Super zprávy, ještěže v Kanadě mají rozum a neruší to. :D Jako cliffhanger tipuju těhotenství Alex.
Tak mám pocit, že já se teda se 4. sérií už nevrátím, to by se musely dít věci opačné, než se dějí teď.
Saving Hope jsem si svým způsobem moc oblíbila a i když je to tam teď všechno obráceně od původní příběhů (fanoušci ví), tak mě to stejně pořád baví a ještě nemocniční sérial, no zkrátka výborná kombinace (i přesto, že nemocnice nemám ráda :D)
To je skvělá zpráva! Ten seriál mi sice láme srdce (opakovaně), ale nikdy jsem ani nepomyslela na to, že bych se přestala dívat. A nechápu, jak Gillies stíhá hrát hlavní roli ve dvou seriálech naráz. Byla by vážně škoda, kdyby kvůli Saving Hope musel "zařvat" Elijah, tu postavu mám opravdu ráda, to jen v Saving Hope fandím té druhé straně. To je tak, když vám v seriálu hrají dva oblíbenci a vy jste proto nuceni vybrat si, komu budete fandit O:)
Gabik.029 napsal(a):
Super zprávy, ještěže v Kanadě mají rozum a neruší to. :D Jako cliffhanger tipuju těhotenství Alex.
Pak je otázkou s kým? Doufám, že se tvůrci rozhodnou správně :p
venalce napsal(a):
To je skvělá zpráva! Ten seriál mi sice láme srdce (opakovaně), ale nikdy jsem ani nepomyslela na to, že bych se přestala dívat. A nechápu, jak Gillies stíhá hrát hlavní roli ve dvou seriálech naráz. Byla by vážně škoda, kdyby kvůli Saving Hope musel "zařvat" Elijah, tu postavu mám opravdu ráda, to jen v Saving Hope fandím té druhé straně. To je tak, když vám v seriálu hrají dva oblíbenci a vy jste proto nuceni vybrat si, komu budete fandit O:)
Pak je otázkou s kým? Doufám, že se tvůrci rozhodnou správně :p
A to já jsem zas tým Joel. :D
V Kanadě jim to myslí a já jsem za to moc ráda,Joel je skvělý a vidět ho ve více seriálech je bezvadný