Ne to nemohli dát aspoň jednu serii ještě :( ať se to dořeší to je fakt hnus :( Witches of East End jsem měla fakt ráda
To sou mrchy :-( za takovej konec bych je kopla :-(
Tak toto nie... :( :( :(
Druhá série už sice nebyla tak dobrá, jako první, ale ten konec si rozhodně řikal o pokračování, takže mě ukončení teda mrzí.
Hodně velká škoda.. myslím že druhá série byla o dost lepší než ta první. Nechápu proč ten seriál zrušili. :(
Christina napsal(a):
Hodně velká škoda.. myslím že druhá série byla o dost lepší než ta první. Nechápu proč ten seriál zrušili. :(
Nebyl asi dostatečně výdělečný, no...
Tak to mě opravdu mrzí! a za ten konec bych jim napráskala! achjooo:-(
Už mě to moc nebavilo, ale ten konec. Se z těch otevřených konců u zrušených seriálu asi po... :D
Neznášam ich ! milovala sem ten seriál a ten konec bol neskutočný a oni to zrušia !!! mohli by ho prehodit na inú stanicu, ved to sa musí nejako dať, musí musí ! :D
I po přečtení článku budu citovat svůj facebook komentář.
"Zklamání dne. Doufám, že se to ještě nějak zvrátí a bud to poběží na Netflixu nebo to odkoupí nějaká jiná stanice. Tahle show byla kvalitní. Mnozí fanoušci tvrdili, že je to nejlepší witch show od dob Charmed. Navíc to mělo jeden velký cliffhanger a několik malých."
Jako lidi, já bych teď fakt vraždila. To, že mi zrušili další velmi oblíbený seriál bych ještě nějak přežila, protože mi ruší postupně všechny (sakriš!), ale že to nechaj s takovým koncem? No to je fakt po mě! Tohle si fanoušci podle mého teda nezasloužili. Měli udělat ještě aspoň jednu mini sérii, kde by došlo k nějakému rozuzlení. Ach jo!
to nemyslia vážne? tak načo robia taký koniec keď vedia že majú mizernú sledovanosť a je veľká pravdepodobnosť že ich zrušia? akože? wth?
To ste sa ešte nepoučili? Diváci sú ovce, pretože nemajú ako uškodiť televízii. Neprestanú ju proste sledovať, nezačnú ju bojkotovať. Zlému imidžu sa snažia vyhnúť všetky spoločnosti závislé od zákazníkov, ale televízie o nich neprídu. Preto nikdy nemusia brať diváka seriózne a preto je toľko seriálov bez konca. Stačilo by dotočiť jednu dve časti. Ako keď predĺžia úspešné série o viac častí, tak mohli neúspešnú o pár častí pre ukončenie. Nebol by to problém, zlepšilo by im to renomé, ale to nepotrebujú, takže neobetujú ani tú malú časť peňazí, aby boli aspoň trochu zodpovední a seriózni voči divákom.
Fajn, od teď přestávám sledovat všechny seriály, který nejsou dokončený pač v dnešní době se ruší snad všechno -_- Takovej konec a oni nedaj další serii. To je stejný jak u Star crossed. :(
No to si snad dělají srandu. Cliffhanger jak blázen, těšila jsem se na další sérii a oni to zruší. To je na pěst mezi oči.
To si už ze mě delate srandu!!!!!!! človeku se libi nakej serial z mnoha a oni ho zrusej??!!! tak to uz jdete do háje!!!!!
Kdyby to aspoň ukončili jako Once upon a time in wonderlad, tak jsem v klidu a spokojená. i Když ten konec byl hodně rychle vyřešený, aspoň to ukončili, ale tohle mě vytáčí.:-/ Zlatý supernatural kde běží 10. serie. :D Nejspíš zůstanu opravdu jen u toho :D
Na internetu už se i rozeběhla petice kterou zpunktovali herci :-) snad bude hlas lidu vyslyšen :-) http://www.ipetitions.com/petition/renew-witches-of-east-end stačí napsat jméno, mejl a v en nějaké to slovo např. "I love Witch" :-)
No, tak ten konec byl vážně trochu .... hm ... neuspokojivý. Mírně řečeno :)
Ale jinak byl seriál celkem fajn. Žádná velká pecka, ale v rámci žánru rozhodně nadprůměr. Aspoň jednu další sérii si to zasloužilo, škoda.
petruska.77 napsal(a):
Druhá série už sice nebyla tak dobrá, jako první, ale ten konec si rozhodně řikal o pokračování, takže mě ukončení teda mrzí.
Nebyla. Moc to přeplácali, ale na tu sestru jsem byla zvědavá.