Na ty nejdůležitější jste úplně zapomněli. Co třeba Richard a Madalena, dokonce i na Cercei se nedostalo.
Mně chybí současná královna z The Royals :)
Jinak za mě máte palec nahoru hlavně za Artuše, ten mě hodně potěšil.
Mám tam Arthura a Gwen, mám tam Henryho V. - nemůžu si stěžovat :)
Edit: pravda, na Richarda a Madelenu jsem taky zapomněla :O No teď se opravdu stydím!
Miluju
+ Bill Compton
+ Francis
+ Zlá královna
+ Anna Boleynová
přidávám Cersei Lannister. Ještě možná Hurrem Sultan, ale to už ze jména je znát, že to byla sultánka a né královna, takže nic.
Nesnáším
- Marie Stuartovna
- Daenerys Targaryen
Já skoro žádné neznám :D
Na druhou stranu rozhodně chybí král Richard z Galavanta, úplně se zapomnělo na královskou krev z Grimma nebo "krále pekla" Crowleyho :) (Ano, Crowley je jen vtípek)
Nikdy nemůže být kompletní výčet, kor když články leží v záloze delší dobu. Od toho je diskuze :)
Já myslím, že je v tom článku málo Natalie Dormer. Mohla tam být ještě jednou jako Margaery :D.
A Vikings jsou jako kde?! Ragnar?
"Shame, Shame.." :D
Pěkný, akorát mi chybí Cersei Lannister, Jane Seymore a Ragnar :D
Chybí mi tam Royals :( celý seriál jen o královské rodině a vy ho vypustíte :(
Ale zase mě hrozně potěšil Arthur, za toho chválím :)
Potěšila White Queen, ale chybí mi Prokletí králové, také Pilíře země, ale hlavně Arabela :-)
potešila na Gwen a Artuš z Merlina...
Chyba mi tam neviem si spomenúť meno ale tá mladá kráľovná z Atlantis a napadol ma Crowley "King of Hell" zo Supernaturalu :)
PS úplne mi vypadla kráľovská rodina z Grimma ... Uplne už na ten seriál zabúdam ale teším sa na novú sériu :)
PS2 : No to áno ešte som si spomenula na Britského Robina Hooda (podľa mňa dosť podceňovaný seriál) A tam bol Kráľ Richard alebo ako sa presne volal :D Tak to áno mená mi veľmi nejdú pamätať hlavne pri vedľajších postavách :P
Tak hneď na začiatku Joffrey, Cora, Bill.... och, tých chlapov som neznášala, Cora aspoň bola znesiteľná a Daenerys.
Chválim Arthura a Gwen ich som milovala. Potom cast z Reign - Francis, Mary aj Catherine aj keď už u mňa stojí dosť na hrane :D
It's her, she's the Evil Queen!
Hodně mi zde chybí král pekla Crowley...
Jé, Henry V. To jste mě potěšili.
Moc hezkej fotočlánek, ale vešlo by se jich ještě o dost víc ;-)
Velké díky za Henryho V. a Richarda II. Příjemně jste mě překvapili. :-)
majka147 napsal(a):
potešila na Gwen a Artuš z Merlina...
Chyba mi tam neviem si spomenúť meno ale tá mladá kráľovná z Atlantis a napadol ma Crowley "King of Hell" zo Supernaturalu :)
PS úplne mi vypadla kráľovská rodina z Grimma ... Uplne už na ten seriál zabúdam ale teším sa na novú sériu :)
PS2 : No to áno ešte som si spomenula na Britského Robina Hooda (podľa mňa dosť podceňovaný seriál) A tam bol Kráľ Richard alebo ako sa presne volal :D Tak to áno mená mi veľmi nejdú pamätať hlavne pri vedľajších postavách :P
Jediný král v Grimmovi se tam sotva objevil a vlastně to ani skutečný král není. No a Richard Lví Srdce, pokud vím, v Hoodovi taky nehrál moc velkou roli, když se to odehrává za jeho nepřítomnosti. Neviděla jsem třetí řadu, ale v 1. a 2. nebyl vůbec.