Diskuze k článku Glee: Fanoušky čeká dvojitá svatba!
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
24. 11. 2014 / 11:58:02 (před 10 roky)
off

A já se stejně těším, i když poslední díly páté série už byly docela šílené i na můj vkus. Ale květen už byl dávno, to už je zapomenuto :D

mnaulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 11. 2014 / 15:40:30 (před 10 roky)
off

Já jenom doufám, že se vdávat nebude Rachel. Protože to už by mi ten seriál znechutilo totálně...Blaine s Kurtem a Mercedes se Samem, nebo Santana s Brittany. Nikdo jiný nepřipadá v úvahu.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 11. 2014 / 15:59:05 (před 10 roky)
off

Rachel to dle mě nebude, už jen na památku Finchel páru. Mohli by to být Puck a Quinn, už dlouho v ně doufám.:D Ovšem počítám, že to bude Kurt a Blaine. Prostě "homosvatba".:D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
themacs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
24. 11. 2014 / 15:59:43 (před 10 roky)
off

Já bych vsázel buď na Blaine & Kurt, páč je to jediný pár/nepár od počátku seriálu, který vydržel nebo Puck & Quinn, což by dávalo taky smysl, neboť jsou taky pár/nepár od začátku a taky to mezi nima v 5. sérii vypadalo slibně.

Co bych naopak rozhodně vyloučil je Rachel & Jessie, neboť podle všeho se Jonathan Groff/Jessie St. James nemá v 6. řadě vůbec objevit a tak samo bych vyloučil Blaine & Karofsky, neboť to si myslím, že by si tvůrci nedovolili.

Jediným otazníkem u kterého bych nevsadil ani na jedno je Sam & Mercedes, ale oni podle mě taky ne. Však uvidím už za měsíc a půl.

Nerya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
24. 11. 2014 / 16:21:26 (před 10 roky)
off

Tak ja by som si veru priala Blaina s Kurtom :) ale ani Puck a Quinn by neboli na zahodenie :) nič iné u mňa nejako nejde dokopy. Hlavne dúfam, že to naozaj nebude Rachel, pretože by to neskutočne pošpinilo Finovu pamiatku (aspoň v mojich očiach).

Na konci mojej križovatky stojí dom. Na brehu jazera. Skutočný,nevysnívaný.
Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 11. 2014 / 19:45:10 (před 10 roky)
off

Pokud vám to uniklo, tak Blaine a Kurt jsou zasnoubeni, takže tady bych to viděla nejžhavěji.

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
MoTAngel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 11. 2014 / 21:34:22 (před 10 roky)
off

No dúfam, že to dôstojne ukončia. Je pravdepodobné, že bude Blaine & Kurt svadba. Alebo Quinn & Puck. Ale vždy som dúfala, že Quinn skončí so Samom. Ale to som asi jediná. :D Naopak, Sam & Mercedes je jeden z najhorších párov. :D

Juppiiii už sa teším na túto sériu. :D :)

MonicaTran
dixi789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 11. 2014 / 14:23:34 (před 10 roky)
off
Kolikokoli napsal(a):

Pokud vám to uniklo, tak Blaine a Kurt jsou zasnoubeni, takže tady bych to viděla nejžhavěji.

Nechci rýpat, ale během série to asi tak žhavé nebude. https://www.serialzone.cz/clanek/4012-glee-karofsky-je-zpatky/

Polopravda je často velká lež.
eve.blog
25. 11. 2014 / 16:12:10 (před 10 roky)
off

Puck & Quinn prosím! Nikdy jsem žádnému páru v Glee nefandila víc♥

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
25. 11. 2014 / 16:53:52 (před 10 roky)
off
eve.blog napsal(a):

Puck & Quinn prosím! Nikdy jsem žádnému páru v Glee nefandila víc♥

mám to stejně, Puck s Quinn mají podle mě nejlepší chemii, nikdy jsem nebyla fanoušek Finchel, Kurt s Blainem mě brali jen ve druhé sérii a začátkem s03... na Santanu s Britt už jsem si zvykla, ale ze začátku jsem to taky nemohla přebrat, víc se mi B. líbila se Samem (na rozdíl od Mercedes -_-)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 11. 2014 / 19:02:31 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

mám to stejně, Puck s Quinn mají podle mě nejlepší chemii, nikdy jsem nebyla fanoušek Finchel, Kurt s Blainem mě brali jen ve druhé sérii a začátkem s03... na Santanu s Britt už jsem si zvykla, ale ze začátku jsem to taky nemohla přebrat, víc se mi B. líbila se Samem (na rozdíl od Mercedes -_-)

Souhlasím. Ne že by se mi Sam a Mercedes nelíbili, ale Samovi to s Britt slušelo víc, měli lepší chemii. A Britt a Santana...no coment. Proti lesbám nic nemám, ale ty dvě se k sobě nehodí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Brontofúzik
7. 12. 2014 / 01:23:17 (před 10 roky)
off

Podľa mňa ten druhý pár budú Klain a aj by som im to dopriala. Milujem síce Quinn a Pucka, ale oni sú len na začiatku svojho vzťahu, potrebujú viac času si myslím. Nuž škoda Finchel... :( škoda Coryho.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)