V nadpise článku vám chybí B v Cumberbatch. A ten smajlík se na mě tak divně dívá, že netuším, jestli je to naschvál nebo ne...
AmyG napsal(a):
V nadpise článku vám chybí B v Cumberbatch. A ten smajlík se na mě tak divně dívá, že netuším, jestli je to naschvál nebo ne...
podľa mňa tam chýba "M", ale ok :D
Chybělo "m", díky za upozornění.
Ale sakra, na tohle reagujete a na to, že máme další soutěž, na to ne? :))
megawir napsal(a):
další soutěž, huráááá. jen já vždycky zapomenu na druhý kolo :D
megawir napsal(a):
seriál nesledujem, herca som v ničom hrať nevidel, takže sry, bro :) ale samotná myšlienka súťaže a to, že teraz budú až do Vianoc viaceré súťaže za sebou je samozrejme super nápad, určite potešíte mnohých návštevníkov a/alebo fanúšikov daných vecí :))
Strašně mě těší vidět v Soutěžích a hrách logo XYZ, mám to nakladatelství ráda :').
inekafe napsal(a):
seriál nesledujem, herca som v ničom hrať nevidel, takže sry, bro :)
a tos neviděl ani poslední Star Trek film? Nebo neslyšel draka v Hobbitovi? :)
Biskin napsal(a):
filmy nesledujem :) ak nerátam filmy v rámci seriálov, tak film som naposledy videl tak niekoľko rokov dozadu :))
inekafe napsal(a):
seriál nesledujem, herca som v ničom hrať nevidel, takže sry, bro :) ale samotná myšlienka súťaže a to, že teraz budú až do Vianoc viaceré súťaže za sebou je samozrejme super nápad, určite potešíte mnohých návštevníkov a/alebo fanúšikov daných vecí :))
hele o nic si nepřišel, je to nejvíc přeceňovaný herec
Biskin napsal(a):
já třeba taky ne, Cumberbatche znám jen z fotek :)
Salem napsal(a):
hele o nic si nepřišel, je to nejvíc přeceňovaný herec
To bych si teda dovolil nesouhlasit :) Cumberbatch je vynikající herec a dokázal to mnohokrát i v divadelních rolích, oceňovaný je i kritiky... Každopádně ve Star Treku byl vynikající taky... kdo neviděl, měl by napravit, stojí to za to :) Jsem zvědavý, kolik vás bude soutěžit tentokrát :)
BuBBleS napsal(a):
další soutěž, huráááá. jen já vždycky zapomenu na druhý kolo :D
Protože jsi skleróza :)) Když nezapomenu, tak to na FB připomenu, až se objeví druhé kolo :D
Ooo, paráda, Benedict je naprosto úžasný, jdu na to! Skvělá soutěž, palec nahoru! :)
Nejvíce přeceňovaný jo, ve Star Treku hrál sice dobře, ale Sherlocků bylo během posledních 5 let nějak moc a tenhle byl nejnudnější ...
megawir napsal(a):
To bych si teda dovolil nesouhlasit :) Cumberbatch je vynikající herec a dokázal to mnohokrát i v divadelních rolích, oceňovaný je i kritiky... Každopádně ve Star Treku byl vynikající taky... kdo neviděl, měl by napravit, stojí to za to :) Jsem zvědavý, kolik vás bude soutěžit tentokrát :)
Ve Star Treku je super, stejně jako v jiných filmových, seriálových i divadelních rolích. Taky bych si dovolila nesouhlasit, že je přeceňovaný, podle mě má fakt charisma a talent :). Třeba ve Frankensteinovi je úžasný, v Hawkingovi, ve Třetí hvězdě, samozřejmě v Sherlockovi... už se těším, až uvidím Imitation Game a příští rok v Londýně Hamleta, živě bude zážitek z jeho herectví určitě ještě lepší než v televizi ;).