Já ti nevím, Ragelly. Stojí ti ty overnights za to? :-) Nechceš radši vždycky počkat na finální ratingy a pak je zveřejnit? Tyhle můžou občas zavádět :-)
Lidi, co myslíte na manhattan love story? Pořád nevím jestli má cenu sledovat, jelikož ty čísla stále klesají :-)
Co ti lidi proti těm agentům mají? Vždyt je to jeden z těch lepších seriálů... Jestli mi to zruší, dostanou amíci na budku..:D
Achjo, to neustálý ztrácení SHIELDu mě mrzí... Kruci, nic mě momentálně tolik nebaví a IMHO máloco v TV dosahuje takový kvality, ale lidi furt budou radši čučet na CW.
Carl0s napsal(a):
Lidi, co myslíte na manhattan love story? Pořád nevím jestli má cenu sledovat, jelikož ty čísla stále klesají :-)
Mě to teda zaujalo a seriál se mi líbí. Určitě mě to zaujalo víc než novinka A to Z. Není to nudný, celkem zábavný. Hlavní dvojce funguje taky dobře. :)
Jackolo napsal(a):
Já ti nevím, Ragelly. Stojí ti ty overnights za to? :-) Nechceš radši vždycky počkat na finální ratingy a pak je zveřejnit? Tyhle můžou občas zavádět :-)
já nevím, že musíš pořád kibicovat :D
jinak první čísla mi za to určitě stojí, jelikož chodím spát dřív, než v noci vychází finální ratingy, navíc tyhle jsou v mnohem rozumnější dobu, vlastně v nejlepší dobu na čtení nového infa... o den později (cca) doplním finální, které v tabulce pak zahrnu další týden pro srovnání :)
myslím, že to tak je zaběhnuté už dlouho a funguje to pro představu, přece jen ty větší posuny, kde je rozdíl +- desetina až dvě hodně vidět (Jane), se dějou jen minimálně...
Ja už azaspala.ni nedivím,že Agenti klesajú. Prvá séria ma bavila,ale keď som videla prvý diel 2. série, tak som skoro zaspala. Proste je to o ničom. :D
Škoda SHIELDu (i když naděje umírá až když to fakt utnou (a třeba by to ještě mohl zachránit Netflix)), protože druhá sérka je naprosto boží. A poslední díl s Bobbi? Parádní jízda. :)
Marvel ví že Agenti potřebujou zachránit, proto spojil vysílání traileru na Avengers Age of Ultron s vysíláním příštího dílu Agentů
Pokud Agenty zruší, nevím, co budu do premiéry Avengers2 dělat... Nepřijde mi, že by nějak ztráceli na kvalitě. :/ ach jo... Američani jsou blázni.
Sakra, ti agenti mě štvou. Zrovna teď to začalo být dobré. :(
Karel.handball napsal(a):
Pokud Agenty zruší, nevím, co budu do premiéry Avengers2 dělat... Nepřijde mi, že by nějak ztráceli na kvalitě. :/ ach jo... Američani jsou blázni.
V půlce sezóny by je zrušit neměli... a vzhledem k tomu, že Avengers 2 mají release date 1. května, tak je dost dobře možný, že v posledních pár epkách bude další crossover ;) (1. řada dojela v půlce května)
MoTAngel napsal(a):
Ja už azaspala.ni nedivím,že Agenti klesajú. Prvá séria ma bavila,ale keď som videla prvý diel 2. série, tak som skoro zaspala. Proste je to o ničom. :D
popravdě řečeno si myslím že Agenti jsou kvalitnější než Arrow a to jsem správce Facebook stránky pro Arrowa
Tak oni hlavně budou pomáhat Netflix a Agent Carter, myslím si že i tam budou Crossovery
Salem napsal(a):
popravdě řečeno si myslím že Agenti jsou kvalitnější než Arrow a to jsem správce Facebook stránky pro Arrowa
Konečně někdo :D Už jsme si v týmu mysleli, že jsme sami :D
U mě jsou Agenti momentálně taky jedním ze seriálů, na který nemůžu ani dospat, takže nechápu, že na něj Amíci nekoukají. :(
Pokud zruší Agenty než dosáhnou 5. série, budu držet týdenní smutek! Rozhodně je to jeden z nejlepších sci-fi, co právě běží.
