Paráda! Další bod do tipovačky :-D
Ale ne :'( Tohle mě vážně naštvalo. Hell, jdu se vybrečet.
Doufám, že to nějak hezky skončí.
Nie! Proste nie, to mi nemôžu urobiť :-/
Ale to ne! Jediná komediální novinka, co si mě získala, a takhle to dopadlo... :-/ Ale čekal jsem to, proto jsem dal taky v tipovačce zrušení.
Za mě taky bod, seriál jsem krom pilotu, který mě neoslovil, zatím neviděla, takže nebudu soudit..
Škoda, rada som to pozerala. A prihlasovala som sa sem so sklamaním, že prvý zlý tip, a v tipovačke mám X :D Juchuu, oplatí sa zabudnúť, za čo som hlasovala. Takže zatiaľ s plným počtom bodov :)
Tak další bod je doma :-)
Tak mě ten bod v tipovačce potěšil :)
Bylo by mozne do tech clanku o zruseni davat primy link na tipovacku? Sem prilis liny nez to proklikavat pres menu :D
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Hurá, tak mám další bodík do tipovačky :)
Jen mi asi něco uniklo, protože se nějak nemůžu dopočítat. Když je tohle 5. zrušená novinka, tak mi nějak chybí ještě jedno rušení. Vím, že bylo zrušeno Manhattan Love Story, A to Z a Bad Judge. Takže se Selfie to jsou 4. zrušené novinky.
Pe_Te: Prvé rušenie bol Hieroglyph, ktorý pôvodne v tipovačke bol, ale keďže bol zrušený ešte v čase tipovania, tak ho odtiaľ vyhodili :)
Pe_Te napsal(a):
Hurá, tak mám další bodík do tipovačky :)
Jen mi asi něco uniklo, protože se nějak nemůžu dopočítat. Když je tohle 5. zrušená novinka, tak mi nějak chybí ještě jedno rušení. Vím, že bylo zrušeno Manhattan Love Story, A to Z a Bad Judge. Takže se Selfie to jsou 4. zrušené novinky.
Čtvrtá byla realitka Utopia, zapomněla jsem článek přidat do série, napraveno :)
Lill napsal(a):
Pe_Te: Prvé rušenie bol Hieroglyph, ktorý pôvodne v tipovačke bol, ale keďže bol zrušený ešte v čase tipovania, tak ho odtiaľ vyhodili :)
Jj, tím rušením už během léta mi v tom udělali nepořádek :) Začala jsem znovu od jedničky číslovat ty, které už se objevily ve vysílání.
Škoda, bylo fajn zas vidět Karen.
Teď doufám, že to nezakřiknu. Bylo by fajn, kdyby odvysílali zbylé epizody. Tudíž všech 13, začala jsem se na to před pár dny dívat. Respektive jsem viděla pilot a měla v plánu řadu dokoukat.
Zajímalo by mě, jestli se Galavant v té midseason projeví... :-D
Nech si ABC trhne labou. Ten serial sa mi fakt pacil a zacinal byt coraz lepsi. Je smutne ze mnohym serialim nedaju ani cas aby aspon 1.seria prebehla. A teraz citam ze aj A to Z zrusili. Aj to som sledovala hoci to ma az tak moc nebavilo oproti Selfie. Len Ben Feldman mi bude chybat. A tu dufam ze pri Selfie odvysielaju aspin tych 13.cast. No skoda, chcela som aby sa Henry a Eliza dali dokopy. :(
docela škoda,povedený komediální seriál
Jediná komedie na kterou jsem se pravidelně těšila. :/ To fakt ne
Sakra, špatný tip :-( Tip na základě toho, že to bude tak blbé, až na to budou v US koukat nevyšel :-D
A ja som rada, seriál ma absolútne nebaví.. videla som pár častí, lebo som dúfala, že sa to zlepší, ale asi všetky postay mi lezú na nervy.
Čekaný, ale naštvaná jsem, doufám v kapku slušnosti a doodvysílání zbylých epizod.
Ach ne! To prostě nejde! :/
Škoda, já se u toho bavila. Byl to příjemný seriál na večer po dlouhém dni. Snad odvysílají všechny díly.
Nijé. Ako toto mohli urobiť? Manhatan Love Story bolo ničom, tak nech sa páči, zrušte, ale Selfie??? Jezna z (3) najlepších noviniek. Dosť čo NBC zrušilo A to Z. Už mi ostáva len Forever, kt. tuším objednali ďalšie časti. Za Selfie mi bude smutno.
Selfie jsem začala koukat, ale už třetí díl jsem v půlce vypínala. Mě to teda přišlo dost stupidní... a zrušení jsem čekala (Bohužel tipovačky jsem se nezúčastnila... Jinak bych na to byla zatím docela ok.. :D )
Néé! :(
Minimálně do konce roku už se Selfie vysílat nebude, prozatím nebylo potvrzeno, kdy (jestli vůbec) se zbylé díly odvysílají.
ragelly napsal(a):
Minimálně do konce roku už se Selfie vysílat nebude, prozatím nebylo potvrzeno, kdy (jestli vůbec) se zbylé díly odvysílají.
vďaka za info, ale... nieeee :( tento seriál sa mi fakt páčil a dúfala som aspoň v odvysielanie natočených epizód
Tvůrkyně seriálu Emily Kapnek na svém Twitteru uvedla, že neodvysílané epizody by se měly brzy objevit online.
Vďaka za dobré správy, ragelly! :)
To jako vážně ? Momentálně sleduju jen 4 serialy. A to je TVD, TO, Selfie a starý díly PLL. Tohle mi nemůžou udělat. Ten serial sleduju hned od doby kdy vyšel první díl.... :'( Doufám že udělají alespoň těch 13 epizod.. Když už to musí skončit, tak ať alespoň uzavřou příběh :)
vuvicom napsal(a):
To jako vážně ? Momentálně sleduju jen 4 serialy. A to je TVD, TO, Selfie a starý díly PLL. Tohle mi nemůžou udělat. Ten serial sleduju hned od doby kdy vyšel první díl.... :'( Doufám že udělají alespoň těch 13 epizod.. Když už to musí skončit, tak ať alespoň uzavřou příběh :)
Zbývající části prý budou brzy online :).
ragelly napsal(a):
Tvůrkyně seriálu Emily Kapnek na svém Twitteru uvedla, že neodvysílané epizody by se měly brzy objevit online.
Díky bohu, snad to bude hezky uzavřené...