Teda musím se přiznat, že finální scéna s Damonem a Stefanem mě dokonale odrovnala. Nikdy by mě nenapadlo, že mě tohle tak dostane :) ... takže souhlas .. nejlepší scéna měsíce :)
Za mě je to hned několik scén:
Castle - souhlas, ale mně se zas líbila víc ta hrncová scéna :D
Bones - taky souhlas
How to Get Away with Murder - ta scéna s odličovaním byla super, ale za sebe bych dala hned pilot, kdy odhalili, že obětí je Sam
Arrow - na ten sice ani nekoukám, ale smrt Sary, ta mě dostala
The Blacklist - Lizino tajemství (sice jsem to potom čekala, ale konečně to prozradili)
Scandal - výslech Jakea a taky ta, když se Mellie dozvěděla, že Jerry byl zavražděn
Grey's Anatomy - rozchod Calzony (ale stejně si furt myslím, že kdyby se chtěla rozejít Arizona a ne Callie, tak by to dávalo větší smysl)
Agents of S.H.I.E.L.D. - tady je toho víc - scéna, kdy se ukázalo, že Bobbi je z S.H.I.E.L.D.u a zachránila Simmons; potom 2x06 FitzSimmons, jak se pohádali; útěk Warda (ten byl ale jasnej); a ještě všechny scény s Bobbi a Hunterem, jsou jak Mr. and Mrs. Smith :D
Revenge - když se Emily dozvěděla, že její otec žije
A to je asi všechno :D
Já rozhodně souhlasím s příběhem Twistyho, ten mě vzal za srdce a potom pro mě byla další a možná i nejlepší scéna z tohohle měsíce Amanda na stanici, když viděla Davida (Revenge)
Z vypísaných scén/seriálov pozerám dva a obe scény sa mi páčili.
Z TVD bola tá posledná scéna naozaj parádna, mne sa okrem opísaného ešte páčilo, ako Damon s tou fľašou povedal “I’m not dead Stefan. This stuff’s good but it’s not ‘I see dead people’ good.” :D A tá pesnička k tomu, úplne dotvárala takú dojemnú atmosféru.
No ako scéna mesiaca mi príde lepšia tá z HTGAWM, to bola pecka! Ako si začala dávať dolu parochňu a to všetko, čo je v článku opísané, ja som z toho bola taká mimo, že som normálne čakala, že si zmyje celý makeup a pod ním bude nejaká beloška :D Potom som si uvedomila, že to asi nie, ale aj tak to bola paráda. Všetky epizódy HTGAWM boli zatiaľ parádne. (A ja neviem používať synonymá, preto je môj príspevok presýtený slovom parádne :D)
Já bych asi za scénu měsíce zvolil tu z Walkind Dead, když se Bob vysmívá Garethovi a spol, že snědli infikované maso.. A potom zúčtování v kostele. A vůbec celá ta epizoda byla úplně super.
Ač jsem fanda Salvatore Brothers, tak tahle scéna mě nedostala. Za to creepy Twisty bodoval.
Bezkonkurenčně závěrečná scéna TVD 6x05 :)
Stoprocentně souhlasím s How to Get Away with Murder. Odličovací scéna byla dokonalá a jenom dokazuje, jaký úžasný seriál HTGAWM je.
Locke napsal(a):
Já bych asi za scénu měsíce zvolil tu z Walkind Dead, když se Bob vysmívá Garethovi a spol, že snědli infikované maso.. A potom zúčtování v kostele. A vůbec celá ta epizoda byla úplně super.
Pravda :) Ale jinak musím souhlasit s How to Get Away With Murder ... ale musím říct, že bych se musela ještě rozhodovat mezi první scénou z posledního dílu Stalkera (Aneb psycho klaun hází míček v obchodě s kostýmy...)
Ešte mi napadli dve scény, ktoré sa mi páčili a "vytŕčajú" spomedzi tých všetkých ostatných scén.
Prvá je z Hawaii Five-0, koniec štvrtej epizódy. Danny sa naháňa, urobí všetko, čo treba na záchranu svojho brata, no je neskoro. Neviem si predstaviť, ako sa vtedy človek cíti, no tá scéna, kde sa Danny vráti za tých chlapíkom, drží pri ňom zbraň a divák teraz rozmýšľa, či to dokáže urobiť alebo nie. Je to Danny, vždy urobí tu správnu vec, ale čo je správna vec tentokrát? To, ako sa nakoniec rozhodol, ja ako divák som to pokladala za správnu vec, možno iní to vidia inak. A v jeho osobe toto rozhodnutie budeme vidieť určite odrazené, myslím, že toto človeka musí zmeniť aj keby neviem ako nechcel.
Druhá scéna je z The 100, z poslednej epizódy, keď Clarke prelezie tým otvorom a ocitá sa na tom creepy mieste, kde sú ľudia dolu hlavou, z tela im odoberajú krv a ďalších x ľudí je zavretých v klietkach. To som rozhodne nečakala, myslela som, že Clarke je len zbytočne paranoidná.
Tak pro mě je to taky scéna z Castla, ale právě ta s Martou v hrncích. Každopádně většina seriálů, které sleduju má ještě pauzu mezi sériemi :)
Neda sa nesuhlasit, How to get away with a murder 01x04 malo genialny koniec a pre mna delene prve miesto spolu s prvou castou Walking Dead, scena na konci, stretnutie Carol a Darryla.
Jelikož v tomto měsíci skončil jeden z nejlepších seriálů vůbec. A skončil ve velkém stylu, tak za mě volím velice emotivní poslední scénku z finále seriálu...pohled na umírajícího Nuckyho.
