A prosím pěkně, je to pro Constantina dobré číslo, nebo není? Já se v těch numerách ale vůbec, ale vůbec nevyznám :D
Keby Hawaii neklesal.. ešte len cez leto som ho začala pozerať, tak by som chcela ešte nejaký čas s ním pobudnúť :)
A som zvedavá, čo sa vykľuje z Constantine, jednak či to bude baviť mňa a jednak či to bude baviť divákov v Amerike.
je v něm nějakej rozdíl od uniklého pilotu?
Salem napsal(a):
je v něm nějakej rozdíl od uniklého pilotu?
minimálne výmena jednej z hlavných postáv, ak sa nemýlim...
právě že nevím jestli to bude už v pilotu, nebo až od druhýho dílu, proto se ptám
Salem napsal(a):
právě že nevím jestli to bude už v pilotu, nebo až od druhýho dílu, proto se ptám
tak som ti preklikal pilot a je tam tá pôvodná herečka...o ďalších zmenách bude musieť napísať niekto, kto videl aj pôvodný pilot...mám taký pocit, že ten bol trošku dlhší, takže zrejme aj vystrihli pár scén...
je tam hlavně na konci dílu několik změněných scén, aby připravili půdu pro novou postavu místo Liv
Pilot hodnotím jednoznačně kladně, doufám, že další díly si laťku udrží. Trochu obavy mám právě z vynechání postavy Liv v dalších dílech. Do děje mi seděla a i herečka mi byla sympatická. V pilotu její postava byla klíčová a přitom se s ní dál nepočítá, to mi přijde zvláštní...
Constantine se mi celkem líbil, i když se bojím, co z toho bude. Vyhazov Liv mi je také opravdu velkou záhadou, moc by se mi tam líbila, herečka sympatická. Doufám, že Grimm si udrží sledovanost, aby byla další série. Já se na první díl moc těšila. Proč to mělo nižší rating než loni, to fakt netuším. Mně to teď přišlo zajímavější.
kneznaL napsal(a):
Constantine se mi celkem líbil, i když se bojím, co z toho bude. Vyhazov Liv mi je také opravdu velkou záhadou, moc by se mi tam líbila, herečka sympatická. Doufám, že Grimm si udrží sledovanost, aby byla další série. Já se na první díl moc těšila. Proč to mělo nižší rating než loni, to fakt netuším. Mně to teď přišlo zajímavější.
oni ji nevyhodili to ona odstoupila
Jen bych se chtěl zeptat: Bude k Constantinovi Hej Serialzoňáci...?? Díky :D
Miroslav Harant napsal(a):
Jen bych se chtěl zeptat: Bude k Constantinovi Hej Serialzoňáci...?? Díky :D
Bude, jen Fruiko nestíhá, drhne to na něm :D
Tak večer som si pozrela Constantine a stále, až doteraz rozmýšľam, prečo som si ho pridala do watchlistu :D
Finální čísla: Grimm si o jednu desetinu pohoršil.
Jak to ten Grimm dělá...