A já se stejně těším, i když poslední díly páté série už byly docela šílené i na můj vkus. Ale květen už byl dávno, to už je zapomenuto :D
Já jenom doufám, že se vdávat nebude Rachel. Protože to už by mi ten seriál znechutilo totálně...Blaine s Kurtem a Mercedes se Samem, nebo Santana s Brittany. Nikdo jiný nepřipadá v úvahu.
Rachel to dle mě nebude, už jen na památku Finchel páru. Mohli by to být Puck a Quinn, už dlouho v ně doufám.:D Ovšem počítám, že to bude Kurt a Blaine. Prostě "homosvatba".:D
Já bych vsázel buď na Blaine & Kurt, páč je to jediný pár/nepár od počátku seriálu, který vydržel nebo Puck & Quinn, což by dávalo taky smysl, neboť jsou taky pár/nepár od začátku a taky to mezi nima v 5. sérii vypadalo slibně.
Co bych naopak rozhodně vyloučil je Rachel & Jessie, neboť podle všeho se Jonathan Groff/Jessie St. James nemá v 6. řadě vůbec objevit a tak samo bych vyloučil Blaine & Karofsky, neboť to si myslím, že by si tvůrci nedovolili.
Jediným otazníkem u kterého bych nevsadil ani na jedno je Sam & Mercedes, ale oni podle mě taky ne. Však uvidím už za měsíc a půl.
Tak ja by som si veru priala Blaina s Kurtom :) ale ani Puck a Quinn by neboli na zahodenie :) nič iné u mňa nejako nejde dokopy. Hlavne dúfam, že to naozaj nebude Rachel, pretože by to neskutočne pošpinilo Finovu pamiatku (aspoň v mojich očiach).
Pokud vám to uniklo, tak Blaine a Kurt jsou zasnoubeni, takže tady bych to viděla nejžhavěji.
No dúfam, že to dôstojne ukončia. Je pravdepodobné, že bude Blaine & Kurt svadba. Alebo Quinn & Puck. Ale vždy som dúfala, že Quinn skončí so Samom. Ale to som asi jediná. :D Naopak, Sam & Mercedes je jeden z najhorších párov. :D
Juppiiii už sa teším na túto sériu. :D :)
Kolikokoli napsal(a):
Pokud vám to uniklo, tak Blaine a Kurt jsou zasnoubeni, takže tady bych to viděla nejžhavěji.
Nechci rýpat, ale během série to asi tak žhavé nebude. https://www.serialzone.cz/clanek/4012-glee-karofsky-je-zpatky/
Puck & Quinn prosím! Nikdy jsem žádnému páru v Glee nefandila víc♥
eve.blog napsal(a):
Puck & Quinn prosím! Nikdy jsem žádnému páru v Glee nefandila víc♥
mám to stejně, Puck s Quinn mají podle mě nejlepší chemii, nikdy jsem nebyla fanoušek Finchel, Kurt s Blainem mě brali jen ve druhé sérii a začátkem s03... na Santanu s Britt už jsem si zvykla, ale ze začátku jsem to taky nemohla přebrat, víc se mi B. líbila se Samem (na rozdíl od Mercedes -_-)
ragelly napsal(a):
mám to stejně, Puck s Quinn mají podle mě nejlepší chemii, nikdy jsem nebyla fanoušek Finchel, Kurt s Blainem mě brali jen ve druhé sérii a začátkem s03... na Santanu s Britt už jsem si zvykla, ale ze začátku jsem to taky nemohla přebrat, víc se mi B. líbila se Samem (na rozdíl od Mercedes -_-)
Souhlasím. Ne že by se mi Sam a Mercedes nelíbili, ale Samovi to s Britt slušelo víc, měli lepší chemii. A Britt a Santana...no coment. Proti lesbám nic nemám, ale ty dvě se k sobě nehodí.
Podľa mňa ten druhý pár budú Klain a aj by som im to dopriala. Milujem síce Quinn a Pucka, ale oni sú len na začiatku svojho vzťahu, potrebujú viac času si myslím. Nuž škoda Finchel... :( škoda Coryho.