Tak tohle není zrovna pozitivní zpráva. :-( První díl mně sice zrovna nenadchl,ale postupem času si mě seriál získal a teď aby se člověk strachoval jestli ho nezruší.... :-(
A to jsem se včera definitivně rozhodla, že ten seriál je super a že doufám, že bude mít další sérii. To by mě naštvali. Je to jako když koukám na film, najdu si oblíbenou postavu a oni ji většinou do 10 minut zmasakrují. Doufám, že se Constantine udrží
Constantine je fajn, ale trochu mi připomíná první sérii Revolution. Přijde mi, že každá epizoda míří úplně jinam. Flash i Gotham mají svůj styl a myšlenku kam míří.
Katka Mrkvicová napsal(a):
Tak tohle není zrovna pozitivní zpráva. :-( První díl mně sice zrovna nenadchl,ale postupem času si mě seriál získal a teď aby se člověk strachoval jestli ho nezruší.... :-(
Přesně tak! Byla jsem vůči tomuto seriálu dost skeptická, protože jsem si myslela, že Constantine v podání Keanu Reevese je nepřekonatelná. Ale není to tak špatné, Matt Ryan mě vážně baví a byla by škoda to zrušit.
The Slap vám nefunje odkaz
Těch 13 epizod je víceméně optimální stav.
Mě by teda zrušení Constantina nevadilo vůbec. Je to podle mě taková horší kopie Supernaturalu. Kdyby se v nějakém díle objevili bratři Winchesterové s tím, že ten případ taky přijeli vyšetřit, vůbec by mi to nepřišlo divný.
P.S.: Samozřejmě vím, že ten komiks byl dřív než Supernatural :)
Komiksovky mám rád, ale je tu takový problém nějak mi zatím chybí nějaká zápletka co bude vest tuhle sezónu. Nějak extra mi nevadí ani to že bude mít 13 epizod.
Ja som s 13 až 15 dielmi počítal už od upfronts, takže u mňa žiadne prekvapenie. Skôr mám mierny problém so smerovaním deja. Chýba mi tam nejaká súvislá dejová línia, demon of the week mi tu vôbec nesedí. Taktiež mi vadí, že po pilote tam dali nejakú Zedúplne a úplne sa vykašlali na dcéru toho ich mŕtveho kamoša (na meno si teraz nespomeniem), pričom práve okolo nej sa mohla točiť dejová linka na prvú sériu.
...mnohem lépe udělaný seriál než takový Flash nebo Arow, takže za mne zklamání. Přál bych si regulérní celou řadu...
Silvo911 napsal(a):
Ja som s 13 až 15 dielmi počítal už od upfronts, takže u mňa žiadne prekvapenie. Skôr mám mierny problém so smerovaním deja. Chýba mi tam nejaká súvislá dejová línia, demon of the week mi tu vôbec nesedí. Taktiež mi vadí, že po pilote tam dali nejakú Zedúplne a úplne sa vykašlali na dcéru toho ich mŕtveho kamoša (na meno si teraz nespomeniem), pričom práve okolo nej sa mohla točiť dejová linka na prvú sériu.
tam byl problém že po pilotu odešla ta herečka co byla původně, tak museli nějak logicky nahradit.
Salem napsal(a):
tam byl problém že po pilotu odešla ta herečka co byla původně, tak museli nějak logicky nahradit.
Ou, škoda...
Takový normální počet,za mne dobrý
13 je dobre cislo, hlavne aby mal pokracovanie. Serial ma svoju jedinecnost.
Idealni, aspon to budu mit rychle zkouknuty :D