Diskuze k článku Šok v Bones: [Spoiler] už není mezi živými!
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
26. 9. 2014 / 13:06:07 (před 10 roky)
off

Jsem na to hned ráno narazila na Twitteru, takovej šok! Kdybych věděla dopředu, že má někdo umřít, tak tam ani nelezu, abych nevěděla kdo to byl. Vůbec se mi do té epky nechtělo. Sweets mi tam fakt bude chybět, ještě navíc teďka, když čekají s Daisy mimčo. :(

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
26. 9. 2014 / 13:14:10 (před 10 roky)
off

Ať jdou někam, moje nejoblíbenejší postava z celýho seriálu. >:(

Drakus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
26. 9. 2014 / 13:20:49 (před 10 roky)
off

Ja fakt neviem co sa to tuto sezonu deje... Mame za sebou len piloty a ja som uz prisiel o tri oblubene serialove postavy. Sa chcu podobat na GoT alebo co? :D Tvorcovia serialov sa teda pustili do riadneho Killing Spree :D Normalne uz budem dalsie premiery pozerat so strachom... A kto viem ci sa este vobec s takou chutom k tym serialom vratim, ak vobec...

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
26. 9. 2014 / 13:21:14 (před 10 roky)
off

Zatrpacený Bones...

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 38 | Angel
26. 9. 2014 / 13:38:44 (před 10 roky)
off

Teď se trochu bojím si tu první epizodu pustit :-( na ty fotce to vypadá že neumřel zrovna pokojně :-(

Katchib
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
26. 9. 2014 / 14:29:21 (před 10 roky)
off

Oni mi zabili Sweetse? Parchanti! Jedna z mých nejoblíbenějších postav. Docela by mě zajímalo, jestli ho někým nahradí. A pokud ano, tak kým. Nejsem si ale jistá, že za něj najdou plnohodnotnou náhradu...tvůrci mě sice naštvali, ale na Bones stejně nepřestanu koukat :-)

Bez práce nejsou koláče a když náhodou práce není, pak je ten pravý čas na dobrý seriál.
mmm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 9. 2014 / 14:34:29 (před 10 roky)
off

Sweetse néé. Bude mi moc chybět.

Mmm
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 9. 2014 / 14:43:42 (před 10 roky)
off

Ja na to taky narazila na twitteru omylem. No coz.Na jednu stranu mne to stve protoze Sweets je skvela postava.
Na druhou stranu, dohodli se s hercem coz je skvele. Ale co je nejhlavnejsi, postavam to doda neskutecnou energii pro zbytek sezony.
Ano stve mne to, ale je to vyborny tah. Manzel uz mne zkazil takze to beru jako plus pro kvalitu serialu :D
Musite uznat ze to chtelo kuraz a je dobre ze z toho nevycouvali :-X

Editováno: 3x | Naposledy: 26. 9. 2014 / 14:45:20
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
26. 9. 2014 / 18:12:08 (před 10 roky)
off

Pred pozretím som na článok radšej neklikala, ale keď si Sweets bral to povolenie, hneď som vedela, ako to dopadne (keďže nadpis článku som videla).

www.supernatural.cinemaview.sk
verarenak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
26. 9. 2014 / 19:23:18 (před 10 roky)
off

Tak jako v životě odchází naši nejbližší, nejmilejší, tak i bohužel v seriálech se musíme rozloučit s našimi milými herci. Nikdo není nesmrtelný, i když loučení je vždy těžké.

verarenak
Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 9. 2014 / 19:41:19 (před 10 roky)
off

Neuvěřitelný šok hned po ránu, vůbec jsem tomu nechtěla věřit. :( Díl jinak super, ale ten konec, ach jo. :/ A příští epizoda bude určitě těžká.

MoTAngel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 9. 2014 / 19:55:59 (před 10 roky)
off

Néé! Oni mi zabili jednu z mojich najobľúbenejších postáv v seriáli. Mohli radšej zabiť Bootha a Nie Sweetsa. :(

MonicaTran
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 9. 2014 / 23:05:29 (před 10 roky)
off

To jsou mi věci, škoda ho!

Snad nebudou v té 200.epizodě zpívat..

Katusa
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 9. 2014 / 09:32:38 (před 10 roky)
off

Přečetla jsem si jen titulek tohoto článku a odolala a nepřečetla celý článek. Následně jsem v první epizodě hádala kdo umře. A asi od půlky dílu jsem už tušila že to bude Sweets. Moje oblíbená postava je mrtvá a jde pod nůž u tohoto momentu jsem měla husí kůži :(.

CUTE_BUT_PSYCHO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 9. 2014 / 13:09:44 (před 10 roky)
off

Johnovi Francisovi Daley-ovi prajem že sa mu v kariére darí a posúva sa ďalej, ale naozaj ma mrzí že Dr. Sweets z Bones odchádza. Bol neoddeliteľnou súčasťou a myslím si, že keď už sa rozhodli pre tak drastický odchod nemuseli nám aspoň pred tým hádzať kosť s tým, že sa dali dokopy s Daisey a čakajú spolu dieťa. :(

A len dúfam, že sa ho nepokúsia nahradiť tým detektívom Aubrey-m. Je mi dosť nesympatický...!

I might be bad, but I am perfectly good at it.
Alyssun
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
3. 10. 2014 / 17:17:26 (před 10 roky)
off

Tohle je strašná rána, hlavně po tom všem co jsme se za 7 sérií o Sweetsovi dozvěděli. Byla to nejvíc emotivní postava s chápajícím a laskavým srdcem. Byl pro mne jako bratr a nikdy v životě, NIKDY !!! nezapomenu na jeho: Put The Lime in The Coconut, kterou zpíval, když odváželi tělo Vincenta... Takže pro našeho milovaného Lance Sweetse. Je mi to líto :-(

Alyss
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 10. 2014 / 17:18:26
Alyssun
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
3. 10. 2014 / 17:18:32 (před 10 roky)
off

http://www.youtube.com/watch?v=5LxC3M-Yngs

Alyss