Pro mě trošku zklamání, bez původní masky to nebude ten pravý Vřískot :) Každopádně jsem určitě zvědavá na tu, kterou vymýšlí, určitě bude taky drsná :)
No teda. Očekávám nějakou děsivou verzi z lidské kůže. Něco jako v American Horror story... :)
Myslím, že bez legendární Ghostface masky, to můžou rovnou zabalit. To už nebude Vřískot. Na to, jak jsem se těšila, mám stále větší obavy.
Ach jo, Vřískot je pro mě jeden z nejoblíbenějších hororů a ta maska k tomu prostě patří. Ale dobrá nechám se překvapit :)
ragelly napsal(a):
Pro mě trošku zklamání, bez původní masky to nebude ten pravý Vřískot :) Každopádně jsem určitě zvědavá na tu, kterou vymýšlí, určitě bude taky drsná :)
Trošku? Trošku? Já vůbec nechápu proč, Ghostface je jedna z nejúžasnějších masek v hororu...
Ach né... Můžeme jen doufat, že ta nová maska bude alespoň dobrá...
ale to už nebude Vřískot,ne?Proč tedy vyhlašují,že remake Vřískotu?Ach jo
Lidi souhlasím s Vámi, je to prostě základ, taky chci standardní ghostface masku. Ale je tu jistá možnost, že nastupující generaci už tolik neděsí, jako kdysi nás. Hranice hororové tvorby se za deset let značně posunula a je úplně jinde. Nemyslím si, že má seriál tak i tak šanci na úspěch, ale já se na ni tak i tak podívám.
Proč to vůbec bez té masky dělají? Proč tomu říkají "Scream"? V každé vyvražďovačce se zabíjí mladí lidi, nejlépe puberťáci. Čím to ještě bude Vřískot?