Už to skončilo? Tak to začnu konečně koukat, už se těším! :)
Výborný článek :3 White Collar mi bude chybět. Poslední epizodu jsem ještě neviděla, čekám na titulky, takže hned jak ji zhlídnu přečtu si i ten poslední odstavec :3
čo viac dodať,keď všetko bolo napísané =D z finále mám asi dobré dojmy, striedavo prevláda smútok (že je to koniec) a radosť (z toho ako to dopadlo). Aj toto aj alternatívne finále majú niečo do seba a obe by boli dôstojným zakončením seriálu.
Keď som videla Neala na tom stole,skoro sa mi asi zlomilo srdce. Slzy tiekli prúdom, ale niekde v kútiku som vedela/mala pocit/nechcela aby to skončilo práve takto. Modlila som/prosila som aby sa tam zjavil a on sa zjavil.
Koniec je to uzavretý,ale možno aj otvorený. Predsa len "Hra stále pokračuje" =D
Au Revour
Asi tak můj nejvymazlenější článek letošního roku, ale White Collar si ho rozhodně zaslouží :)
Zatím nevím, co si o tom finále myslím, na jednu stranu se dost dobře hodilo k celému seriálu, ale to druhé finále, které bylo v plánu od začátku, by se mi líbilo víc.
tak neviem, mne sa práveže nápad pôvodného finále vôbec nepáči...jednak to znie fakt strašne "nasadnú do limuzíny"..."najslávnejšími kriminálnikmi", etc. :D a druhak je nereálne, aby sa podvodník svetového kalibru stal riaditeľom White Collar divízie :D veď to je absurdné :D to by bol way out of line koniec a spravili by z komédio-akčnej drámy akurát tak scifi ;D
Tohle jsou ty chvíle, které fakt nemám ráda. Jeden z mých nejoblíbenjších seriálů za poslední dobu skončil a zůstane po něm nejen spousta hezkých vzpomínek, ale hlavně obří díra ve watchlistu. Mám takové tušení, že odpovídající náhradu za White Collar jen tak nenajdu :-/
Bohužel jsem ještě neviděl poslední 2 epizody i když bych strašně rád, ale je tady osoba, která nemá snad nikdy čas a překládá 22 seriálů v momentě kdy se ji snažil někdo nahradit u jiného seriálu tak po něm skupina okolo ní začala házet špínu. Opravdu děkuji této osobě že má vztah k titulkům jaký má jenom díky ní jsem se začal dívat na chicago fire, chicago p.d., arrowa a flashe v originálních anglických titulích i když nerozumím každému 10 slovu stejně se na to dívám a domýšlím si o čem to tak je, ale u White Collar bych rád počkal až budou cz titulky jelikož nechci přijít ani o jedno slovo. Doufám že je ten příběh, který se mi opravdu líbí zakončený krásným koncem. Těším se až se na to podívám a bude se mi těžko loučit s tímto seriálem.. :-( P.S. Haters gonna hate i know :-)
ragelly napsal(a):
Asi tak můj nejvymazlenější článek letošního roku, ale White Collar si ho rozhodně zaslouží :)
Zatím nevím, co si o tom finále myslím, na jednu stranu se dost dobře hodilo k celému seriálu, ale to druhé finále, které bylo v plánu od začátku, by se mi líbilo víc.
Skvělý článek a souhlasím s tebou ten ten původní konec by byl mnohem lepší nebo mě by se líbilo kdy by Neal opravdu zemřel tak to mě to přide pořád otevřené.
JohnDarks napsal(a):
Bohužel jsem ještě neviděl poslední 2 epizody i když bych strašně rád, ale je tady osoba, která nemá snad nikdy čas a překládá 22 seriálů v momentě kdy se ji snažil někdo nahradit u jiného seriálu tak po něm skupina okolo ní začala házet špínu. Opravdu děkuji této osobě že má vztah k titulkům jaký má jenom díky ní jsem se začal dívat na chicago fire, chicago p.d., arrowa a flashe v originálních anglických titulích i když nerozumím každému 10 slovu stejně se na to dívám a domýšlím si o čem to tak je, ale u White Collar bych rád počkal až budou cz titulky jelikož nechci přijít ani o jedno slovo. Doufám že je ten příběh, který se mi opravdu líbí zakončený krásným koncem. Těším se až se na to podívám a bude se mi těžko loučit s tímto seriálem.. :-( P.S. Haters gonna hate i know :-)
Soucitím s tebou a když se podiváš na jiné stranky kde se překladají titulky tak zjistíš že to překladají ti samí lidé. :D
jinak jak píšete že stanice udělala jenom 6 epizod, tak stanice by dala klidně i celou sérii, ale problém byl v tom že jim skončila smlouva s Fox kterej White Collar dělal a měly smlouvu jenom do 5. série a Fox už nechtěl pokračovat a tak stanice zařídila, alespoň nějaké ukončení.
