Silencia napsal(a):
A kdy už někdo konečně oživí Tru calling.
Trochu soudnosti.
Tenhle styl Netflixu se mi fakt nelíbí.
Paráda, já tomu věřila a navíc - všichni Longmirovci dobře ví, že si zrušení rozhodně nezasloužil! :D
La.Volpe napsal(a):
Tenhle styl Netflixu se mi fakt nelíbí.
Jakto?
ragelly napsal(a):
Jakto?
Protože většinou se dívám na již ukončené/zrušené seriály. A když je dokoukám, tak za chvíli příjde Netflix a obnoví to. Tak asi tak.
Díky bohu/ům.. tohle zrušení mě fakt ukrutně štvalo. Doufam, že to dál pojede ve stejném stylu jako předtím.
La.Volpe napsal(a):
Protože většinou se dívám na již ukončené/zrušené seriály. A když je dokoukám, tak za chvíli příjde Netflix a obnoví to. Tak asi tak.
Same here, ale jelikož nestíhám, k Longmire (ani Community a dříve The Killing, Drop Dead Diva) jsem se ještě nedostala, takže je mi to vcelku jedno :)
Zatím se mi to stalo jen u Arrested Development, kde jsem tu poslední sérii neviděla a asi už se k tomu seriálu ani vracet nebudu, a Eastbound and Down, a tam jsem to teda s odstupem dosledovala, no.
shut your pie holes, people...čo je zlé na tom, keď Netflix zachráni seriál, kt. bol ukončený predčasne a nemal uspokojivý koniec?? The Killing skončilo na AMC našťastie, čo sa prípadu týkalo, ukončene, ale boli tam nazančené veci, kt. by sa ďalšj riešili a som rád, že sme sa ich dočkali a máme "full closure"...Longmire bol na tom 10-násobne horšie ako Killing, keďže má cliffhanger jak hovado...a k otázke zachovania štýlu, áno, zostane zachovaný, len sa pridajú nejaké tie nadávky, sexík, uvidíme Waltovho pindíka a tak :D viď The Killing :D tam síce sex nebol, ale nadávať tam oproti predchádzajúcej sérii začali riadne...a veru dobre som sa nasmial, keď namiesto klasického "shit" alebo podobných "jemných" slov tam začali "fuck-ovať" a tak :D ale to už je odveci...
inekafe napsal(a):
a veru dobre som sa nasmial, keď namiesto klasického "shit" alebo podobných "jemných" slov tam začali "fuck-ovať" a tak :D ale to už je odveci...
Já bych si to teda musela opětovným zkouknutím ověřit, ale mám pocit, že zrovna Vic si nejde pro sprostý slovo daleko :D Takže tam by to asi moc velká změna nebyla. :D
phoebess napsal(a):
Já bych si to teda musela opětovným zkouknutím ověřit, ale mám pocit, že zrovna Vic si nejde pro sprostý slovo daleko :D Takže tam by to asi moc velká změna nebyla. :D
no šak to nie, veď aj v Killing sa shitovalo, bullshitovalo, son-of-a-bitchovalo a tak jedna radosť :D len teda kým to nie je "čistá" káblovka, nemôžu tam byť slová ako fuck, cunt, pussy(v inom zmysle ako sralbotka), dick(v inom zmysle ako blbec) a tak :D museli by to vypípať...
Fruiko napsal(a):
Trochu soudnosti.
No co, setkání po deseti letech by bylo fajn... :-)
Yes! Tohle bylo fakt neuvěřitelný rušení seriálu v plné síle se stabilní sledovaností a s cliffhangerem jak prase. Jsem ráda za obnovení :).
Carljack napsal(a):
Co třeba Almost Human? :D :D :D
Ne? Tak nic... :D
To zabolelo.