Gratulace výhercům. A tohle němé vysílání bylo skvostné. :-D "Pro dnešek naschle... nashle... no prostě nazdar!" :-)
Rozhodně nejlepší vysílání ze všech... i když nebylo se zvukem :D
A samozřejmě výhercům velká gratulace ;)
Skvělé vysílání!
Každopádně tohle bylo už asi třetí nebo čtvrté, co jsem sledovala, a nikdy jsem netušila, že to probíhá se zvukem :D. Měla bych si začít zapínat zvuk :D.
Gratulace výhercům :)
Ve fantazii se meze nekladou, že? :-) A ve Fruikově už vůbec ne. :-)
Gratulace výhercům. :-)
lukascoolarik napsal(a):
Gratulace výhercům. A tohle němé vysílání bylo skvostné. :-D "Pro dnešek naschle... nashle... no prostě nazdar!" :-)
U toho jsem se taky nasmála:-D
Drunk_Queen napsal(a):
Každopádně tohle bylo už asi třetí nebo čtvrté, co jsem sledovala, a nikdy jsem netušila, že to probíhá se zvukem :D. Měla bych si začít zapínat zvuk :D.
Tak toto ma pobavilo :D :D :D
Inak nemé losovanie super, a tiež gratulujem výhercom :)
Lill napsal(a):
Tak toto ma pobavilo :D :D :D
Inak nemé losovanie super, a tiež gratulujem výhercom :)
Já dneska fakt objevila Ameriku :D. Každou soutěž v r.2014 jsem viděla a až dneska vím, že je to se zvukem :D. Pustila jsem si teď pár předchozích vydání a ono to tam fakt je!!! :D
Drunk_Queen napsal(a):
Já dneska fakt objevila Ameriku :D. Každou soutěž v r.2014 jsem viděla a až dneska vím, že je to se zvukem :D. Pustila jsem si teď pár předchozích vydání a ono to tam fakt je!!! :D
To nebyla jen Amerika... To podle mě byla nová planeta :P
Drunk_Queen napsal(a):
No alespoň k něčemu bylo němé losování.
Jůva, jůva, hurá, hurá, díky, díky, jupí, jupí, čau, čau :-) :-)
Výhercům moc gratuluju :)
Němé losování moc dobré:)) Výhercům moc gratuluji!