Vzpomínky to jsou krásné :)
Parádní článek!;)
White Collar je seriál, ke kterému se rád člověk vrátí, protože prostě stojí za to ;)
Ve středu jsem viděl poslední díl Sons of Anarchy, v sobotu poslední díl The Shield, v pondělí poslední díl The Newsroom a dnes poslední díl White Collar. Bylo to hodně krutých 9 dní, ale tím to snad prozatím končí a žádný s mých seriálů nemá oznámen konec:-)
Konec byl příjemný, že by opravdu zemřel jsem nevěřil ani vteřinu, ale taky by se mi líbil víc původní konec, který se navíc dost podobá tomu, co jsem si i kdysi přál já (FBI verze)
Edit: Tak ještě mi vlastně skončí Mentalista, ale toho sleduji teprve od srpna, tak to nebude tak bolet:D
Bude mi chybět White Collar a Neal ve všech možných převlecích! :( <3
JohnDarks napsal(a):
No promiň, ale Arrow a Flash má titulky tak max. do 2 dnů, nechápu, jak by tě toto mělo nutit sledovat s originálním zněním. ChF u třetí řady bylo snad nejpozdějc do 5 dnů. O ChPD se vedou diskuze pořád, tam to beru - ačkoliv máš k dispozici i slovenské titulky. Tak aspoň neplivej špínu na všechno, díky. :) I když ti to určitě aspoň zlepšuje angličtinu, takže jsi to své děkování určitě myslel i vážně. :))
White Collar mi bude moc chybět, hlavně Matt... Jinak to skončilo naprosto přesně podle mých očekávání, myslela jsem si, že to takhle dopadne... A dopadlo. :) I alternativní konec mi zněl dobře. :) Jen škoda, že v té uličce nebyla s Nealem i Sara, mohl odjet do Anglie, kruci. :D
Super článek! Já teda za sebe musím říct, že nechápu, proč to Neal Mozziemu udělal...
Veruuuu napsal(a):
No promiň, ale Arrow a Flash má titulky tak max. do 2 dnů, nechápu, jak by tě toto mělo nutit sledovat s originálním zněním. ChF u třetí řady bylo snad nejpozdějc do 5 dnů. O ChPD se vedou diskuze pořád, tam to beru - ačkoliv máš k dispozici i slovenské titulky. Tak aspoň neplivej špínu na všechno, díky. :) I když ti to určitě aspoň zlepšuje angličtinu, takže jsi to své děkování určitě myslel i vážně. :))
Samozřejmě jsem to myslel vážně. Arrow a Flash teď mají titulky do 2 dnů, ale bylo tomu tak i před měsícem možná dvěma? to tam nebyli titulky snad týden a půl(nebylo to pauzou vím kdy vychází epizody) u ChF to je to stejné jestli ne horší. P.D. no comment a než se dívat ve slovenských, kteří to mimochodem mají za den hotové všecko tak osobně se už budu radši dívat anglicky (mám komplikovaný vztah já vs Slovensko jako celek)
a třeba ty WC titulky taky jsou do 5ti dnů co?
Já chápu když se někdo zdrží jako např. Hlawoun s jedním dílem Sleepy Hollow a pak má 10 dílů za chviličku..
Howgh skončil jsem
V životě se mi nestalo, že bych na titulky k Arrow nebo Flashovi čekala déle, jak dva dny, tak každej asi čekáme na jiných stránkách. :D
A u článku k White Collar zas vytahovat tohle, poslední dobou se ten nevděk a buzerace rozmohl ve velkém. :)
JohnDarks napsal(a):
Samozřejmě jsem to myslel vážně. Arrow a Flash teď mají titulky do 2 dnů, ale bylo tomu tak i před měsícem možná dvěma? to tam nebyli titulky snad týden a půl(nebylo to pauzou vím kdy vychází epizody) u ChF to je to stejné jestli ne horší. P.D. no comment a než se dívat ve slovenských, kteří to mimochodem mají za den hotové všecko tak osobně se už budu radši dívat anglicky (mám komplikovaný vztah já vs Slovensko jako celek)
Já chápu když se někdo zdrží jako např. Hlawoun s jedním dílem Sleepy Hollow a pak má 10 dílů za chviličku..
