Krásné narozeniny, Serialzone!
A těším se na advent :-)
Jůů :-) Všechno nejlepší.
Všechno nejlepšíí.:) a taky se těším na advent, čekání na půlnoc, rozklikávání okénka...a nevědění (když jste nás tak vystrašili obtížností) :D :)
Taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího a už tu měsíc pomalu stepuju před počítačem, jak se těším na adventní kalendář! (Teď se teda i dost bojím!)
Taky se přidávám ke gratulantům. Všechno nejlepší našemu miláčkovi. A pochvala ragelly za další skvělý článek. :-)
Všechno nejlepší! A na to kfilmu.net jsem hooodně zvědavej, tak držím palce!
Všechno nejlepší a už se těším na adventní kalendář :-)
Také gratuluji a přeji jen to nejlepší do budoucna :)
Také přeji všechno nejlepší a hodně hodně úspěchu do dalších let :)
Kdo nesdílí a nelajkuje SERIALZONE na Facebooku, je tuřín! :)))
Vše nejlepší a děkuji za Vaši skvělou práci
všechno Nejlepší
taktiez sa pripajam a prajem vsetko najlepsie a hlavne vela chuti do dalsej prace(snad sa dockame raz aj tej aplikacie pre telefony pripadne mobilnej verzie webu)
Všechno nejlepší, moje milovaná SerialZone! :)
Bože, já se těším na zdejší adventní kalendář víc jak na ten čokoládový a kdo mě zná (spíš moji nebezpečnou závislost na čokošce), tak by tomu nikdy neuvěřil... :) :) :)
Všechno nejlepší a děkuji za super článek!
Thierry14 napsal(a):
Také přeji všechno nejlepší a hodně hodně úspěchu do dalších let :)
A jak nám ragelly krásně zaobalila tajemstvím tu novinku, co? :-)
Dadulinka napsal(a):
Bože, já se těším na zdejší adventní kalendář víc jak na ten čokoládový a kdo mě zná (spíš moji nebezpečnou závislost na čokošce), tak by tomu nikdy neuvěřil... :) :) :)
Ámen. :-)
Všechno nejlepší SerialZone :) Už teď se nemůžu dočkat na adventní kalendář. Děkuji za skvělou práci, kterou děláte :)
Všechno nejlepší, Serialzone! :)
všechno nejlepší a hodně nových uživatelů :)
Taktéž přeji vše nejlepší a díky moc za skvělé stránky ;) Bez nich bych už dávno ztratila přehled, co se vysílá a co mi ještě zbývá :)
Všetko najlepšie najlepšej stránke o seriáloch! ;)
Happy birthday! :) Blahoželám k ďalšiemu úspešnému roku! A do budúcna sa najviac teším na Advent (fúh, s tou obtiažnosťou ste ma vydesili :D) a keďže som (okrem seirálov) aj filmový maniak, tak veľmi vítam obnovu kfilmu.net.:)
Všechno nejlepší a ještě mnoho dalších a rekordně úspěšných roků ;)
Na další adventní kalendář se už nemůžu dočkat. Ale celkově se mi líbí na serialzone víc a víc :)
všechno nejlepší SZ :)
Všechno nejlepší k narozeninám, SerialZone!!!! :) Hodně úspěchů do dalších let!
P.S.: Jupí jupí Advent se blíží :) :)
Cominick napsal(a):
Krásné narozeniny, Serialzone!
A těším se na advent :-)
Gratuluji k sedmým narozeninám a také se těším na advent - ztížená obtížnost je výzva! :)
HonZajs000 napsal(a):
A jak nám ragelly krásně zaobalila tajemstvím tu novinku, co? :-)
Moc krásně. Ragelly ví co se sluší a patří :)
Taky moc gratuluju, moc jsem si vaše stránky oblíbila. Už se vidím, jak budu v práci místo práce čučet na hádanku v adventním kalendáři:/.
Vše nej, SerialZone! Už se nemůžu dočkat, až si zase budu lámat hlavu nad adventním kalendářem :)
Těším se na advent a přeji serialzone další plodné roky.
Wau, tož to přeju hodně zdaru a zdravého rozumu pro překladatele hlavně (ať z nás nezešílí:D)! A na novej kalendář se už těším:)
SerialZone.cz je prostě nejlepší! :-) Všechno nejlepší nejen webu, ale i nám všem, co se na jeho tvorbě nadřeme, a taky všem, co sem pravidelně chodí. Na advent jsem zvědav. :-)
Wau, super článek. A popravdě už se neuvěřitelně těším na advent. Zase budu každý den trávit tím, že budu louskat co by to mohlo být za seriál :D
Ale ne, Advent je zpět. To zase budu muset k psychiatrovi :-( :-D
Všechno nejlepší :-)
Veľa štastia,zdravia(atd,atd...)ste užasný.
Přidávám se k řadě gratulantů a těším se na to, co nám přinese následující rok :)
Všechno nejlepší!
A rozhodně se nemůžu dočkat letošního adventu. Už aby tu byl. :-)
Všetko najlepšie k narodkám! :)
P.S. Na adventný kalendár sa fakt teším :)
Všechno nejlepší Serialzone :)
Adventem jste mi udělali velkou radost ;) Přeji Vám hodně úspěchů do dalšího roku :)
Také přeju všechno nejlepší k narozkám! Spoustu dalších úspěchů do budoucna. :)
Všechno nejlepší k sedmým narozeninám! Odvádíte tu úžasnou práci.
Bon anniversaire !
