To já se na Selfie docela těším. Trailer mě docela zaujal a podruhý tak mi to přišlo i docela vtipný. Takže jsem zvědav, jestli mě to bude bavit.
Mne to príde naopak podľa traileru ako super oddychovka. Jasné, na to, aby získala 100% to je moc. Ale 50%? No veď uvidíme, ale príde mi to fakt také niečo fajn, na oddych, zábavu. Nič pri čom by musel človek toľko rozmýšľať, a koniec koncov takých seriálov na rozmýšľanie mám už rozpozeraných až až. Najviac sa teším na Karen Gillan. :) Bude to fajn.
Mě taktéž trailer zaujal a jsem na tuto sociální bohyni hodně zvědavej, jelikož i já se účastním fenoménu fotit si SELFIE :D Však SAKRA!!! Mám co ukazovat ne? :D :D
Takže jsem zvědav na tento seriálek a doufám, že ho budu moci zařadit ke svým nočním oddychovkám jako Brooklyn Nine-Nine a podobné :)
Tak se priznejte. Kdo z vas v tom videl anglicky zaklad od Shawa. Presneji receno Pygmalion. Je to sice velice moderne pojeto ale zakladni znaky tohoto dila to ma. Prvni dil byl dobry uvidime jak to pujde dal.
Asi je to tím, že jsem náctiletá, teenager a bůh ví co ještě, že zbožňuju Karen Gillan (i přesto, že Amy Pond jsem ne vždy měla ráda), ale tenhle seriál se mi fakt líbí. S tím, že ostatní postavy tam byly navíc, nesouhlasím, ale to je asi pohled každého na věc. Tenhle sociální slovník znám, takže bez problému. Asi to je fakt jen pro náctileté :), i když, i pro mě, je asi největší lákadlo obsazení (J. Cho, K. Gillan). Ale rozhodně koukám dál! :) Tyhle oddychovky můžu...
Nejaká som zaspatá, som si myslela, že až v stredu je prvá epizóda :D Ja sa na tento seriál teším a neodradilo ma ani vaše hodnotenie (aj keď som si článok len prebehla a prečítala percentá), dúfam, že to bude seriál, pri ktorom večer na 20 minút vypnem, 2-3 krát sa zasmejem a pôjdem spať. Tým pre mňa účel splní a budem spokojná :)
Lill napsal(a):
Nejaká som zaspatá, som si myslela, že až v stredu je prvá epizóda :D Ja sa na tento seriál teším a neodradilo ma ani vaše hodnotenie (aj keď som si článok len prebehla a prečítala percentá), dúfam, že to bude seriál, pri ktorom večer na 20 minút vypnem, 2-3 krát sa zasmejem a pôjdem spať. Tým pre mňa účel splní a budem spokojná :)
Mám dojem, že oficiální premiéra je až zítra (?), ale na internetu už je to přes měsíc...
Drunk_Queen napsal(a):
Mám dojem, že oficiální premiéra je až zítra (?), ale na internetu už je to přes měsíc...
Jj, zajtra v Amerike, u nás v stredu, tak som to myslela :)
A tých pilotov bolo dopredu na internete toľko, že úplne som nemala prehľad, ktoré boli už vypustené, tak to vždy pozerám po premiére. Takže v stredu napíšem názor na Selfie :D
Pretty Woman námět? Děláte si srandu? To opravdu nikomu nedošlo, že se jedná o seriálovou modernizaci Pygmalionu od Shawa? (My Fair Lady??????)
Jabberwocky napsal(a):
Pretty Woman námět? Děláte si srandu? To opravdu nikomu nedošlo, že se jedná o seriálovou modernizaci Pygmalionu od Shawa? (My Fair Lady??????)
Někomu určitě jo...
Jabberwocky napsal(a):
1. Pretty Woman je příběhově založená na Pygmalionu, takže jistá spojitost je na místě.
2. Ragelly přímo v názoru zmiňuje My Fair Lady.
Mně se selfie moc líbil, už se těšim na další díl, ústřední dvojka se skvěle doplňuje a kamarád hlavního hrdiny je dobrej, takže si strčte své nízké hodnocení za klobouk :D
Karen Gillan je mi bohužel poněkud nesympatická. Tohle vynechám. :)
Vypadalo to jako stupidní komedie, ale musím říct, že jsem se spletla. Velice emotivní a ta Gillan mi taky změnila pohled na celý pilot. Takže Selfie jde do watchlistu :)
Oddychovka..dám tomu šanci :-) Někdy mi připadá hlavní hrdinka jako škaredá tlama, jindy zase ne..nevím co si mám o ní myslet :-D Takže joo není to tak špatné..uvidíme co dál..
Aaale hej, bolo to celkom fajn.. Ale podľa sledovanosti tipujem, že to zrušia. Som zvedavá, ako dlho sa Selfie udrží na obrazovkách.
Heh, vzhledem k době můžu jen doporučit. :)
Nicméně mám podivný vkus, sem schopnej se koukat na cokoliv a vlastním schizofrenický smysl pro humor.. tak to berte s rezervou.
Mne sa to páčilo takže ide do môjho watchlistu. Môžem odporučiť, príjemná oddychovka s Karen :)
Už jen kvůli Karen to s tím seriálem zkusím :)
Po pilotu musím říct, že jsem to určitě čekal horší. Uvidíme jak to bude dál, ale myslím, že když se to vezme dobře do rukou tak to vůbec nemusí být špatný. Není to kdoví co, ale na oddech by to mohlo bejt. ;) Jo... a pochopitelně + Karen Gillan k tomu.
Teda tohle jsme na svym watchlistu neměla, ale když jsem přišla z práce domů, chtěla jsem něco nenáročného a veselého a tohle splnilo moje očekávání. Docela jsem se i pobavila a vedlejší postavy mi nepřijdou tak hrozné, jak se píše ve článku. Určitě budu pokračovat dál :)
Jsem člověk, co nemá facebook, nikdy nebyl na twiteru a do toho seriálu jsem netušila, co je selfie. Původně jsem to možná i proto vůbec neměla v plánu vidět. Nakonec jsem se mrkla a není to tak hrozné, jak jsem myslela. Když mi teď zrušili MLS, tak nějaké komedii chci dát šanci.