pohľad vášho "kata" to vystihuje perfektne, come on! :D dal som obnovenie, pretože proste som mal takého tušáka, že vďaka Tine Fey tento seriál prejde do ďalšej sezóny...a teda aj prešiel, len pod taktovkou iného "média"...screw it! :D
Pro tyhle případy, by to chtělo trošku poupravit pravidla tipovačky. V konečném důsledku totiž zrušený nebyl. Pokud odhlédneme od vázanosti na stanici.
Letos se mi ta tipovačka hodně daří - tedy pokud bylo mým cílem uhodnout toho co nejméně :)
Nekažte to, konečně jsem dal něco v tipovačce správně :)
Zatím se mi celkem daří. :-) Od Neflixu je to celkem zajímavý krok, i když ho trošku nechápu, mě to tak zvěžně nějak extra neoslovilo.
Sice mám taky zrušení, ale přijde mi nelogický, že to mám dobře, když seriál dostal druhou sérii. Přeci jenom v pravidlech (v názvu) je Kdo přežije sezonu 2014/2015, což tento seriál splnil, nijakblíže specifikované to nemáte, tak bych se toho držel. (Takhle by vás někdo mohl podezřívat z toho, že to měníte podle toho, jak se vám to hodí, což tímto velmi nenápadně dělám.) :D
já měl taky prodloužení, takže to bude moje první chyba :(
Taky jsem mel prodlouzeni. :( Prvni chybka a zrovna takova rozporuplna... ;)
Zvláštna situácia.. Ja som mala zrušenie, takže sa teším, a ako som to tak pozrela, tak zrušenie je pri všetkých stĺpčekoch, takže sťažovať sa bude menšina tipujúcich.
A Simba (či ako sa ten levík volá) je na fotke maximálne zlatý! :D
xtomas252 napsal(a):
Sice mám taky zrušení, ale přijde mi nelogický, že to mám dobře, když seriál dostal druhou sérii. Přeci jenom v pravidlech (v názvu) je Kdo přežije sezonu 2014/2015, což tento seriál splnil, nijakblíže specifikované to nemáte, tak bych se toho držel. (Takhle by vás někdo mohl podezřívat z toho, že to měníte podle toho, jak se vám to hodí, což tímto velmi nenápadně dělám.) :D
súhlas ;) keď už nastala takáto "prekérna" situácia, mohli by autori tipovačky aspoň spraviť kompromis a výnimočne uznať aj tým, čo dali zrušenie, aj tým, čo dali obnovenie...keďže v podstate oba tipy sú správne a zároveň nesprávne, you know what I mean :D
inekafe napsal(a):
... mohli by autori tipovačky aspoň spraviť kompromis a výnimočne uznať aj tým, čo dali zrušenie, aj tým, čo dali obnovenie...
Buď to, anebo takový seriál z tipovačky dodatečně vyřadit. Než se redakce do budoucna nějak rozhodne, jak v takových případech postupovat.
S rozhodčím se nehádá.