Mě se první díl celkem líbil (na to, že jsem od toho neočekávala skoro nic), ale musím říct, že souhlasím ohledně toho Iglesiase :( normálně mám jeho stand-upy strašně ráda, ale tady to byla ta nejnudnější a nejzbytečnější postava
Prej odkud člověk zná Gabriela Iglesiase :D Třeba z bambilionu jeho stand up vystoupení? :D Seriálu jsem dala šanci spíš kvůli němu a musím říct že se mi pilot fakt líbil. Když vezmu po kupě všechny sitcomy tohoto podzimu, tak tenhle asi vede... Nejvíc teda styl humoru. Fakt jsem se nasmála, humor mi sedí a jsem zvědavá jestli si udrží vtípky i dál.
To tu nikdo neviděl Bones, když už jsme u těch známých herců?
Kulisy přesně Last Man Standing v bledě modrém.
Seriál je celkem vtipný, i když přesně, jak padlo v článku, občas se směju proti své vůli, ale Cristela měla zůstat spíš u psaní scénáře než se pouštět do herectví. Ona je prostě vystupující komik a jde to na ní sakra poznat. Většina těch jejích vtipů není takových, které člověka napadnou během rozhovoru, z těch dialogů jde až moc poznat, že jsou dopředu připravené. Její pokus o hraní to ještě zesiluje. Celý seriál je až moc zaměřený na to, že ona je hvězdou show, a když náhodou dovolí někomu jinému, aby zářil, tak je to jen na chvilku, protože každý, i ty malé děcka, jsou přesvědčivější než ona. Velká právnická firma, co má jen šest stolů v kanclu, z nich 3 patří neplaceným stážistům, to je věc sama pro sebe. A hlavně se jejímu švagrovi nedivím, že ji nesnáší a že by ji nejradši vypakoval ze svého baráku. Zpočátku byla každé epizoda o tom, jak jim tahle ve svém pokročilém věku stále nezaměstnaná, bezdětná, pravděpodobně celý život nezadaná vyžírka kecá do manželství, do výchovy dětí, pak svému šéfovi do způsobu života, nerespektuje, když jí sestra řekne, aby se starala o své a nekecala do věcí, které se jí netýkají. A místo toho, že by byla ráda za svatou trpělivost svého švagra s ní, z něj dělá největšího debila. Ale je chytrá, vtipná a není modelka z časopisu, tak ji podle seriálu musíme zaručeně milovat.
No tak to ne, na děj se nesmíte zaměřit, pokud chcete seriál sledovat. Vtipné to ale je. Nikdy nebudu chctít vědět nic o tom seriálu, nepřečtu si spoilery, nic, ale mrknu se, to jo. Vtipných sitcomů je čím dál míň.