Diskuze k článku SARS: Bones si zlámal kosti
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
31. 10. 2014 / 18:40:12 (před 10 roky)
off

haló TVD.. stúpaj.. :D a hlavne včerajšia epizóda mala zatiaľ najmenšiu sledovanosť...

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 10. 2014 / 18:47:56 (před 10 roky)
off

TBBT se nedivím, až na Sheldona byli všichni nanic. Ikdyž to mohlo být i tím přesunem no. Bones se nedivím už vůbec.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 10. 2014 / 20:54:06 (před 10 roky)
off

Zrovna, když byl jeden z nejlepších dílů TVD...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
31. 10. 2014 / 21:01:24 (před 10 roky)
off

Hmm.. už minule som sa chcela na niečo spýtať.. Od novej sezóny "neznačkujete" do SARS článkov seriály. Ja chápem, že potom sú články seriálov zahltené iba SARS článkami a tie nie každého zaujímajú, ale keď si chcem pozrieť, ako seriál klesá/stúpa, tak som si minulú sezónu otvorila články a poklikala som na tie, ktoré som chcela a videla som, či klesá alebo stúpa a celkovo, ako sa seriálu darí. Teraz, keď si to chcem pozrieť, tak sa to asi nijako nedá, že? Lebo keď do vyhľadávania napíšem SARS, výsledky mi vyjdú hocijako a nie podľa dátumov publikovania článkov, takže to je nanič. A možno existuje nejaký spôsob, len som naň ešte neprišla?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
31. 10. 2014 / 21:25:58 (před 10 roky)
off

@Lill: na takéto veci je ideálne mrknúť na nejaký zahraničný server typu tvseriesfinale a podobné, kde je spravená ku každej sérii tabuľka s výslednými hodnotami ako ratingu, tak aj sledovanosti...predstava, že to mám hľadať tu a rozklikávať 200 článkov je veľmi vysilujúca :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 10. 2014 / 21:26:18
Lill
31. 10. 2014 / 21:35:27 (před 10 roky)
off

@inekafe: A keď si to chcem pozrieť počas sezóny? Tam je to len vždy na konci sezóny, nie? Ale keď ja chcem serialzone :D Mne sa na tých článkoch páči, že vidím zároveň aj to, aké ďalšie seriály sa v ten deň vysielali a môžem si to porovnať. A teraz mi tie SARS články prídu také nedostatočne využité, lebo človek to tu vidí, potom sa k tomu dokliká tak max. dva týždne dozadu (kým ho to prestane baviť vyhľadávať) a viac si tie články nikto neotvorí. A samozrejme si nechcem otvárať 200 článkov naraz :D Vždy ma zaujíma tak jeden-dva seriály naraz.
(A že práve ty si napísal v jednej vete slová rozklikávanie a vysilujúce.. :D)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 10. 2014 / 21:41:11 (před 10 roky)
on
Lill napsal(a):

Hmm.. už minule som sa chcela na niečo spýtať.. Od novej sezóny "neznačkujete" do SARS článkov seriály. Ja chápem, že potom sú články seriálov zahltené iba SARS článkami a tie nie každého zaujímajú, ale keď si chcem pozrieť, ako seriál klesá/stúpa, tak som si minulú sezónu otvorila články a poklikala som na tie, ktoré som chcela a videla som, či klesá alebo stúpa a celkovo, ako sa seriálu darí. Teraz, keď si to chcem pozrieť, tak sa to asi nijako nedá, že? Lebo keď do vyhľadávania napíšem SARS, výsledky mi vyjdú hocijako a nie podľa dátumov publikovania článkov, takže to je nanič. A možno existuje nejaký spôsob, len som naň ešte neprišla?

Bude odhaleno v narozeninovém článku :)

Lill
31. 10. 2014 / 21:42:35 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Bude odhaleno v narozeninovém článku :)

ííí, tak to sa už teším :) aspoň mám nejaký dôvod tešiť sa na svoje narodky :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 10. 2014 / 21:47:18 (před 10 roky)
on
Lill napsal(a):

ííí, tak to sa už teším :) aspoň mám nejaký dôvod tešiť sa na svoje narodky :D

:D Tak to snad budeš mít i více důvodů než jen jeden článek, ne? :D

Lill
31. 10. 2014 / 21:50:23 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

:D Tak to snad budeš mít i více důvodů než jen jeden článek, ne? :D

ani nie, tento rok sa mi nejako nechce byť staršou :D

inekafe
31. 10. 2014 / 22:44:25 (před 10 roky)
off

@Lill: samozrejme, že si tie čísla môžeš porovnávať aj počas sezóny, sú dopĺňané každý týždeň ;) viď ako príklad toto, je to aktuálne bežiaci seriál a výhoda oproti článkom tu na SZ je, že proste to máš všetko v jednej tabuľke čísla za celú sériu :) keď si chceš porovnať nejaký konkrétny seriál, že ako sa mu darí a aký je jeho vývoj...je to proste aj taká "databáza ratingov", dá sa povedať...

Lill
31. 10. 2014 / 22:51:30 (před 10 roky)
off

@inekafe: No ja si počkám na ten narodeninový článok, že čo bude odhalené a ak nebudem spokojná, vyskúšam hentú stránku. Aj keď sa mi to tam nepáči :D
Ale samozrejme vďaka za info :)

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 10. 2014 / 22:51:48
inekafe
31. 10. 2014 / 23:20:07 (před 10 roky)
off

@Lill: tak ani mne sa nejako dizajnovo tá stránka nepáči, ale nenavštevujem ju často, len keď si chcem zistiť a/alebo porovnať ratingy či už v rámci jedného seriálu alebo viacerých...vždy tam strávim buď len pár sekúnd alebo príp. pár minút, ak porovnávam viac seriálov a hodnôt...takže stránku fakt nejako neriešim...neviem, či tam ty nad tým plánuješ dumať hodiny alebo čo :D :D

Lill
31. 10. 2014 / 23:36:03 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

neviem, či tam ty nad tým plánuješ dumať hodiny alebo čo :D :D

:D tak ale keď sa mi nepáči, nechce sa mi tam byť ani minútu. Ale už sme asi trochu off-topic článku :D

inekafe
31. 10. 2014 / 23:48:34 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

:D tak ale keď sa mi nepáči, nechce sa mi tam byť ani minútu. Ale už sme asi trochu off-topic článku :D

tak aby sme neboli iba iba OT, tak teda hurá za TBBT, TaaHM a Mom - super čísla, TBBT nie je o čom, Mom sa snáď udrží a bude ďalšia séria a TaaHM vlastne končí, takže tvorcovsky by ho mohla Mom nahradiť na ďalších pár rokov :) akurát škoda slabého štartu The McCarthys, síce som to ešte nevidel, ale akosi po minuloročnom úspechu The Millers som tomu dal predĺženie :D a späť k Lill, nuž, to je trochu divné, ale tak ok, si žena, asi to vnímaš inak ako ja :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 5. 2015 / 10:50:39 (před 9 roky)
off

A to Z bylo nudné, to bez debat, ale že to stejně mělo menší sledovanost než ta hrůza Bad Judge...