Diskuze k článku Pretty Little Liars konečně odhalí totožnost A!
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 10. 2014 / 16:23:48 (před 10 roky)
off

Pořád nějak doufám že to bude Aria :D

peitho
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 10. 2014 / 16:25:31 (před 10 roky)
off
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 10. 2014 / 16:40:22 (před 10 roky)
off

Už by bolo na čase :-)

vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 10. 2014 / 16:53:58 (před 10 roky)
off

ha, ha, ha... :D

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 10. 2014 / 17:56:48 (před 10 roky)
off

Prvý apríl v októbri?? :D Neverím, to proste nieje možné že sme sa dočkali :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
22. 10. 2014 / 18:02:23 (před 10 roky)
off

Vlk taky sliboval :D

What's meant to be, eventually will be.
eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 10. 2014 / 18:32:59 (před 10 roky)
off

Tak to jsem zvědavá :D
Myslím, že v současné době by mě snad dovedla šokovat jenom Hanna :D

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
v-erunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 10. 2014 / 18:37:33 (před 10 roky)
off

Před začátkem sedmé řady? Cože? To se s tím budou crcat ještě tak dlouho? Bylo by vtipné, kdyby klesla sledovanost a seriál zrušili a věděli bychom pořád houby :D

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
22. 10. 2014 / 19:10:07 (před 10 roky)
off
v-erunka napsal(a):

Před začátkem sedmé řady? Cože? To se s tím budou crcat ještě tak dlouho? Bylo by vtipné, kdyby klesla sledovanost a seriál zrušili a věděli bychom pořád houby :D

Nejsem si jistej, jestli bych toho vůbec litoval. :D Ale koukat na to ještě de..

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2014 / 19:22:18 (před 10 roky)
off
Desperate houseman napsal(a):

Pořád nějak doufám že to bude Aria :D

I já v to pevně věřím... :D

Vxxx
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 10. 2014 / 19:22:29
Selfinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 10. 2014 / 19:25:24 (před 10 roky)
off

jupíjajeej! tak konečně se dočkáme ( i když do začátku 7.řady je ještě daleko)

Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 10. 2014 / 20:52:40 (před 10 roky)
off

Bože..to si děláte srandu!! co tam pořád řeší..ještě že jsem se na to přestala dívat.. to bych už nedala..

Claire
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
22. 10. 2014 / 21:03:15 (před 10 roky)
off

1. To je ešte strašne glho.
2. Furt si stojím za tým, že to podľa mňa bude Árija.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
22. 10. 2014 / 23:03:11 (před 10 roky)
off

Uvěřím až uvidím. Marlene King se totiž nedá věřit ani nos mezi očima.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
22. 10. 2014 / 23:10:52 (před 10 roky)
off

Nevím, co to je za velké odhalení, když to bude trvat ještě 1,5 série, což je více než rok. Já jsem už z toho, kdo je a není -A, úplně zmatená. Stokrát se za něj vydával někdo jiný a ve výsledku je celý seriál o ničem. Přemýšleli jste nad tím seriálem komplexně? Jak je stupidní? Stále se nemůžu přestat divit, proč se na to pořád dívám. Kdyby se nevrátil Caleb, tak už nemám žádný dobrý důvod k pokračování. Kromě odhalení -A, samozřejmě, o jehož chytrosti ale vážně pochybuju. Chystají se na to 6. sérií (z toho zatím 1,5 série by nemuselo ani existovat a nic by se nestalo) a ve výsledku to podle mě nebude stát za moc jako všechno ostatní. Asi nemusím podotýkat, že mé hodnocení se průběžně snižuje.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
kalliopka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 10. 2014 / 07:33:43 (před 10 roky)
off

To je nekonečný a vidina odhalení? kdy je konec 6. řady, květen? nebo tak nějak? :D A to nás má jako uklidnit? za víc jak půl roku? :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 10. 2014 / 07:37:58 (před 10 roky)
on
kalliopka napsal(a):

To je nekonečný a vidina odhalení? kdy je konec 6. řady, květen? nebo tak nějak? :D A to nás má jako uklidnit? za víc jak půl roku? :D

za rok a půl ;) před začátkem sedmé řady, teď jede pátá :)

Thomkl
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 10. 2014 / 09:40:42 (před 10 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

Nevím, co to je za velké odhalení, když to bude trvat ještě 1,5 série, což je více než rok. Já jsem už z toho, kdo je a není -A, úplně zmatená. Stokrát se za něj vydával někdo jiný a ve výsledku je celý seriál o ničem. Přemýšleli jste nad tím seriálem komplexně? Jak je stupidní? Stále se nemůžu přestat divit, proč se na to pořád dívám. Kdyby se nevrátil Caleb, tak už nemám žádný dobrý důvod k pokračování. Kromě odhalení -A, samozřejmě, o jehož chytrosti ale vážně pochybuju. Chystají se na to 6. sérií (z toho zatím 1,5 série by nemuselo ani existovat a nic by se nestalo) a ve výsledku to podle mě nebude stát za moc jako všechno ostatní. Asi nemusím podotýkat, že mé hodnocení se průběžně snižuje.