Jinak po dnešním zhlédnutí Flashe vidím v Ciscovi a Caitlin takovou podivnou verzi Fitze a Jemmy. :D
Salem napsal(a):
Ako ja mám rada Agentov, ale Arrow je oveľa lepsi. Ako podľa mňa. Zpočiatku ma Agenti bavili, ale potom to s nimi išlo dole kopcom ;)
Christina napsal(a):
Mě to teda zaujalo a seriál se mi líbí. Určitě mě to zaujalo víc než novinka A to Z. Není to nudný, celkem zábavný. Hlavní dvojce funguje taky dobře. :)
Aby taky ne, když jsou ti dva spolu i v reálu. :))
MoTAngel napsal(a):
mě přijde že v Arrowovi neuměj zacházet s kamerou a podobný věci, ty scény nemaj nápad, většinou to je moc statický
WTH!?! Já ty amíky fakt nechápu, vždyť Agenti jsou jedna z nejlepších novinek roku, mimo to, se opravdu už šíleně těším na Avangers 2, a Agenti mi to čekání o dost ulehčují. Co je například na BatB tak extra, když to od 2S jde dolů? Nemají vkus.
A nevypadá to dobře ani s příští epizodou zrovna jsem viděla nový trailer k Avengers 2, takže to asi agentům moc nepomohli. Je to škoda, třeba by si amíci uvědomili o co přicházejí =(
Tak to doufám, že se nestane, protože Agenti jsou momentálně opravdu můj nejoblíbenější seriál. Doufám, že se rating trochu polepší, protože zrušení by mě dost naštvalo :/
Co se Arrowa týče, už není co býval, město je zničené xxx-krát a hrabě Vertigo se stále znovuobjevuje), a jediný důvod proč na to stále koukám je Olicity, protože doufám, že je přeci jenom dají dohromady.
Agenti sú skvelí, jeden z mála seriálov, ktoré si púšťam hneď ako prídem domov z práce. Dúfam, že ich nezrušia :( Človek sa pri tom proste nenudí, aj keď mi veľmi chýba starý tím z prvej série, lebo týmto novým členom akosi neviem prísť na chuť. Chýba mi hlavne Ward, z ktorého sa vykľula (skoro) najzaujímavejšia postava :D
Matuush napsal(a):
Jinak po dnešním zhlédnutí Flashe vidím v Ciscovi a Caitlin takovou podivnou verzi Fitze a Jemmy. :D
Presne toto tvrdím od začiatku a trochu mi to vadí, lebo mi to príde až moc nápadné a na FitzSimmons ani zďaleka nemajú.. Všeobecne som z Flasha trochu sklamaná, nedosahuje to intenzity Arrowa.
sonkad napsal(a):
Presne toto tvrdím od začiatku a trochu mi to vadí, lebo mi to príde až moc nápadné a na FitzSimmons ani zďaleka nemajú..
Tohle nemusí být třeba nějakou kopírkou, spíš jako úspěšným modelem. Kamarád dělal jednou práci, kde rozboroval typy postav v bestsellerech a zjistil, že složení ústředních postav je až na výjimky všude stejné.
Hlavní postava, které bylo něco vzato a celou knihu se to snaží získat zpět
Silný pomocník
Další postava, která je tam jen na vtipy
Postava, která vždycky posune tu hlavní pomocí své chytrosti
Záporák
atd...
Finální čísla: The Voice si polepšil o dvě desetiny. Agents of SHIELD a The Flash šly nahoru o jednu desetinu. Marry Me o jednu desetinu klesnul.