Já nechci rýpat, Ragelly, ale vytrhla jsi to z kontextu :D Když už uvádíš, že The Originals klesali oproti premiéře a finále, tak taky musíš uvést, že se to vysílalo v jiný den, v jiné konkurenci a že tohle číslo vlastně pondělní slot na The CW vylepšuje :-) Ze tvého textu vyplývá jenom to, že Originals prostě padli a lidi o ně nemají takový zájem jako u první řady, což prostě není pravda, porovnávat se dají spíš jenom týdenní výsledky, ne sezónní. :D
Originals muže klesat jak chce,ale dam ruku do ohně ze nam,skalním fanouškům to nevadí a určitě se dockame dalších a dalších sérii
justynajohnson napsal(a):
Originals muže klesat jak chce,ale dam ruku do ohně ze nam,skalním fanouškům to nevadí a určitě se dockame dalších a dalších sérii
No, když Originals během série klesne o dalších, co já vím, 700 - 900 tisíc diváků a na ratingy 0,2 - 0,3, tak se IMHO může jít Původní rodinka místo další série akorát tak klouzat. :) Ale musím uznat, že 2x01 byl opravdu hodně podařenej díl...
justynajohnson napsal(a):
Vám možná ne, ale tu TV pocity "skalních fanoušků" (po jedné sérii, WTF?) moc nezajímají :) A tohle dolů půjde, konkurence je krásná, tak doufám příště max 0,3 :) I Gotham by mohl skončit, jde dolů pomalu, ale jistě
Dúfam že čísla nebudú klesať.. bola by to veľká škoda... je to určite teraz lepšie ako TVD.. radšej nech TVD skončí 6 seriou a TO nech pokračuje ďalej.. a 2x01 bola strašne super narozdiel od TVD 6x01.. :)
Dnes jsem na shlédnutí dílu nenašla čas, ale zítra to určitě napravím. Vzhledem k tomu, že se díl líbil dokonce i Furiantovi, bude to zřejmě pecka. :D
A těším se i na nový díl Sleepy Hollow. :) Aneb seriálová sezóna je konečně tady.
S takovou konkurencí se není čemu divit, že na TO už nezbylo tolik diváků :)
Me se nelibi klesani Scorpion, zacalo sei to fakt libit i kdyz jsou tam obcas veci pritazeny za vlasy (genialni lidi evidentne musi vse delat co nejsloziteji :D).Snad uz dal klesat nebude.
jukab napsal(a):
Vám možná ne, ale tu TV pocity "skalních fanoušků" (po jedné sérii, WTF?) moc nezajímají :) A tohle dolů půjde, konkurence je krásná, tak doufám příště max 0,3 :) I Gotham by mohl skončit, jde dolů pomalu, ale jistě
Přesně tak at Gotham vypadne a Originals stoupá,více bych si nepřála
Furiant napsal(a):
No, když Originals během série klesne o dalších, co já vím, 700 - 900 tisíc diváků a na ratingy 0,2 - 0,3, tak se IMHO může jít Původní rodinka místo další série akorát tak klouzat. :) Ale musím uznat, že 2x01 byl opravdu hodně podařenej díl...
Jsem optimista a doufám ve prospěch Originals,je to skvělý seriál(samozřejmě je velká konkurence),ale doufat si dovolím :)
Tiež dúfam že Scorpion nespadne dolu, vyzerá to byť celkom zaujímavé :) Ak mám porovnať Gotham a TO, tak určite radšej TO ale no, uvidíme :)
Finální čísla: TBBT, The Voice, DwtS a Castle si o desetinu polepšily. The Blacklist o jednu desetinu klesnul.