La.Volpe napsal(a):
Jelikož v tomto měsíci skončil jeden z nejlepších seriálů vůbec. A skončil ve velkém stylu, tak za mě volím velice emotivní poslední scénku z finále seriálu...pohled na umírajícího Nuckyho.
Ou, vidis, tak na toto som veru zabudol, tak u mna su tri silne :D
Pro mě určitě scéna z 1. epizody 5. série, když se po dlouhé době opět setkali Daryl s Carol a Rick se svou malou Judith)
Ale musím uznat, že finální scéna Damona a Stefana mě taky dostala.. :-)
Som fanúšik AHS od začiatku seriálu, zbožňujem horory (hoci táto séria na mňa pôsobila viac krimi, a teraz možno čudácka), ale mňa (už mám pocit, že asi ako jedinú) nudil celý príbeh Twistyho aj s Twistym na čele. Som úplne šťastná, že Twisty zomrel , avšak dosť rozladená z toho (spoiler pre tých, čo nechcú vedieť vývoj ďalšieho deja v sérii), že sa má vraj Twisty vrátiť do seriálu a to aj spolu s Edwardom Mordrakeom. No aspoň na toho druhého sa teším. Takže ako príbeh/scénu mesiaca by som vybrala príbeh Elsy Mars, ktorý hoci vyznel egoisticky, sebaľúto a narcisticky, ale mňa oveľa viac dostalo ako sa jej stalo to s tými nohami, už len pre ten fakt, že snuff filmy naozaj existujú a bohužiaľ, vraj sa dodnes natáčajú. :(
So scénou Stefana a Damona súhlasím. :) Túto sériu ma oveľa viac baví TVD, dokonca viac než The Originals. A hoci som mala tušáka, že sa stretnú, bolo to proste epické. :)
Má scéna se do užšího výběru, bohužel, nedostala. Nevadí. I tak se o ni s vámi podělím. :-) Nuže, má scéna je taktéž ze Sběratelů kostí, ale je to trochu jiná scéna -
Nechci vypadat, že straním Bonům, ale prostě i tento měsíc mě dostala scéna právě ze Sběratelů kostí. Sezóna už začala, a tak takové ty náhlé a překvapivé zvraty a osudové okamžiky pominuly. Na další si budeme muset počkat ještě minimálně 10 čísel této bleskovky. Proto na odlehčenou, nejvíc jsem se pobavil při scéně, kde Kůstka a Angela sedí na lavičce a společně sledují své malé ratolesti, jak spolu nebezpečně dovádějí na klouzačce. Přitom, aby děti umírnily, Kůstka okřikne svou dceru a Angela zase svého synka. Způsob, jakým to obě dvě udělají, je naprosto odlišný a ten střet geniální. Zatímco Kůstka svou inteligentní Christine okřikne slovy: "Christine, na houpačce jsi dosáhla své maximální potenciální energie. Sniž svoje těžiště, prosím." Angela, nechápajíc, jak tomu může malá Christine rozumět, okřikne Michaela Vincenta: "Jestli vyběhneš ještě jednou na tu skluzavku, už ti nikdy nedám najíst." Tomu on prý rozumí. Střet dvou naprosto odlišných výchovných metod je pro mě scénou měsíce října 2014.
Tomu navíc předcházela další skvělá scéna u snídaně, kdy se Booth snaží donutit Christine, aby snědla snídani, nebo prý nebude velká holka. Christine mu naprosto geniálně odpoví, že růst podmíněn geneticky, načež Booth zírá s otevřenou pusou. Až Kůstčino vysvětlení, že se Christine připraví o důležité vitamíny a minerály a nemocem apod. malou holčičku donutí to dojíst. Geniální. :-)
Mimo to souhlasím s Gabikem.029 ohledně SHIELĎáků. Hlavně Bobbi a Hunter = Mr. a Mrs. Smith. Jejich narážky, výraz, když se poprvé uvidí, nebo ta hláška: "Vyprávěl ti někdy Hunter o své pekelně příšerné bývalce? To je ona." Nezapomenutelné.
U TVD jsem v 1x05 fakt brečela u konci.:P Zase dosti emotivní scéna...:P
Souhlasím s Lukascoolarik... Kdybych měla vybrat jednu scénku, tak tuhle :)
Z vypsaných sleduji jen Bones :D takže souhlasím a taky s tím, co napsal HonZajs000. S ostatních seriálů, co sleduji, mi nic moc v paměti neutkvělo, kromě Haley v 6x02 Modern Family "Breaking the rules doesn't make you a hero, it makes you a screw-up!" a v TBBT, když Sheldon s Leonardem rozebírali použití správného času. :)
Nejlepší scéna měsíce? Pro mě je to rozhodně závěrečná scéna z The Vampire Diaries a poté ihned následuje Twistyho (AHS) vyprávění jeho příběhu :)
Určite TVD, tá scéna na konci bola pre mňa dokonalá ♥
A ešte aj TWD keď sa Carol stretla s Darylom a aj keď Rick videl Judith, dokonca slzička vyšla :)
Za mě jednoznačně scéna z AHS kdy Jessica Lange zpívá Gods and Monsters a tím přivolává Edwarda..:)
Rozhodně souhlasím s How to Get Away with Murder. Ale všechny ty závěrečné scény nemají chybu.
Mám dotaz, chystá se i scéna měsíce: Listopad? :)
wexzuz napsal(a):
Mám dotaz, chystá se i scéna měsíce: Listopad? :)
Ano, ale minulou neděli byl poslední listopadový den, proto článek vyjde až tuto neděli :)