Za mě rozhodně vede Derek Hale a jeho strýček Peter :) A pak bratři Klaus a Elijah :)
Chybí tam Henry Foss ze Sanctuary.
Peter Hale!! Oh yes, ten je můj.:33 Zvlášt děkuji za Ruby/Červenou Karkulku.
Ale jak někdo mohl zapomenout na Oze z Buffy, the vampire slayer.
Jediný vlkodlak kterého znám, Ethan Chandler z Penny Dreadful, ve výčtu chybí. :)
Mám se cítit méněcenná, když neznám ani jednoho? :D
Peter Hale z Teen Wolfa je absolutně nejlepší!!!
Drunk_Queen napsal(a):
Nevím, jestli méněcenná, ale ostuda to tak trochu je ;D
Jinak díky za fotočlánek ;)
Většina, co znám tu je. Ale toho, koho mám nejradši, tady není - Jeremy z Bitten.
justynajohnson napsal(a):
Za mě rozhodně vede Derek Hale a jeho strýček Peter :) A pak bratři Klaus a Elijah :)
Ale Elijah není vlkodlak :D
Souhlasím, chybí tam Oz z Buffy :-) když jsem byla mladší, tak jsem ho hrozně žrala :-D
Derek, Isaac a Ruby ^^
Najlepší je rozhodne Klaus a Derek, mala som však aj strašne rada Aidena a Ethana. Peter je tak u mňa na polovicu, z jednej strany ho nenávdidím a z druhej milujem :D
Za Ruby palec hore :3
A neznášam Tylera a Alxida..
no chybí mi tam Luke z Shadowhunters
Já mám nejraději Petera Hale a Ruby. Ti jsou prostě úžasní.
Super článek. Díky hlavně za Ruby. A souhlasím, že mezi všemi těmi novodobými vlčáky chybí Oz z Buffy, jakožto první seriálový vlkodlak, kterého jsem poznal (pokud mě paměť neklame) :)
Tak to je úplně první fotočlánek, kde neznám jedinou postavu. Jsem úplně v šoku, že mě minula celá smečka. Budu to muset napravit. Znám jen Ethana z Penny Dreadful a ten tu není.
Koukala jsem akorát na Gates a nyní na OUAT, takže Brett a Ruby jsou mí favoriti. :)
U mě Best za ženy Hayley a za muže Klaus a pak Scott :o) supr článek, přála bych si třeba i o upíkákách to by taky mohlo být zajímavý :o)děkuju
Ruby zmenila moje vnimani klasickych pohadek, od te doby ze nima porad neco hledam :-D
Jinak nejradeji mam Klause, i kdyz se moc jako vlkodlak neprojevuje, spis ma v sobe porad vic toho upira.
Já jich taky moc neznám, ale Klaus je jasná volba i když je vlkodlak jen napůl. Nebezpečný, zábavný, skvěle zahraný a navíc i sexy. :D
Hezký fotočlánek. Děkuju za Petera Halea a vůbec všechny z Teen Wolf + Ruby samozřejmě. :)
Derek a Ruby... to by bol pár, čo? ;-)
reallyreallychildish napsal(a):
Na Upíří deníky jsem koukala dávno, ale nebyl Klaus upír?
Jinak já se svou láskou k Teen wolfovi jsem s fotočlánkem spokojená. Ok, dodala bych třeba ještě aspoň Liama, ale jinak - paráda. :)
Je hybrid upíra a vlkodlaka. Narodil se jako vlkodlak, ale Esther tuhle jeho stránku kouzlem potlačila. Pak se stal upírem. Kouzlo prolomil ve finále druhé série, od té doby je oficiálně hybrid.
Vlkodlaky prostě nemám ráda, jediná výjimka je Alcide a Klaus .-)
Super fotočlánek! Jinak za mě vede Derek, Aiden a Ethan, no a vlastně celá vlkodlačí banda z Teen Wolf :D
IcePrincess napsal(a):
Ale jak někdo mohl zapomenout na Oze z Buffy, the vampire slayer.
Souhlasím. Při pohledu na titulek se mi vybavil právě Oz. Určitě by si zasloužil tu být.
Ruby potěšila:D
Drunk_Queen napsal(a):
+1
teda trochu se chytam u Bitten
24ron24 napsal(a):
Ale Elijah není vlkodlak :D
Moje chyba,jen mi k té čtveřici hrozně patří a miluje vlčici...tak malé plus pro něj? :) :) :)
Za me vede teen wolf. Ale dost jich tam chybi. Z teen wolf Liam, Erica, Boyd, Theo, Kali, Deucalion, Enis, Cora, Bratt, z bitten jeremy, Nick, Sascha...
Potom jeste postavy z wolfblood...
Jinak taky souhlasim ze chybi Henry Foss a Oz.
Jsem ráda že jste tam dali George Sandse (Being Human UK), sice vypadá divně, ale je to velmi dobrý herec.
toto je možná jenom můj názor, ale na being human US se nedá dívat.Britská verze je lepší.
Boží! Ale chybí mi Liam a Theo z Teen Wolf. I když Theo je vlastně vlkodlak jen napůl. Ale je sexy ;)
Včera jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje nemocnice z House MD a pak jsem si uvědomila, že nevím v jakém městě je nemocnice Secret Hearts ve SCRUBS. A pak mě napadlo, že by to mohl být super fotočláněk :) Seriálové nemocnice. Kam se takové nápady mají psát? :D :D
Jééé a kde je taková klasika jako Tommy ze SuperMax seriálu Vlkodlak Tommy!!
El Jay napsal(a):
Jééé a kde je taková klasika jako Tommy ze SuperMax seriálu Vlkodlak Tommy!!
Omg a joo! Tommy Dawkins!! Mas pravdu ten tam zoufale chybi. Jeste dnes obcas zabrousim na youtube juknout na big wolf on campus:D
Elena Michaels z Bitten a červena karkulka z OUAT! :)))
Za mě určitě Klaus :)
Vlkodlaky jsem nikdy neměla ráda, ale Klaus vede. Škoda toho Oze z Buffy.