Mám dotaz. Chápu, že 17,3 milionu diváků je fakt richta. Ale co jsem tu tak četl, tak NCIS mívá i 20 mega. Chápu to správně tak, že u NCIS se asi nejedná o celkový výsledek ze "živého" vysílání, ale nějaký úhrný součet? Jako třeba vysílání, plus reprízy, bo tak?
Velká gratulace Walking deas si ji určitě zaslouží
Já jsem se na nový díl těšila jak malé děcko a byla jsem nadšená :-) Za mě si to rozhodně zaslouží
A zrovna tento díl mě nijak extra nebavil :D každopádně se těším na další díly :)
Helo napsal(a):
Mám dotaz. Chápu, že 17,3 milionu diváků je fakt richta. Ale co jsem tu tak četl, tak NCIS mívá i 20 mega. Chápu to správně tak, že u NCIS se asi nejedná o celkový výsledek ze "živého" vysílání, ale nějaký úhrný součet? Jako třeba vysílání, plus reprízy, bo tak?
Autorka to myslela tak že TWD patrí medzi najúspešnejší seriál v súčastnosti čo sa týka ratingu. Žiadny iný seriál nemá rating 8.7 NCIS máva tak okolo 2.0-3.0
Helo napsal(a):
Pro zadavatele reklamy je důležitý rating - lidé 18-49, což u TWD válí, naopak na NCIS koukají převážně lidi nad 50 let, takže můžou mít celkově 16 nebo i 20 milionů, ale nehraje to žádnou roli, protože za ty mimo klíčovou skupinu televize nedostává zaplaceno. TWD je nejúspěšnější právě v tom smyslu, že z těch celkových 17 milionů patří 11 do cílovky, tím pádem je tak vysoký ten rating, přesně jak píše Ondrej Onďo Uhliarik.
to byl mazec!!! jsem nadšená, první epizoda se opravdu povedla, nadšení veliké a i slza ukápla...