To přece nemusí nic znamenat, ne? To, že mají takové fotky, třeba dokončili natáčení sezóny a budou čekat až do upfronts na další informace. Já osobně doufám, že HoD bude mít i další sezónu. Pro mne se jedná o oddychový seriál a tak nějak nevím, co bych si vyhlídla jako jeho nástupce. Takže já osobně doufám v další řadu.
Je to skvělá oddychovka,dá se u toho dělat všechno a vždy stačí zvednout hlavu,aby člověk nebyl úplně mimo,docela by mi vadilo kdyby nepokračovali...musela bych hledat něco podobně příjemného
Z toho jak je to psané mi to přijde spíš na konec. :)
A nevadí mi to, jen pokud skončí Zoe s Wadem. :D
článek, kterej dochází k podobnejm závěrům
:((( a ještě chtěj do zápletky zařadit její těhotenství, vždyť se to do příběhu teď vůbec nehodí... chjo
Ja som to hovorila už na konci sezóny, keď oznámili skrátenú 4.sériu, že to bude už posledná a bohužiaľ toto to asi podporuje..
HoD mi bude veľmi chýbať, lebo podobný seriál som ešte nenašla.
To by byla určitě škoda, ale stejně se rozhodne podle ratingů
ja som to bral automaticky, že to bude posledná séria, keďže bude až neskôr. Ale bude ho škoda.
Budem dúfať, že to nebude posledná séria, pretože to je jeden z mojich najobľúbenejších seriálov :).
Pre mňa boli prvé dve série HOD úplne super, ale tretia nestála za nič. Úplne zmenili štýl rozprávania a príbehov, ktorý seriál mal prvé dva roky. Dúfam len, že sa štvrtá séria ponesie v podobnom duchu ako druhá a že to nejako dobre ukončia. No keďže chcú zakomponovať tehotenstvo Rachel Bilson do príbehu aj keď sa tam teraz vôbec nehodí nemám z toho dobrý pocit.
Neeeee, to ne. Seriál mě opravdu baví a beru ho jako nejlepší oddychovku. Tak doufám, že ještě bude pokračovat.
Je to škoda, ale nedivím se:P Spíše jsem s tím počítala. Všechny karty v seriálu už byly odkryty a nic nového se očekávat nedá.:/
Michalenka napsal(a):
Je to škoda, ale nedivím se:P Spíše jsem s tím počítala. Všechny karty v seriálu už byly odkryty a nic nového se očekávat nedá.:/
náhodou, mohli by rozvézt ještě spoustu věcí. Třeba teď Cricket a její homosexuální orientace, v seriálu by se mohla objevit matka Lemon, to by určitě přivodilo hromadu zvratů...
jupíííí sice méně Hart of Dixie, ale více Wilsona Bethela:) Hart of Dixie's Wilson Bethel Joins Astronaut Wives Club as Series Regular
Aktualizováno: Stanice CW vydala oficiální vyjádření ohledně těchto spekulací: „Prozatím nebylo učiněno žádné rozhodnutí ohledně budoucnosti Hart of Dixie. Veškeré diskuze nebo zprávy o tom, zda seriál bude pokračovat dále po nadcházející sérii, jsou předčasné.“
tak mam pocit, že takhle fotka poměrně jasně dokazuje, že Rachelino těhotenství do příběhu zapojej
Jak už natočili finále řady, takže pokud seriál nějak ukončili, tak ani vysoké ratingy nepomůžou, ale jestli zas dostane páteční slot...