Howgh skončil jsem
Titulky, na kterých spolupracuje i ta tvoje osoba, které se uveřejňují i zde, k seriálům Arrow a Flash NIKDY nebyly po týdnu a půl, tudíž lžeš. Tak si to prosím tě odpusť. :)
Promiňte za OT, ale na lži mi nešlo nereagovat, už mlčím. :)
JohnDarks napsal(a):
Howgh skončil jsem
Opět další chytrák, který dokázal starou známou pravdu, že prázdný sud duní nejvíce. Ale až ze sebe zase někdy vydáš nějaký ten skvost, tak si dej trochu pozor na to, abys nelhal. Konkrétně seriály Arrow a Flash jsou od října překládány vždy týž den, jen u Flashe se asi dvakrát stalo, že titulky vyšly až další den. To, že si stahuješ anglické titulky a nerozumíš jim a pak si tu na to stěžuješ, je opravdu jen tvá blbost, nikdo tě k tomu nenutí. Zatímco ty máš komplikovaný vztah ty vs Slovensko jako celek, já mám zase komplikovaný vztah já vs debilové jako jednotlivci. Ale jinak samozřejmě děkuju za podnětný komentář, který nám dává nulovou motivaci k tomu, abychom něco zrychlili a napravili, večer ho s Fíbou probereme a pořádně se mu zasmějeje, protože je jako jeho autor úplně na hlavu, ale i tak ti přeju veselé Vánoce. :)
Celý seriál sa niesol v duchu Nealovho pokusu o zmenu. Našiel si priateľov, blízkych takmer ako rodinu, v Petrovi otca, ktorého nikdy nemal a pomáhal chytať darebákov, ktorí sa neštítili ani zabíjania. V podstate viedol dobrý život, ktorý sa mu aj páčil, až na tú pomyselnú slobodu, keďže bol pod dohľadom.
Posolstvom seriálu je zrejme to, že človek sa nemôže zmeniť, bez ohľadu na druhé šance. Podvodník ostane podvodníkom a aby mohol viesť život podvodníka, opustí všetkých, ktorí sú mu blízki, vrátane najlepšieho priateľa. A aj keď mu bola stránka zákona ukázana v tom najpozitívnejšom svetle, tak ju radšej zavrhne, keďže ľudia sa nemenia.
Na jednej strane takýto koniec dáva zmysel, ale až mi je smutno, že Neil všetkých opustil (predsa len, nechať ich rok tak trpieť)..
Záverečná séria bola každopádne skvelá, našetrila som si ju na tento víkend a teraz mám chuť dať celý seriál od začiatku xD
Provista napsal(a):
Super článek! Já teda za sebe musím říct, že nechápu, proč to Neal Mozziemu udělal...
Alespon se po roce za ním Mozzie vydal :)
Já jsem moooc ráda, že moje srdcovka má adekvátní konec, ten původní zamýšlený by mi nevadil, ale tenle se mi líbí mnohem víc, nebrala bych ho tak, že člověk se prostě změnit nemůže, ale Neal nechtěl být pod okovami FBI, jak mu říkal Keller, oni by si skulinku našli. Byla bych naštvaná, kdyby umřel, jak říkal Mozzie, Neal všechny přechytračil a jak jsem četla v jednom rozhovoru s tvůrcem, věděli, že by jim jeho smrt diváci stejně nesežrali :D Jinak pro mě to bylo úžasných 5 let, takže Au revoir Neale, především v letecké uniformě z finálního dílu :D A co si sama domyslím, že do Anglie to není daleko a skončí se Sarou a tečka, skvěle se k sobě hodili.
allyska napsal(a):
A co si sama domyslím, že do Anglie to není daleko a skončí se Sarou a tečka, skvěle se k sobě hodili.
To o Saře jsem taky psala v komentu pod spoilerem. :D Ti dva spolu byli dokonalí a já si ten návrat furt přála. :)
Veruuuu napsal(a):
To o Saře jsem taky psala v komentu pod spoilerem. :D Ti dva spolu byli dokonalí a já si ten návrat furt přála. :)
Já vim, jsem si všechny komenty přečetla a něco ve svým příspěvku zopákla :D
allyska napsal(a):
Já jsem moooc ráda, že moje srdcovka má adekvátní konec, ten původní zamýšlený by mi nevadil, ale tenle se mi líbí mnohem víc, nebrala bych ho tak, že člověk se prostě změnit nemůže, ale Neal nechtěl být pod okovami FBI, jak mu říkal Keller, oni by si skulinku našli. Byla bych naštvaná, kdyby umřel, jak říkal Mozzie, Neal všechny přechytračil a jak jsem četla v jednom rozhovoru s tvůrcem, věděli, že by jim jeho smrt diváci stejně nesežrali :D Jinak pro mě to bylo úžasných 5 let, takže Au revoir Neale, především v letecké uniformě z finálního dílu :D A co si sama domyslím, že do Anglie to není daleko a skončí se Sarou a tečka, skvěle se k sobě hodili.
Přesně, jsou spolu a tečka! :D
Tento seriál mi bude chybět, těšil a užíval jsem si každou epizodu a jsem nesmírně rád za úžasný konec. Velice rád se na něj zase podívám.
Děkuji.
Můj nemilovanější seriál :) A hlavně dokonalý konec. Ráda se k seriálu zase vrátím.