A já už aktualizovala včera o půlnoci :D ale pak jsem si vzpomněla, že i loni to bylo až v průběhu dne.:)
Já taky koukala už po půlnoci. Byla jsem strašně natěšená. Konečně je to tady. Loni to úplně pozvedlo celý předvánoční čas. A podle první otázky, už to zase jede!!! Super.
Jé, super, těšila jsem se celý rok! Hned bude ta předvánoční atmosféra milejší a v práci mi to při přemýšlení nad názvem seriálu bude rychleji utíkat :D
Díky!
Skvely, alespon mi bude ten prosinec zabavneji ubehne. :-) Diky!
Fruiko, Biskine, děkuju vám moc za kalendář :) Těším se na něj celý rok!
Také moc děkuji za kalendář, moc jsem se na něj těšila, zpříjemní mi předvánoční čas.:) Dneska užto mám, ale dalo mi to zabrat :)
Úžasný, tohle mě bude bavit celý prosinec :3
Těšila jsem se celý rok, co na nás vymyslíte. :) Děkuji moc, je to naprosto dokonalé. :D
Juchechehehé! Už letím!
A díky všem, kdo kalendář tvoří, je to fakt úžasná věc!
Taky moc děkuji :)) Už jsme se nemohla dočkat, tak se jdu teda mrknout, na první hádanku :)
Supeeer,minulej rok to bylo naprosto geniální, takže se strasne tesim, ještě se držím a oddaluju ten okamzik rozkliknuti prvního obrazku :D akorát, pokud rady a volání o pomoc nebudou povoleny, co kdtz absolutne nebudu vedet? Jednou nebo dvakrat se mi to minulej rok stalo a pomohly mi právě rady tady
DiGrey napsal(a):
Supeeer,minulej rok to bylo naprosto geniální, takže se strasne tesim, ještě se držím a oddaluju ten okamzik rozkliknuti prvního obrazku :D akorát, pokud rady a volání o pomoc nebudou povoleny, co kdtz absolutne nebudu vedet? Jednou nebo dvakrat se mi to minulej rok stalo a pomohly mi právě rady tady
Já myslím, že když někomu, klidně mně, napíšeš osobní zprávu, že tě zkusí navést správnou cestou ;).
Jupííí... Totálne som zabudla, že tu zase bude adventný kalendár takže keď som to dnes zbadala hneď som mala lepšiu náladu :-)
Já se těšila a hned tou první hádankou jste mě teda zatím dostali. Já zas ve škole budu myslet na to místo na obsah přednášky.
Ste úplne najlepší!!!
Zase to do Vianoc rýchlo ubehne, prvá hádanka v pohode, aj keď som mala najprv zo tri nesprávne riešenia :D Teším sa moc na ďalšie hádanky!
Veľké ďakujem za kalendár, vlani bol skvelý, aj keď tých nervov, čo mi zožral :D Ešte raz díky, ste skvelí!
dejte někdo nápovědu vůbec nevím co by to mělo být
Jste úžasní, že si s tím dáte tu práci. Moc děkuji a těším se na všechna zadání (i když trochu víc na ty, co uhodnu hned; ty, co mi nejdou, moc ráda nemám :D). :)
Fakt skvělá práce, snad nikdo nebude radit :)
SerialZone navstevuji dlouho, je super:-) ale kvuli tomuhle jsem se i registrovala. Tyhle hry miluju. Super,jen tak dal! Jen doufam, ze to i stizite;-) ps: ocenuji, ze se clovek dozvi, zda uhodl i bez registrace.
jsem prvním rokem na Serialzone a vůbec jsem netušila jak s adventním kalendářem dál,ale první hádanka uhodnutá a mám úsměv na rtech,trochu mi to dalo zabrat,ale už se nemůžu dočkat dalšího dne
Milujem váš adventný kalendár, posledné dni som len čakala, kedy znovu začne :D
Super, jen, jestli můžu, při potvrzení tam chybí čárka.
Jééé, váš adventní kalendář je nejlepší! :) Dneska na druhý pokus.
Super! Už se těším na zítřejěí hádanku :-)
já vůbec nemam ponětí, co to je za seriál.