Já jsem nad tím přemýšlela a musela přestat - protože jinak se z toho picneš a jak pišeš nemá to logiku a je to stupidní ale když u toho moc nepřemýšlíš (teda kromě toho kdo je A) to jde :D

Kl.
patrek
23. 10. 2014 / 13:31:57 (před 10 roky)
off

No konečně se dozvíme kdo je A :-)

Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 10. 2014 / 14:48:21 (před 10 roky)
off

Aha. To slibují už nějaký ten pátek. :)) Nevěřím, dokud neuvidím. A ani pak ne.

Teruska
23. 10. 2014 / 18:07:43 (před 10 roky)
off

nějak jsem doufala v to, že se to dozvím už na konci 5. série... takže představa, že budu muset přežít ještě jednu celou sérii, která skončí až někdy na jaře roku 2016 mě tedy opravdu vůbec netěší.... takže si stále stojím za svým.. seriál měl skončit už 5. sérii a basta ;)

S láskou Tvá Teruška :)
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 10. 2014 / 10:24:08 (před 10 roky)
off

Takové protahování je už jejich zvykem

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
BabySunyeo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 10. 2014 / 18:01:25 (před 10 roky)
off

I když PLL miluji a až tenhle seriál skončí, bude mi vážně chybět, ale tohle už je moc. Po posledním dílu si myslím že -A je Alison. A jak vidím, tak beztak nebude, protože do roku 2016 to zas udělají tak, že si nakonec budu myslet pak o jiných lidí, že jsou -A apod. Všeho moc škodí a to nekonečné protahování začíná škodit i kráskám.

wesky252
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 10. 2014 / 18:01:29 (před 10 roky)
off

No kdo je asi A :D Nemejte mi to za zle , nemusi to byt pravda , muj odhad i logicke vyusteni je Dvojce Alison :), cize Courtney.
Kdo koukal posledni cast PLL pred pauzou, a chce se zahrat na detektiva :D , zjisti ze Alison sla do uplne jinyho domu :) , takze v ty dobe zabit Monu nemohla :) . Tzn ze holka kterou ukazovali v izbe mony, byla bude dalsi osoba s parukou nebo nase dvojce Courtney :) Too by lecos vysvetlovalo vidte? treba to koho v tu noc vlastne pani Dilaurentisova chranila? a proc vubec musela umrit? Azda uz dale nemohla drzet tajemstvi? :D

Apropo , ty vlnite vlasy a rovne pff, to strida Ali nalady? nebo je tam prece nekdo dalsi :P

Cause two can keep a secret
If one of them is dead… Prelozte si to :D

Editováno: 3x | Naposledy: 26. 10. 2014 / 18:18:05
MountainLionet
26. 10. 2014 / 21:02:00 (před 10 roky)
off
wesky252 napsal(a):

Apropo , ty vlnite vlasy a rovne pff, to strida Ali nalady? nebo je tam prece nekdo dalsi :P

U PLL bych se na detaily nesoustředila :D. Ještě jsem neviděla seriál, kde by toho tolik nesedělo. Navíc nevím, proč by si nemohla zvlnit vlasy jen tak z rozmaru.

Podle mě ta anglická věta nic nedokazuje. Platí totiž na kohokoliv a musím říct, že je ve své podstatě celkem trefná. Jestli si jí teda něco myslela.

wesky252
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 10. 2014 / 21:27:49 (před 10 roky)
off

U PLL bych se na detaily nesoustředila :D. Ještě jsem neviděla seriál, kde by toho tolik nesedělo. Navíc nevím, proč by si nemohla zvlnit vlasy jen tak z rozmaru.

Podle mě ta anglická věta nic nedokazuje. Platí totiž na kohokoliv a musím říct, že je ve své podstatě celkem trefná. Jestli si jí teda něco myslela.

Heh , v tom pripade koukni na posledni cast pred pauzou pll 12epizoda :) . Alison sla do jinyho domu a mela vlnity vlasy! , za to co u mony byla osoba s rovnyma vlasama :) . Tzn ze nemohla byt ve stejnem okamihu na dvou mistech najednou. A ta co byla u Mony je Courtney X) , navic stala tma kdyz prisla policie , mela rovny vlasy:D , schvalne soustred se na detaily a pochopis :D

Tvurcove to zahrali tak aby si divaci mysleli ze Alison zabila Monu, jenomze zapomeli udelat pred domama rovnake prostredi :D , na jednom je videt strom na druhem chybi. Z toho usuzuju ze Alison sla jinam :D

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 10. 2014 / 21:33:25
MountainLionet
26. 10. 2014 / 22:01:35 (před 10 roky)
off
wesky252 napsal(a):

Heh , v tom pripade koukni na posledni cast pred pauzou pll 12epizoda :) . Alison sla do jinyho domu a mela vlnity vlasy! , za to co u mony byla osoba s rovnyma vlasama :) . Tzn ze nemohla byt ve stejnem okamihu na dvou mistech najednou. A ta co byla u Mony je Courtney X) , navic stala tma kdyz prisla policie , mela rovny vlasy:D , schvalne soustred se na detaily a pochopis :D

Tvurcove to zahrali tak aby si divaci mysleli ze Alison zabila Monu, jenomze zapomeli udelat pred domama rovnake prostredi :D , na jednom je videt strom na druhem chybi. Z toho usuzuju ze Alison sla jinam :D

Já netvrdím, že Monu zabila Alison. Ani si nemyslím, že je Alison -A. Poslední díl jsem viděla těsně po odvysílání a znova si ho pouštět nebudu. Od fiaska s Ezrou jim na detaily kašlu. Jednou je pod kapucí chlap, podruhé ženská. Ezra byl přesvědčen, že -A byla Shana, což byl podle mě mimo... Nevím, jestli má Alison dvojče, protože se o tom v seriálu nikdo nezmínil. A argumemt kniha neberu.

