Tesi ma ze serial pokracuje ale to zbytocne natahovanie ma mrzi.
Jsem ráda že seriál dostane ještě jednu řadu a že už se dopředu ví že bude poslední tak to bude mít alespoň ucelený konec a né jako u jiných seriálů ukončený cliffhangrem a pak prasácky utnutý. Jen ty jejich praštěný proluky mě štvou :-(
áno, áno a ešte raz áno :)) presne ako som pred pár týždňami písal v komentároch pri nejakom článku, že oznámia 5. sériu a zároveň, že je posledná, resp. obnovia rovno na 5. aj 6. sériu a oznámia, že 6. bude posledná...toto je tak pol na pol...síce iba 1 séria, ale rozdelená tak, že to nám divákom bude pripadať ako série 2 :D
je dobré vědět,že je série poslední,sice je to škoda,ale slzy do očí se mi nehrnou
Že to bude rozdělený na dvě "řady" se mi moc nelíbí teda...To si ještě pamatuju, jak jsem pěnil u Breaking Bad :D
Obnovili ho na dve série. Jedna pobeží 2015 a druhá 2016. Pretože rozdeliť jednu sériu na dva roky je proti logike a zdravému rozumu. Akurát obe série natočia naraz.
Alias napsal(a):
Obnovili ho na dve série. Jedna pobeží 2015 a druhá 2016. Pretože rozdeliť jednu sériu na dva roky je proti logike a zdravému rozumu. Akurát obe série natočia naraz.
U AMC je to zvykem, stačí mrknout na 5.řadu Breaking Bad, kde je jedna série rozdělena do dvou let.
Alias napsal(a):
Obnovili ho na jednu sérii, která bude rozdělená. Jak píše La.Volpe, AMC to má ve zvyku, viz Breaking Bad, Mad Men a nyní Hell on Wheels.
Ja viem, myslel som to ironicky. Pretože prakticky jedna séria rozdelená na dva roky je ako dve série. Proste mi to nedáva zmysel.
Tak ako nechápem, prečo nemôžu dať skrátené závery neukončeným sériám. Ako Nikita, či White Collars, ktoré dali po 6 častí na záver.