Moc díky všem kdo tenhle adventní kalendář dělá. Jako by to bylo včera, co jsme hádali loni :-) Díky
Asi dneska nepůjdu spát. Jinak bych z očekávání ani neusnula.:D
nemůžu už hodinu na to přijít... nenapadá mě nic! :-( může mi nějaká hodná duše napsat do zprávy nějakou nápovědu prosím? :-D Bo jinak zešílím :-D :-(
Už je to opět tady! Každodenní čekání do půlnoci, celý den přemýšlení, co to může sakra být, a nakonec ta radost, když to po 12 hodinách uhádnete :D ;)
Super! Taky jsem byla natěšená dlouho předem, jelikož jsem tady minulý rok nebyla registrovaná :) První hádanka splněna a už jen čekám na další!! :D
Bezva. Díky za kalendář, jen tak dál! První hádanka nebyla moc těžká. Jelikož jsem tento kalendář loni nějak prošvihla, nevěděla jsem pořádně jak na to, ale když jsem pochopila, bylo to docela jednoduché. Už jsem zvědavá na další.
Loni jsem kalendář bohužel nestihla, tak jsem se těšila letos, ale musím teda říct, že jsem úplně v koncích při prvním hádání :D
Tak tuto hru hraji poprvé a chvilku mi trvalo než jsem pochopila princip, a ejhle po pár minutách se povedlo a odpovězeno správně, takže se již těším na další dny.
týýýjóóó, hádám poprvé a normálně netuším :-) pls ťukněte mi někdo do zprávy :-)
PLS poradí někdo? Jsem nějak mimo :-(
Tak dnešní hádanka vyřešena :D ... škoda, teď musím čekat až do další půlnoci :D
Dnesna hadanda vyriesena... serial vobec nepoznam, ale logicky som na to prisla... zatial super obrazky :D
Lidičky já absolutně netuším :D Nemohl by me někdo prosim nakopnout?
jsem si byl na 100% jistý že to vím ale ne...ta druhá otázka je nad mé síly..:(
Dneska v pohodě.. stačí si říct, proč mají ty nástoje ručičky, očíčka atd. :P
Ty vole. Pokým som na to prišiel. Škoda, že vyhľadávanie funguje iba podľa prvého slova. Lebo druhé slovo som písal ako jedno z prvých a nič mi nenašlo.
Ja prosila o radu,ale nez prisla uhodla jsem to naprostou náhodou,musela jsem se poklepat na rameni ;)
Pane bože co je ta dvojka?! :D
dobrýý mám to :D:D
pRo.lama napsal(a):
Ty vole. Pokým som na to prišiel. Škoda, že vyhľadávanie funguje iba podľa prvého slova. Lebo druhé slovo som písal ako jedno z prvých a nič mi nenašlo.
To není vyhledávání, ale našeptavač, abyste nemuseli psát název seriálu přesně a stačilo ho jen vybrat...
Když začneš psát, tak už máš vědět. ;-)
Dvojka v celkem v kludu, ale pořád neumím přijít na to první :(
Alespoň malá rada do zpráv prosím :)
ty jo cely den nad tim rozmyslam.. a ted konecne...serial neznam ...asi po sty sem to uhod ... byla to makačka teda )))
Jane99 napsal(a):
Dvojka v celkem v kludu, ale pořád neumím přijít na to první :(
Alespoň malá rada do zpráv prosím :)
Ako si mohol prísť na 2-ku, keď jednotka je ešte ľahšia. :D
tak už nevim, nedá mi někdo malou nápovědu na dvojku?
Dnes to byla opravdu bleskovka;)
Já bych úplně neřekla, že máš popsat přesně to, co vidíš, ale když uhádneš to hlavní slovo, tak jen vybereš z těch, co ho tam mají.
Našla by se tu prosím hodná duše, která by mi trochu napověděla, co za seriál je 5 karet?? :D Hádám to už druhej den a hrabe mi z toho..:D Děkuju
úplně jsem zapoměl že bude adventní kalendář a když jsem ho uviděl hned rozhodně lepší nálada co lepší já se naprosto rozzářil. Ano opravdu jednoduché ale trvalo mi to, prostě je potřeba se zase naladit na tu správnou hádací vlnu. Moc díky autorům, je to lepší jak vybírat čokolády a neničí to zuby ale trénuje mozek.
