Diskuze k článku Chystá se nový spin-off Supernatural?
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 10. 2014 / 16:21:15 (před 10 roky)
off

ale jen pokud to nebude zase teen příběh vezoucí se na vlně stmívání - klidně bych bral i trochu prequle jak se Tatínek učil lovit a nevadilo by mi kdyby to bylo alá první série "strašidelné historky"

Ajam
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 10. 2014 / 16:24:53 (před 10 roky)
off

Ať už jdou s těmi spin-offy do háje. :))

Willow R.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 10. 2014 / 16:45:30 (před 10 roky)
off

Zaujímavé by to mohlo byt keby to lovenie príšer zasadili do minulosti.Myslím že v jednej z epizód aj hovorily niečo o tom že Campbellovci(nemám tucha jak sa to píše)sú stará lovecká rodina,ale nie som si tým istá.Každopádne by to mohlo byť dobré ale zrejme nebude,len tam nacpú nezáživné postavy ktoré budú počas niakych dielov otravovať aj v pôvodnom Supernaturale.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 10. 2014 / 16:45:49
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 10. 2014 / 17:55:13 (před 10 roky)
off

Já bych uvítala, kdyby pořádně rozvinuli Strážce slova, to jak spolupracovali s lovci a podobně, protože to má podle mě velký potenciál. Ale chci tam dospělé postavy, dospělý příběh, drsnou akci a stejně jako v SPN - hraní si s formou, občasný humor i velký nadhled, protože to je to, co pro mě dělá seriál výjimečným.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2014 / 19:05:07 (před 10 roky)
off
ivanap napsal(a):

Já bych uvítala, kdyby pořádně rozvinuli Strážce slova, to jak spolupracovali s lovci a podobně, protože to má podle mě velký potenciál.

To by vôbec nebolo zlé :)

Ale ak to bude znova niejaká blbosť, nie nech to radšej vzdajú.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 10. 2014 / 22:00:39 (před 10 roky)
off

Skúsiť to môžu, ale či sa to stretne s úspechom..
Ale je fajn, že to nechcú urobiť za každú cenu iba pre peniaze, ale chcú poriadny príbeh :)

Ferenc.lukac
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
25. 10. 2014 / 22:13:27 (před 10 roky)
off

mi by se treba libilo kdyby to zkusily pojmout z pohledu andela a nebo Gartha :D zatim nevim jak je na tom garth ja jsem teprve u 9 serie..

Ferenc.lukac
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 10. 2014 / 00:06:34 (před 10 roky)
off

Variant je nekolik, vlastne vic nez to, ale spis je otazka jakou si vybrat.
Pro me by varianty byly asi tyto:
Charlie (Felicia Day) a jeji dobrodruzstvi v Oz (a nejen tam) s Dorotkou. Koneckoncu tam zuri valka, ne? A videt programatorku, jak je naprosto mimo ve svete, kde nejsou pocitace by bylo rozhodne alespon zabavne.
Taky Hannah (Erica Carroll) a Castiel (Misha Collins) by mohli eventuelne mit vlastni "odbocku" (na oba se moc pekne kouka, zvlaste na Hannah ;-) BTW je puvodem Irka, coz ji dela v mych ocich jeste zajimavejsi, a Michael Collins je vyznamna irska osobnost), treba podobne jako Once Upon a Time in Wonderland, kdyz uz ne uplny spin-off.
Souhlasim, ze i Garth by mohl mit zajimavou vlastni serii. V podstate podobne jako Better Call Saul z Breaking Bad. I on je jakymsi "fixerem" ve svete lovcu a mohlo by byt zajimave to sledovat ... . Na druhou stranu, DJ Quals ma ted hodne prace se zombie, takze je otazkou, jestli by zvladal oboje ...
Minulost ma taky sve pozitiva. At uz stylem Man of Letters, nebo treba Ethernal Conflict, boj mezi andely a demony.
Jo ... za tech deset let existence se nasbiralo hromada materialu, skoro bych nezavidel tvurcum vybrat jedno tema ...

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 10. 2014 / 01:09:33 (před 10 roky)
off

Me stačí Supernatural sam o sobě,jsem takto spokojená až na půdu :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
26. 10. 2014 / 11:46:41 (před 10 roky)
off

Spousta nápadů zní dobře, osobně by se mi líbil příběh Charlie ze země OZ, ale i lovení v minulosti by nemuselo být špatný, pokud by sebou přineslo opět zpracovávání Urban Legends jak tomu bylo na začátku.
Přesto se bojím, že nakonec vypustí něco podobně debilního jako bylo Bloodlines, přeci jen to je pro teen stanici...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
26. 10. 2014 / 12:17:42 (před 10 roky)
on
Pajky napsal(a):

Přesto se bojím, že nakonec vypustí něco podobně debilního jako bylo Bloodlines, přeci jen to je pro teen stanici...

samozrejme, že hej :P keď Supernatural začínal, tak to bolo ešte na starej stanici The WB, kt. bola zameraná myslím dokonca na mužov...preto je Supernatural taký skvelý, aký je...ale čokoľvek nové bude už iba teen vymývačka mozgov :/

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
26. 10. 2014 / 18:02:19 (před 10 roky)
off

Tak dúfam že to vylepšia lebo to Bloodlines mi pripomínalo The Originals len s inými hercami.. :) prijal by som ako to tu už aj niektorý písali take dačo aké boli prvé série SPN.. zabíjali príšery atď.. :)

nekromoon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
13. 3. 2015 / 17:43:49 (před 9 roky)
off

Mě by se spíš líbilo, kdyby natočili spin-of o tom co se dělo s tím malým Antikristem. Kterýmu bráchové vysvětlili, že nemusí být nutně zlým. Ale,že si může vybrat.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 5. 2015 / 18:25:38 (před 9 roky)
off
Leslie napsal(a):

Ať už jdou s těmi spin-offy do háje. :))

Moje slova. Spin-offy nesnáším, a když je spin-off a původní seriál, tak je často nepohodlné dívat se jen na jedno, protože se pak občas člověk neorientuje. Ovšem za chvíli Američani nebudou vysílat nic jiného.

Exredaktorka
5. 5. 2015 / 18:27:53 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

samozrejme, že hej :P keď Supernatural začínal, tak to bolo ešte na starej stanici The WB, kt. bola zameraná myslím dokonca na mužov...preto je Supernatural taký skvelý, aký je...ale čokoľvek nové bude už iba teen vymývačka mozgov :/

Chceš mi říct, že stanice zaměřená na muže uvedla pro muže Gilmorky, Dawsonův svět, Sedmé nebe, Roswell atd.?! Vždyť z některých těch seriálů by i chlap musel dostat menses.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
5. 5. 2015 / 18:34:04 (před 9 roky)
on
ševča napsal(a):

Chceš mi říct, že stanice zaměřená na muže uvedla pro muže Gilmorky, Dawsonův svět, Sedmé nebe, Roswell atd.?! Vždyť z některých těch seriálů by i chlap musel dostat menses.

Dôležité je slovíčko "myslím". ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Exredaktorka
5. 5. 2015 / 18:37:39 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Dôležité je slovíčko "myslím". ;D

No jako já ti klidně ráda uvěřím. Po poslední epizodě Outlandera jsem se rozhodla, že se Američanama budu bavit a ne se rozčilovat. Teprve druhý den, ale je to čím dál lepší :D.