Neee :-(. Dívám se na seriál hlavně kvůli ní a neumím si milenky bez ní představit.
Tak bohužel moje oblíbená postava odchází nevím jestli se budu dal koukat,ale nechci házet flintu do zita tak uvidíme
Ani se jí nedivím, ale Mistresses bez ní podle mě moc dlouho přežít nemůžou.
Sice jsem zacla koukat kvuli Alysse, ale serial se mne libi a budu koukat i bez ni.
Co se tyce jejiho rozhodnuti, tak ji naprosto chapu. Cekala na rodinu dlouho a chce si to uzit a pracovat co nejmene.
Trosku mi ale prijde ze to byl dobry tah producentu, pokud se ji chteli zbavit. Protoze nic nesnizi naklady vice nez nejvetsi hvezda serialu, ze ano.
Tak to mě hodně mrzí. Byla to má oblíbená postava a v podstatě jen kvůli jí jsem na to začala koukat. Bez ní si to neumím představit, protože kdyby tam nehrála ona, tak bych na to už dávno nekoukala no.. :/
Její důvod je naprosto pochopitelný a ano mám obavu, že její odchod bohužel ovlivní sledovanost nadcházející řady. A Mistresses US už nebodou každopádně to, co bývaly. Tímto krokem to může skončit jako u původních Mistresses v Anglii, které se dočkaly jen tří řad. Nu což, budu doufat v opak. I přes kontroverznost druhé řady se budu dívat i dál.
Illyria napsal(a):
Trosku mi ale prijde ze to byl dobry tah producentu, pokud se ji chteli zbavit. Protoze nic nesnizi naklady vice nez nejvetsi hvezda serialu, ze ano.
To si nemyslím, že to byl tah producentů, protože nic nesníží sledovanost jako odchod největší hvězdy.
No, tak to jsem nečekala, i když ji jako matku chápu..každopádně jsem zvědavá, jak to zakomponujou do další řady a jestli to nakonec neskončí řadou třetí..
Uvidíme :)
Není to jen vtip? :) Bez ní si to tak nějak neumím představit. Ale učitě tomu dám šanci bez Savi, jen doufám, že pro ní producenti připraví nějaký normální odchod :)
marseeelka napsal(a):
Neee :-(. Dívám se na seriál hlavně kvůli ní a neumím si milenky bez ní představit.
Pravda!!!
Škoda :-( a myslím že tam bude hodně chybět, každopádně necham se překvapit :-)