Za kalendář jsem opravdu ráda. Kvůli němu jsem se minulý rok zaregistrovala a seznámila s tímhle webem
Dneska som prisla, uvidela, napisala a hotovo.... dneska by som povedala, ze extra lahke, uvidime co prinesie 4 den :)
dneska na první pokus,až jsem byla trochu zklamaná,že tak jednoduše,ale pořád lepší mít správně,než se trápit :)
Najde se dobrá duše a nakopne me na dvojku? Vubec s nevim rady =(
Tak trojku i jedničku mám, ale s dvojkou prostě nehnu :/ Kdyby třeba nějaká hodná duše malinko nakopla ;D
Tento adventní kalendář je supr, kam se na to hrabou krabice s čokoládkami. Ty člověk vyloupe hned druhý den když má na něco chuť. :-D Myslím ale že dvojku budu řešit ještě na silvestra. :-D | Tak nebudu! :) Juhů
Lidi prosim vas pošlete mě někdo naovědu nebo řešeni na prvni hadanku už 2 dny si nad tim lamu hlavu a na nic nemužu přijit
fúúú ta dvojka teda dala zabrať ale nejako som na to prisiel :) už sa nemôžem dočkať na dalšiu hádanku :)
Jednička a trojka hotovo, ale ta dvojka mě teda trápí :D
Jednička a čtyřka mi dělají problém :D
Teda čtyřka mě potrápila, ale je to tam .. sem na sebe hrdej :D
Geniální, díky všem autorům.
dávalo mi zabrat 1.políčko...další už bylo na 2. či 3.pokus hotové :-) Geniální... Někdy je to nejlehčí řešení, to nejtěžší :-D
Adventní kalendář je naprosto geniální nápad! Každý den se mám na co těšit :)
Mám ale jednu malou otázku: když se čirou náhodou nějaký den nedostanu k internetu, bude na mě hádanka toho dne čekat do příštího, nebo mám definitně smůlu?
aislinn napsal(a):
Adventní kalendář je naprosto geniální nápad! Každý den se mám na co těšit :)
Mám ale jednu malou otázku: když se čirou náhodou nějaký den nedostanu k internetu, bude na mě hádanka toho dne čekat do příštího, nebo mám definitně smůlu?
Všechny okénka budou k dispozici až do konce prosince.
Bonusy (jako kredity za odpověď, či hvězdičky na finální trofeji) se ale počítají jen na základě uhodnutí okénka v den zveřejnění.
V lednu pak vyjde článek, kde budou zveřejněna autorská řešení.
Adventní kalendář z minulýho roku k mání asi není, co?
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Adventní kalendář z minulýho roku k mání asi není, co?
Samozrejme, že je :) TU je článok aj s riešeniami a vysvetlením :)
No pěkně jsem se naobědvala a hned se mi zapálilo :)Zkoušela jsem, zkoušela až to vyšlo :) Super
To byl porod, ale dala jsem to :-)Už se těším na zítra, co bude. Adventní kalendář hraju poprvé a super, zatím znala jen seden seriál a zbytek nějak sešroubovala dohronady. Snad se tu i oběví něco, při čem se budu moci pochlubit uhádnutím "za pár sekund hotovo" :-)
Lill napsal(a):
Samozrejme, že je :) TU je článok aj s riešeniami a vysvetlením :)
Myslím jako, že bych to řešil, jako teď, že kliknu na okýnko a hádal bych. Jeden kámoš se mě ptal, jestli to náhodou není takhle.
Adventní kalendář je super :) Nejaká rada k dnešnímu rébusu? Ďekuji :)
Čtyřka pořád nedochází :) Malou nápovědu do zpráv prosím :) Díky moc.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Myslím jako, že bych to řešil, jako teď, že kliknu na okýnko a hádal bych. Jeden kámoš se mě ptal, jestli to náhodou není takhle.
Tu už ne. Ale řešení jsou defaultně schovaný, tak když udržíš kurzor myši dost daleko odkazu, tak můžeš i hádat. ;-)
Adventný kalendár je super :)!! chválim kreativitu a nápad. S prvými troma som nemala problém, ale dnešok ma teda trápi :D poprosím mini nápovedu ak sa dá ;)...niekam do správy
Skvělý nápad, kalendář se mi hrozně líbí :) Jen za boha vážně nemůžu přijít na jedničku, na ostatní jsem nějak přišla, ale jednička je pro mě záhadou. Kdyby byl někdo tak hodný a trochu mi napověděl do zpráv? :)
To nechápu, nic mi nedochází, ale vůbec a 4 jsem měla do 2 vteřin :D
Zatim se hra dobře vyvíjí :).
