Diskuze k článku SARS: Stalker straší diváky
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 10. 2014 / 19:03:04 (před 10 roky)
off

OK... stalker-a som este nevidela ale trailer ma nadchol... co som citala na cz strankach, ludia sa nan tesili. ale na americkych.. skorej od neho odradzali.. tak mam obavu ako to s nim vobec dopadne... uvidime ked si prvu cast pozriem....

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
2. 10. 2014 / 20:31:27 (před 10 roky)
off

Mám to teď puštěný a zatím nuda kromě úvodní scény.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
2. 10. 2014 / 20:42:28 (před 10 roky)
off

Stalker příjemně překvapil, jen si nějak neumím představit, jak budou delší dobu vytvářet pořád nový a zajímavý případy. Stalking mi přijde jako dost omezený pole pro kriminálku...

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
2. 10. 2014 / 20:43:01 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mám to teď puštěný a zatím nuda kromě úvodní scény.

Nuda? Co ta scéna s kobercem? :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
2. 10. 2014 / 21:05:24 (před 10 roky)
off
griff napsal(a):

Nuda? Co ta scéna s kobercem? :)

To je jedna ze tří dobrých scén. Zbytek je na prd. I normální řadový CSI je zábavnější. Od pilotu bych čekal něco lepšího.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lex-san
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 10. 2014 / 00:40:30 (před 10 roky)
off

Hmm, tak já nevím. Z pilotu Stalkera mám roztodivný pocit. Patřičné scény byly vygradovány dobře, ale nějako mi hapruje ústřední dvojice. Nevím totiž, jaký postoj k sobě navzájem zaujala - ať už jde o sympatie, antipatie, uznání či snahu o profesní vztah, tak mi z toho všeho vychází divný guláš. Chápu, že se teprve oťukávají, ale doufám, že si co nejdříve vyjasní své postoje, protože mi jejich namíchaný guláš nesedl a zkažený žaludek mi kazil celý požitek z jinak zajímavého seriálového počinu.

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 10. 2014 / 00:41:06
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 10. 2014 / 17:34:44 (před 10 roky)
off

Finální čísla: Modern Family si polepšil o dvě desetiny. The Middle, The Mysteries of Laura, The Goldbergs, Black-ish a Nashville šly nahoru o jednu desetinu. Chicago PD šel o jednu desetinu dolů.