Pre mňa jedna z najočakávanejších noviniek sezóny :) Pilot bol skvelý, síce trochu preplnený, ale to sa dá čakať.
Nejočekávanější seriál sezony se konečně rozjíždí, snad budou ratingy vysoké
jukab napsal(a):
Nejočekávanější seriál sezony se konečně rozjíždí, snad budou ratingy vysoké
Jsou! 1,8 rating a 4,5 milionu sledovanost.
Jsou, z technických důvodů více infa v SARSu až za pár minut.
Pilot bol super. A súhlasím, že pilot bol trošku preplnený. Pre mňa zatiaľ najlepšia novinka sezóny. P.s. Grant Gustin je sexy :D
Tak ja som z Flasha doosť nadšená, neodolala som a epizódu som videla už cez leto, ale dnes si ju pozriem ešte raz :)
Taky jsem se na Flashe těšila, začátek teda dost klišoidní, jako byl to mlej kluk, kzterýho šikanovali a on chudák nikdy nebyl dost rychlej aby utekl. Ale zato táta jako oběť, obviněn z vraždy manželky, to už vypadá na zajímavou zápletku.
Jo a při stále opakované větě "Run, Barry, run!" jsem se pokaždý zasmála > "Run, Forrest, run!" :D
Tak nevím poslední dobou je těch super hrdinů až moc a asi to u mě The Flash odskáče.Každý má svého oblíbeného hrdinu no já můžu říct že Flash to nebude.Ničím mě nepřekvapil všechno bylo až moc předvídatelné a celí pilot byl jak jedno velké klišé které prostě nemá čím překvapit.Ale jednu pozitivní věc jsem tam našel a to že aspoň ty herecké výkony byli lepší než v Arrow tam je to jedna velká katastrofa.
Moc jsem toho nečekal a díl jsem viděl až včera. Musím říct, že jsem docela spokojený Flash byl vždycky můj oblíbený hrdina. Jen jsem měl tolikrát za díl pocit, že už je konec a přitom to pokračovalo...
Doporučuji dost skvělý seriál :)
tech 1000 mil do Starling City bylo božských :D
Není to špatný ale tak nadšený jako všichni ostatní nejsem. Gotham se mi líbil mnohem víc.
No...tak to bylo bleskový :D Hodně pěkný pilot a rozhodně hit sezóny, jak se asi už očekávalo. I když pilotní díl mi z první poloviny přišel docela nezáživný a to vzhledem k tomu, že jsem už všechno viděl v traileru. Možná tam toho nemuseli dávat tolik, ale což o důvod více, se těšit na další díly. Pilot zkrátka zazářil, konkrétně od setkání Flashe a Arrowa jsem byl napumpovanej vidět toho více a nyní jsem plně připraven na další nálož záporáků. A ještě jednou opakuji: Chci více DC hrdinů na CWčku!!!!