Jim tam začaly ty vánice, tak se nedostali k večeru do baru a čuměli na televizi ne? :)
HF0 neuveriteľná epizóda :) bodaj by sme sa dočkali ďalšej stovky :P tento seriál ma snáď nikdy neomrzí :))
Hawaii,Grimm...to jsou super díla :)Navíc i Blue Bloods,pro mne samé jedničky :)
inekafe napsal(a):
HF0 neuveriteľná epizóda :) bodaj by sme sa dočkali ďalšej stovky :P tento seriál ma snáď nikdy neomrzí :))
No vidiš a když jsem u diskuze k seriálu chtěla rozebrat jak je super pátá série, tak nikdo nic :).
Sleslikslicka napsal(a):
No vidiš a když jsem u diskuze k seriálu chtěla rozebrat jak je super pátá série, tak nikdo nic :).
Zapadlo to, ja rada rozoberám seriály a toto som si nevšimla. Pozajtra sa určite vyjadrím, dovtedy nestíham! :D
Inak kedy približne bývajú final ratings pre piatok? Stále dúfam, že Hawaii sa aspoň o desatinu ešte dvihol :)
Lill napsal(a):
Zapadlo to, ja rada rozoberám seriály a toto som si nevšimla. Pozajtra sa určite vyjadrím, dovtedy nestíham! :D
Inak kedy približne bývajú final ratings pre piatok? Stále dúfam, že Hawaii sa aspoň o desatinu ešte dvihol :)
Ještě nejsou, budou asi během noci, doplním je zítra večer, až dojdu z práce :)
Finální čísla: Blue Bloods o jednu desetinu klesnul.
Ďakujem, myslela som, že bývajú hneď po víkende. Škoda, že sa nič už nedvihlo.