Hurá, další dva bodíky. :-) Bad Judge byla podle mě kravina, A to Z už bylo o něco lepší, ale pořád to není nic moc extra.
A mě zajímalo, co budou v A to Z dělat až se dostanou na konec abecedy. :D Bag Judge byla velká blbost, ale A to Z se dalo, až na toho nejlepšího kamaráda teda.
Tak jedno dobře, u A to Z jsem tipovala špatně :-)
Letošní tipovačka se mi zatím moc nedaří. Aspoň že za Bad Judge mám bod :)
Mě ani A to Z nemrzí. Koukala jsem na to pravidelně sice, ale vůbec mě to nebavilo :P
Ako mohli A to Z zrušiť??? Šak to bola najlepšia novinka. Veľmo ma mrzí, že nedôjdu ani na koniec abecedy, a že teda sa nedočkám plnohodnotného ukončenia.
A to Z mě teda mrzí hodně. S Cristelou jsou to nejlepší komedie letoška. Ostatní už ani nesleduju.. Fakt mě štve, že se nedočkáme konce abecedy a nedojdeme ani na konec toho vztahu :( Teď je to snad 7 měsíců, 3 týdny a jeden den... :D
Konečně První dva bodíky :))
A to Z je velká škoda... :/ bavila jsem se. :(
Koukala jsem na A to Z a vůbec mi to nevadí, vůbec mě to nechytlo..
Mňa nemrzí ani jedno. Bad Judge som nepozerala a A to Z som vzdala po 2 epizódach. Takže sa teším za dva body do tipovačky :)
S Mahattan Love Story mi to nevyšlo, ale už jsem se dočkala a rovnou dva body :-)
Winnie 2.0 napsal(a):
Do konce abecedy se asi nedostanou, ale držím si určitou naději, že by to mohli nějak zakončit. Přeci jen se v článku píše, že ještě musí dotočit dvě epizody, no a když ví, že další už nebudou, tak by mohli udělat nějaký smysluplný konec.
Záleží, jestli budou mít možnost znovu zasáhnout do scénáře, který už určitě hotový mají k těm nedotočeným dílům.
Jinak za mě taky dva body do tipovačky :)
A to Z je škoda :/
Ale za Bad Judge bod...
Ani jedno mě nezaujalo, takže mě to nemrzí :)
Zatím to vypadá slibně, 3/3 :D.
A to Z mě mrzí, příjemná oddechovka. A Cristin Milioti jsem si oblíbila v HIMYM a byla jsem ráda, že hned dostala další roli. Rozhodně jedna z těch lepších novinek v tomto žánru letos :)