Jako Iron Man je skvělý,ale seriál?No v Ally McBeal taky zazaril tak uvidíme co se z toho vyklube
Kvůli němu bych to snad začala i sledovat :D
jooo :D to by byla paráda... ze všech márveláků ho mám nejradši :)
taky by mi to udělalo obrovskou radost, a myslím, že při správné propagaci by měla ta epizoda možná vyšší rating než TWD
Seriál má v poslední době solidně našlápnuto a to i bez jakýchkoliv zbytečných cameo postav, avšak pokud by se měl v seriálu Tony objevit - chce to nějak silně, promyšleně a hlavně chytře...jelikož nechci, aby se opakovala taková ta dementní situace jak naprosto zbytečná epizoda po Thorovi 2.
Michaela Ještěrka napsal(a):
taky by mi to udělalo obrovskou radost, a myslím, že při správné propagaci by měla ta epizoda možná vyšší rating než TWD
Jestli tohle nezvedne sledovanost, tak to pak už nedokáže nic a nikdo. Pokud k tomu vážně dojde, bude to pecka! Tony by mohl vdechnout trochu té svěžesti a uvolněnosti do poslední dobou tak napjaté situace :)
KájaCZ napsal(a):
jooo :D to by byla paráda... ze všech márveláků ho mám nejradši :)
To by byla prostě bomba.
To by bolo niečo, keby sa Iron man objavil v Agentoch :D Robert Downey Jr. je jeden z naj hercov. :D
Mali by mu ďakovať na kolenách že tam chce ísť a ne že ešte pletky budú. Ak vymyslia dobrú zápletku nemajú nad čím premýšľať :)
Proč nám autor článku odpírá ty nejzásadnější informace? Jakými surovinami v pizzce by tedy RDJ byl? Nějaký hsotování v Shieldech nikoho nezajímá, tohle je to podstatné. :D
xtomas252 napsal(a):
Proč nám autor článku odpírá ty nejzásadnější informace? Jakými surovinami v pizzce by tedy RDJ byl? Nějaký hsotování v Shieldech nikoho nezajímá, tohle je to podstatné. :D
Hluboce se Ti omlouvám, Tome, že jsem v článku nesdělil odpověď na tuto zásadní otázku. Každopádně Robert Downey Jr. odpověděl následovně:
Na tuto otázku jsem čekal!
Česnek.
Hodně sýra.
Cibule.
Špenát.
Feferonky.
Furiant napsal(a):
Hluboce se Ti omlouvám, Tome, že jsem v článku nesdělil odpověď na tuto zásadní otázku. Každopádně Robert Downey Jr. odpověděl následovně:
Na tuto otázku jsem čekal!
Česnek.
Hodně sýra.
Cibule.
Špenát.
Feferonky.
Tak ještě, aby ji nečekal, tohle prostě musí zajímat každého. :D
Klik napsal(a):
Mali by mu ďakovať na kolenách že tam chce ísť a ne že ešte pletky budú. Ak vymyslia dobrú zápletku nemajú nad čím premýšľať :)
Kdo by mu měl děkovat? Myslíš že tam půjde zadarmo?
Furi, a neobjevil se i na konci Hulka?
Anetka888 napsal(a):
Furi, a neobjevil se i na konci Hulka?
Objevíl, vím o tom a přemýšlel jsem právě, jestli to tam mám napsat, ale pak jsem si řekl, že ta scéna v restauraci (nebo hospodě nebo co to bylo) bylo jen takový malý cameo, který prakticky ani nestojí za řeč... :D
Salem napsal(a):
Kdo by mu měl děkovat? Myslíš že tam půjde zadarmo?
Radšej zaplatiť RDJ, ktorý by potešil fanúšikov a zaobstaral väčšiu sledovanosť, než tam vopchať kopu iných hercov ktorých nechajú zomrieť po druhej epizóde a sledovanosť zostane rovnaká ako napr. ako Lucy Lawless (z toho som bola neštastná).