pěkně klesly čísla :( ale nedivím se, mě 4x01 teda taky nijak extremně neuchvátilo...
RRR napsal(a):
Suhlasim s CF, aj keď som to čakal
Taky souhlasím se CF, a podle rozhořčení diváků na twitteru půjde i tady nejspíš sledovanost mírně dolů...:/
Finální čísla: Agents of Shield si polepšil o dvě desetiny. DwtS, The Voice a Forever stouply o jednu desetinu. Chicago Fire a Person of Interest o jednu desetinu klesly.
Čakal som, že Forever sa výraznejšie zdvihne, nakoľko pilotná časť je vonku mesiac, a teda v TV na pilot už nemusel pozerať skoro nik.
Forever mohl mít ta slabá čísla, protože lidi si nevzpomněli, že je to druhý den zas. Uvidíme.