.... nenáročné zábavy ve stylu "skladiště 13". Filmy jsou sice takový slabý odvar Indiana Jonesa, ale je to dívatelné. Tak snad se to povede :-)
Strašně moc se na to těším :-) Od zrušení Skladiště mi tento typ seriálu chybí a podle traileru to vypadá přesně na to, co čekám. Vtip, nadsázka, akce, prostě oddychovka :-)
Na toto sa teším celý rok. Dúfam, že nesklamú.
Těším se strašně hrozně moc už dlouho (hlavně na Christiana Kanea, který byl prostě boží v Levarage a btw je i skvělý jako zpěvák a skladatel country music), pevně doufám, že nezklamou... Snad ne, když to produkuje Dean Devlin a spol.
Už se moc těším! <3
Už dávnejšie som si seriál pridala do watchlistu kvôli Christianovi Kaneovi. Inak filmy som nevidela, tak som zvedavá, či ma žáner a celkovo tento seriál zaujme.
Když tam teda bude i ten Noah, že bych na to koukla? Filmy nebyly vůbec špatné :) I když teda těch nových postav, které jsou podle popisu superchytré, superschopné a supersilné, se obávám.
Už som si pridala seriál do wishlistu, takže akonáhle budem mať čas, začnem to pozerať. Hlavným dôvodom je síce Christian Kane, ktorého som si obľúbila už v Angelovi, ale podľa proma to vyzerá dosť zaujímavo. Filmy mi prišli skôr priemerné, ale neviem, niečo mi hovorí, že toto bude lepšie než filmy. Tak dúfam, že sa nemýlim. :)
Tak na tohle se až neskutečně těším. Filmy jsou skvělou odpočinkovou zábavou,proto doufám že i seriál bude stejnou odlehčenou zábavou.
Na tenhle seriál se těším už asi půl roku :-)hlavně kvůli Christianu Kane z Leverage (ale jeho drsná vlasatá vizáž mi bude chybět a jako chytrolína si ho moc nedokážu představit :-D )a pak se mi filmy moc líbily (no ten třetí asi nejmíň ale aspoň se nám představila Stana Katic) Doufám že se nějaký zkušený titulkář seriálu ujme :-D
Počkám jak se bude knihovníkům dařit a když to bude k tomu, tak je nechám od příštího roku nahradit v mém watchlistu jiný seriál od TNT s Noahem Wylem, tedy Falling Skies :)
na tento seriál sa už mega teším... a konečne to, príde... to čakanie ma zabíjalo... dúfam, že ma to nesklame
Zajímavé, těším se:) Doufám, že to nebude zklamání
Tak na tohle se těším už hodně dlouho. Doufám, že to nakonec nebude zklamání...
Od ukončení Skladiště mi taková podobná oddechovka chybí,takže jo,těším se
Vypadá to slušně, rozhodně tomu šanci dám. Snad to nebude zklamání :)
se bojim jedinýho - aby očekávání nebylo přehnaný.
Od Skladiště člověk jen testoval novinky a čekal. :-)
1.Skvělý herci (hlavně můj oblíbenec z ER a Falling Skies)
2.Pokračování filmové série Flynna Carsena...
3.Oddechovka jako Warehouse 13 :3
Doporučuji :)
Super. V prodloužení Librarians jsem ani nedoufala. Ale.hezky.