Nedávno jsem si uvědomila, že ať už bude -A kdokoliv, pro mě to bude zklamání. Nikdo mi na to nesedí. A přemýšlet se mi nad tím nechce, protože když se doberu nějakého přijatelného cíle, na který by seděli detaily, zjistím, že ony detaily nehrají v očích tvůrců žádnou roli. Prostě plesk tam, plesk sem, nikdo si toho nevšimne. Nerada nechávám otevřený konce, takže to dokoukám. Ale bez valných očekávání. Poslední série jsou bezduché, děj nikde. Nuuuuudaaa! Člověk by si řekl, že se vzhledem k postupujícímu věku aktérek bude posouvat i inteligence děje a všeho a ono to spíš upadá. Mohl by se ale zase objevit Wren, to by mě vážně potěšilo.

Willow R.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 10. 2014 / 08:13:10 (před 10 roky)
off
wesky252 napsal(a):

Je to myslené len tak obecne alebo narážaš na túto pesničku? https://www.youtube.com/watch?v=f_AyjjBAV8c Je úžasná,síce mierne desivá ale pravdivá :D

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2014 / 08:13:35
Teruska
27. 10. 2014 / 22:50:52 (před 10 roky)
off

Já netvrdím, že Monu zabila Alison. Ani si nemyslím, že je Alison -A. Poslední díl jsem viděla těsně po odvysílání a znova si ho pouštět nebudu. Od fiaska s Ezrou jim na detaily kašlu. Jednou je pod kapucí chlap, podruhé ženská. Ezra byl přesvědčen, že -A byla Shana, což byl podle mě mimo... Nevím, jestli má Alison dvojče, protože se o tom v seriálu nikdo nezmínil. A argumemt kniha neberu.

Nedávno jsem si uvědomila, že ať už bude -A kdokoliv, pro mě to bude zklamání. Nikdo mi na to nesedí. A přemýšlet se mi nad tím nechce, protože když se doberu nějakého přijatelného cíle, na který by seděli detaily, zjistím, že ony detaily nehrají v očích tvůrců žádnou roli. Prostě plesk tam, plesk sem, nikdo si toho nevšimne. Nerada nechávám otevřený konce, takže to dokoukám. Ale bez valných očekávání. Poslední série jsou bezduché, děj nikde. Nuuuuudaaa! Člověk by si řekl, že se vzhledem k postupujícímu věku aktérek bude posouvat i inteligence děje a všeho a ono to spíš upadá. Mohl by se ale zase objevit Wren, to by mě vážně potěšilo.

Ty budeš člověk zdá se podle mého gusta :) :D

Ale naprosto souhlasím, jednak s tím, že celý děj je sérii od série čím dál tím větší fiasko a nuda...a pak taky tím, že argument kniha neberu :D já tak nějak ve skrytu duše doufám, že Marlen (leč jí to není podobné :D) dodrží svůj slib a od konce z knihy se bude držet co nejdál.. přijde mi totiž strašně idiotský, aby to skončilo stejně.. to se na ten seriál nemusím vůbec dívat, když už vlastně dávno vím, jak to skončí.. navíc jaký dvojče proboha ? nikdy se o žádným dvojčeti kohokoliv nikdo nezmínil.. ani se nemluvilo o ničem podobným jako dvojčata (krom toho Halloweenskýho dílu ve 2. sérii), a tak mi prostě příjde blbost tam takovou slátaninu najednou tahat.. upřímně řečeno.. z knih jsem přečetla jen jednu, ale zdá se mi,že je to příšerná kravina.. seriál mě baví mnohem víc, ale pokud skončí tak, jak mnozí předpokládají, tak ho celý vymažu nejen z PC, ale také ze své hlavy a už ho nikdy nechci vidět ;)

S láskou Tvá Teruška :)
Bedlička
29. 10. 2014 / 12:02:09 (před 10 roky)
off

Já už teď nějak nepřemýšlím nad tím, kdo je A, prostě jen koukám. Dřív, když jsem si u někoho byla jistá, že je to on/ona, tak to další díly hned vyvrátily. :D
Celkem mě štve, že to bude trvat ještě tak dlouho. PLL mám ráda, ale jsem stále více přesvědčená, že to dojde k momentu, kdy budu koukat jen ze setrvačnosti, abych zjistila kdo je A.
Mimochodem, docela by mě zajímalo, o čem bude 7. série, když chtějí odhalit A v 6. :D