Diskuze k článku Seriály CBS v sezóně 2010/2011
Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
1. 4. 2011 / 14:40:09 (před 13 roky)
off

Mad Love jenom 13 ep?? Chjóó...:D Ujíždim na tom seriálu, doufám, že dostane ještě aspoň jednu sérii ;)

See Madonna and die...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 4. 2011 / 18:28:56 (před 13 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

Mad Love jenom 13 ep?? Chjóó...:D Ujíždim na tom seriálu, doufám, že dostane ještě aspoň jednu sérii ;)

Silně o tom pochybuju s tou sledovaností.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
1. 4. 2011 / 21:18:57 (před 13 roky)
off

Je mi docela líto že nový spin-off Criminal Minds: SB bude mít jen 13 epizod. Původní Criminal Minds se pohybovali okolo 23 epizod. To mi připadá jako by ten seriál měl stihnout stejný osud jako mnoho dalších loni a letos. Každopádně doufám, že například Mike & Molly už druhou sezónu nedostane, protože podle mě je to strašná nuda.

Aby tě sežral velkej pes!
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2011 / 21:19:34
Zdeněk Král
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
1. 4. 2011 / 21:55:22 (před 13 roky)
off

Mad Love mě docela chytlo, ale tak nic, no… Hlavně mě potěšilo, že dál pokračují Mike & Molly a Rules of Engagement (byť zkráceně) a prodloužení HIMYM a BBT vždy potěší :-)

Zdeněk
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
2. 4. 2011 / 20:32:19 (před 13 roky)
off

Tak aby Chaos vůbec měl těch 13 epizod... včera ten pilotní díl sledovalo strašně málo lidí, rating ve věkové skupině 18-49 let byl jen 1,1. Takový rating pro nový seriál by byl málo i na CW, natož pak na CBS...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 4. 2011 / 20:52:26 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak aby Chaos vůbec měl těch 13 epizod... včera ten pilotní díl sledovalo strašně málo lidí, rating ve věkové skupině 18-49 let byl jen 1,1. Takový rating pro nový seriál by byl málo i na CW, natož pak na CBS...

Ono obecně moc seriálů nasazených v midseason nemá moc úspěch, přece jen ty nasazené hned v září mají víc času na nabrání publika. Tady ty jarní už jsou hodně tlačené květnovým rozhodováním o příští sezóně, do té doby se stihne odvysílat jen pár dílů, takže je to vždycky spíš o tom, jak silné piloty dané stanice mají a kolik seriálů si můžou dovolit obnovit.
Na druhou stranu je pravda, že třeba Body of Proof má dobré šance na druhou sérii, jak podle sledovanosti, tak podle kritiky. Chaos asi skončí s první sérií, ty ratingy jsou docela tragické.