Super,jen Tak Dál.Krásné narozeniny :-)
Všetko najlepšie :) prajem veľa šťastia so stránkou a teším sa na adventní kalendár :)
Jsem rád že se Serialzone tak daří a už se nemůžu dočkat kalendáře. Sherlock, Pomsta... ty mi daly pořádně zabrat a některé jsem ani nevyřešil bez pomoci a ono to bude ještě težší? Super :D To budou bezesné noci :D
Všechno nejlepší, ať jste stále ta nejlepší stránka o seriálech :)
Obrovská gratulace, moc Vám to přeju :)). Vysoké návštěvnosti se nedivím, serialzone je nejlepší seriálový web, co znám :).
Na Advent se těším a moc, tohle je jediný adventní kalendář, který mě za dlouho bavil pravidelně rozbalovat, s čokoládovým končím 2. prosince :D. Uvidíme, jestli tu větší obtížnost zvládnu. Doufám :D.
Všetko naj Serialzone ! si super :D :D a teším sa na Advent :D
I já se přidám. Přeju všechno nejlepší, mnoho dalších úspěchů a moc chválím ragelly za článek, nádhera! :)
Želám všetko len to naj, naj, naj Serialzone :)
Nech sa Vám takto skvelo darí aj ďalších sedem rokov :)
áá Neviem sa dočkať Adventu.
Všechno nejlepší k narozkám, ať máme ještě spoustu let před sebou :)
Pár políček už z kalendáře mám nakreslených, ale ještě jsou asi 2/3 přede mnou >:) Tak to abych vybíral ty těžší, když už to Ragelly napsala :)
Přeji skvělé narozeniny s co nejvyššími čísly.
Těším se na hádanky (jen se děsím té vyšší obtížnosti).
Všecko nejlepčejší, doufám, že tu budete pro nás maniaky ještě dlouho ;) A děkuju :)
(Jo a děsně se těšim na advent)
Winnie 2.0 napsal(a):
No jsem zvědav, loni to byla od tebe moc pěkná práce. :-)
Už se těším, až se budu u těch hádanek potit. Přemýšlím ale, zda může existovat horší hádanka, než je Pomsta. :-D
Stovky se tam letos taky dostaly ;)
všechno nejlepší,serialzone!!
já mám dnes taky narozeniny :D
Taky, vše nejlepší! Hlavně nikdy neskončete, nevím, kam jinam :D
Taky gratuluju SZ a to především k tomu, jak byla za poslední rok úspěšná, co se přílivu registrovaných uživatlů týče. Musím říct, že jsem si hodně oblíbila Playlist.
Díky patří taky všem článkařům, kteří nás všechny pravidelně informují a zpestřují sledování seriálů. I ten nespočet rubrik, dělá SZ jedinečnou. A kfilmu... nový vzhled potřebuje jako sůl.
Nezbývá než říct, že už se jako jistě většina z vás těším na seriálů plný Adventní kalendář. Snad se objeví nějaká ta přeživší novinka minulé sezóny.
@WAICO, tobě taky vše nejlepší ;)
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
A jééj, strašně moc se těším na ten kalendář, už aby to bylo! :)
Taky se přidávám ke gratulacím.
Super článek. Navíc soutěž a hra, paráda.
Také všechno nejlepší a spoustu dalších let. A jako všichni se těším na adventní kalendář. :)
Jé, vše nejlepší k sedmým narozeninám! Jen tak dál! A na adventní kalendář a filmový web se opravdu těším! :)
Všechno nejlepší k narozeninám, hlavně ať takových sedmiček je nesčetně. Díky všem tvůrcům za ochotu, práci, nervy, pomoc.....
Portálová jednička. :-)
Tiež sa pripájam a prajem všetko najlepšie, veľa veľa dobrých nápadov a super užívateľov a redaktorov :)
SZ je naozaj super, zaslúžite si všetky pochvaly! A ako všetci sa teším (a zároveň desím) na advent :D
No všetko nááájlepšie SerialZone! Čo by sme si bez vás počali? A super článok! :)
Taky přeji všechno nejlepší a samozřejmě hodně dalších spokojených uživatelů :)
Btw. není advent o tom, že na sebe máme být hodní a vzájemně si pomáhat? :P :D
11.11. v 11:11 ? Perfekcionalisti:)))
griff napsal(a):
11.11. v 11:11 ? Perfekcionalisti:)))
Nejen to, ale v 11:11:11. :-) Najeď si na čas kurzorem. :-)
Bez SZ se už 3 roky neobejdu a tedy děkuji, že tady stále jste a že existuje spoustu dalších, co sem stejně jako já chodí pro informace. :)
Všetko najlepšie prajem, už sa neviem dočkať toho prekvapenia.
Všechno nejlepší k narozeninám. Serialzone je přesně ta stránka, kterou jsem potřeboval pro všemožné informace o mých oblíbených seriálech.
Všechno nejlepší, díky za vaší práci, jak redaktorů, překladatelů tak i návštěvníkům. :-)
Jako vždy opět gratuluju ke skvělým výsledkům a přeji jen to nejlepší do dalšího roku :)
Všechno nejlepší :)
Je skvělé, že tady Serialzone máme takže vše nejlepší. Ta velká návštěvnost je logická protože se jedná bezesporu o nejlepší web o seriálech, který znám. Já sám jsem, chodím několikrát denně.
Já přání nesu Vám, i když pozdě dám, další krásný rok, k tomu dobrý mok, plno fanoušků míti, co se nového bude díti. :-)