The Neighbors byly náhodou super! Black-ish není zas tak špatný... Dá se na to koukat a člověk se i zasměje. Bro Mitzvah mě zabil :-) A jak si přerazil záda xD
Mě je tam strašně nesympatická ta matka rodiny, šíleně šilhá nebo co to má s těma očima. Celkově ani ty děti mi nejsou moc sympatické. Ale jako nápad mi to nepříjde špatné. Těžko říct ale jestli tohle téma je dobře pojaté, na jedné straně jsou tam strašné stereotypy (všichni černoši se znají, umí hrát basket, poslouchají hip hop - i když ty záda na zem byly dobrý :-D) a na druhé snaha "být stejní". Hlavně mě dostalo to africký náboženství, to jako vážně :-D? Nevím, co vlastně ten tatínek rodiny dělá, není to třeba krize středního věku :-D? Mrknu ještě na jeden, dva díly, ať vidím, co tam vykoumají dál...
Ne, ne, NE!:D ani ten článek mi nepomohl, aby mě to zaujalo :D vydržela jsem 2minuty a dost :D
No já doufám že se na to černoši budou dívat, bo jsem dal v tipovačce prodloužení :D
Desperate houseman napsal(a):
No já doufám že se na to černoši budou dívat, bo jsem dal v tipovačce prodloužení :D
já taky
Hele pamatujete si někdy ještě na Fresh Prince
On je ten seriál hodně specifický pro americkou kulturu (ale pozor, ne nutně afroamerickou!), takže našinci, který nemá moc ponětí, jak to v té Emerice mezi lidmi funguje, Black-ish asi nemusí moc říct. Ale dejte mu šanci, fakt to stojí za to. Jen k němu nesmíte přistoupit s averzí už jen kvůli tomu, že „nejste cílová skupina“. Ten seriál je o černošské rodině, ale na to, abyste se na něj dívali, sami černoši být fakt nemusíte ;-)