Koukám dneska samé "dobré" zprávy....nejdřív mi zabijou Sweetse a pak ještě zruší Mentalistu...no jo, je čas začít vyhlížet náhradu do watchlistu.
Katchib napsal(a):
Koukám dneska samé "dobré" zprávy....nejdřív mi zabijou Sweetse a pak ještě zruší Mentalistu...no jo, je čas začít vyhlížet náhradu do watchlistu.
Že? Dnešek je nějakej prokletej.
I když s koncem Mentalisty jsem tak nějak počítala, už šestá série byla málem poslední (a podle finále s tím tvůrci taky počítali), takže mě to ani nepřekvapuje. Ale prodloužení mě potěšilo, tak si ty poslední díly vychutnám. :)
Alespoň, že to tvůrci tedy vědí dopředu a připraví snad nějaké uspokojivé zakončení, i když si říkám, že to finále šestky by bylo jako konec také dobré.
Ach jo. :( Můj první seriál, který jsem začala sledovat s titulky společně s Amerikou. Ačkoli některé díly byly řekněme všelijaké, bude mi Mentalista ve watchlistu chybět. Na druhou stranu oceňuji, že jsem se k té zprávě dostala takto brzo a můžu se s klidným svědomím a vědomím připravit.
havlik.jakub666 napsal(a):
Alespoň, že to tvůrci tedy vědí dopředu a připraví snad nějaké uspokojivé zakončení, i když si říkám, že to finále šestky by bylo jako konec také dobré.
Taky doufám, že bude konec Mentalisty dobře vymyšlený a že si poslední díl všichni užijem.
havlik.jakub666 napsal(a):
Alespoň, že to tvůrci tedy vědí dopředu a připraví snad nějaké uspokojivé zakončení...
Myslim ze neco podobneho si fanoušci rikali i u "Jak jsem poznal vasi matku"
Sangaj napsal(a):
Nesejčkuj! Tfuj tfuj.
Sangaj napsal(a):
A co teprve fanoušci Lostu, kde se o konci vědělo 3 roky dopředu :D
Je to škoda, mně by nevadilo třeba dalších pět řad, ale dalo se to čekat. :)
Sedmá série by měla mít 13 dílů.