No tak budu doufat, že mi to nezruší :(
Přiznejme si to, s tímhle ratingem už je po něm. Ale je to škoda, Red Band byl příjemná oddechovka.
Jen menší chybka:
...a Graceland, který má jen nepatrný puls z ratingem 0.8...
Je to Gracepoint, ale chápu, že se ty názvy pletou. :-)
tak uvidíme,třeba nás dalším pokračováním v budoucnu překvapí
Tak to ma mrzí. Po rokoch zaujímavý seriál na FOXe, a takto tesne pred zrušením.
lukascoolarik napsal(a):
Je to Gracepoint, ale chápu, že se ty názvy pletou. :-)
Jojo, mně úplně neskutečně, díky :)
Jako doufám že Red Band Society nezruší. Myslím že je to nejlepší podzimní novinka.
z letošních novinek sleduji Red Band Society, Constantine, Flashe a Gotham. tak zatím mám 50% úspěšnost.
Je fakt že nevím co z ostatních novinek za to stálo.
Tak red band jsem si hodně oblíbila, mohli by aspon odvysílat všechny epky a nekouskovat to.
Tak už mi zrušili A to Z, teď tady tahle zpráva. Ještě z novinek sleduji Flashe, Stalkera, How To Get Away with Murder a Forever... Flash a HTGAWM je jasný, snad mi zůstane i Forever a Stalker :)
achjo, tohle je moje nejoblíbenější novinka letos a takhle to dopadá .(
No to nééé!! Red band je boží, je fakt, že mají menší sledovanost, ale furt se drží... tak z jakého důvodu uschovávat poslední 3 díly?? Red band jsem si opravdu oblíbila, neviděla jsem zatím obdobný seriál. Prosím nerušit... dejte tomuto seriálu šanci...
Neee!!! Nech mi ho nezrušia. Podľa toho nadpisu som skoro dostala infarkt. :D ;D Nech objednajú 2.sériu. :D
A víte, že bych si tu druhou sérii docela i přál :D
Pilotní díl byl dobrý a pak už jsem seriálu nedával moc šanci, avšak velice mě překvapil - především skvělým výběrem songů.
Já chci ještě dvojku...
#saveRBS
To snad ne,ze všech těch novinek mě nejvíce uchvátil právě Rad Band a Flash.Prosím ať to nezruší.Hodně jsem si seriál oblíbila a o to by mě to ještě víc mrzelo.
Nejhorší zpráva dne.
Red Band Society, bola príjemná oddychovka, dúfam že to nezrušia úplne :-/
fakt dobrej seriál nechápu,že to nechaj takhle rozdělaný,než takhle tak radši vůbec,vážně mě to mrzí
Začalo to slibně, ale pak se začali zaměřovat na z mého pohledu ty úplně špatné věci.