PetrVinklarek@seznam.cz napsal(a):
nějaká menší nápověda k tomu Loserovi? :/
Loser
Ahoj, hraju to poprvé a zdá se mi to jako dokonalá hra, ale jsem v koncích :D Uhodla jsem jen dva, jinak nevím. Nemohl by mi někdo do zprávy prosím poslat řešení ? Bud se nad tím trápit !
Dneska jsem nějak mimo a vztá mi to hlavou celý den... někdo nějakou nápovědu nebo něco? Prosím :)
uff, tak nad dnesni-sobotni sedim a silim - nevim, jak se na to mam podivat... vysec, kousek, cast??? nema nekdo tip na napovedu?
ne ne,dneska jsem nějak ztracená...please help
no jako dole klobuk z touto hadankou.. fruitko vyborny a do cely tezky ))
Dneska jsem teda úplně ztracená. Koukám na to a nevim jak ten obrázek uchopit :-)
mám to...oooo jak já se trápila,ale mám :) :) :)
Teda.. dneska opravdu síla. Kdybych aspoň přišel na nějaký slovo, kterýho bych se mohl chytnout :/
Prosil bych o nějakou menší nápovědu ke včerejší a dnešní hádance, fakt netuším, co by to mohlo být. Díky moc
Jiří Dohnal napsal(a):
Teda.. dneska opravdu síla. Kdybych aspoň přišel na nějaký slovo, kterýho bych se mohl chytnout :/
zákldná jednotka informácie :)
Nevím, jestli to už někdo psal, ale je to v angličtině, pro ten název mě napadlo milion synonym, ale na ten správný jsem přišla až po 5 hodinách, tohle bylo opravdu těžké.
Tak sice jsem to uhodla, ale až tak na 72. pokus a navíc s nápovědou.. bylo to dost těžký.. a nějak jsem to nepochopila ...
Dnes to bol masaker. Keby som si neprečítal komentáre tu, tak by som na to neprišiel. Uff.
Ouuu.. dnes opravdu velmi velmi těžké.. jen díky malému ťuknutí jsem na to po několika hodinách konečně přišla.. Hodně štěstí všem
Dneska to bylo opravdu těžké, díky za nápovědu, bez ní bych to nedal :)
Já ten dnešek taky nedávám, kápánek silný šálek čaje, Prosím o pomoc.
Jupíí, dnes splněno:)
I když je to asi jedno, včera jsem znala a stejně mi to dalo zabrat, dokud nepřijdete na princip to jak to rozsluštit, tak to dá zabrat.
Prosím malou nápovědu k 6 a 7, prosím :) Díky, díky
No tak dnešek taky nevím, ale aspoň to můžu svést na ten zbytkáč z vánočního večírku :-D
Nevíte někdo dnešní ? Prosím pomoc ! Byla bych ráda, kdyby mi to někdo do zpráv poslal
Osmička išla hneď ale ta sedmička stále nič tú snáď rozlúštim až na štedrí večer xD
8-čka je extrémne ľahká. Konečne prvý seriál, ktorý aj poznám. :D
tak toto bola asi najľahšia hádanka :D easy :D 2. najľahšia bolo asi to SKY :D
tak dneska bez zaváhání na první pokus
Fúha. Tak dnes nemám ani šajnu čo to môže byť za seriál. Nejaká nápoveda. PLS
Tak dneska teda nemám vůbec představu od čeho se odpýchnout :(
Tak dnes to bylo znovu poměrně lehké (na 1. pokus), nicméně pořád nevím 7. políčko, také prosím o nápovědu :D
7 políčko : Tak ono to stačí přečíst, je to jenom klasický rébus, nic jiného nehledat :)
tak dneska opět na první pokus
jsem v koncích dnešek prostě nevím. Prosím prosím pošlete mi někdo nápovědu. Děkuju
Je to ľahké, ale nefunguje vyhľadávanie ako má. Nehovorím o nápovede. Proste keď si dáš vyhľadať dané kľúčové slovo, tak ti ten seriál nenájde. A netuším prečo. Musíš ho zadať v presnom tvare.
Dneska se nějak nechytám (a to jsem myslela, že vím...).
edit: Dvě minuty před půlnocí se ozvalo "blik" a mně to docvaklo:)
Dnes sa nejak nechytám, nejaká nápoveda do správ ?
A zase do pěti minut hotové
Asi jsem mimo z učení nebo co, ale 9. a 10. mi vůbec nedochází... Zkoušela jsem všechno souvisejícího s tabulí, třídou, prasátkem, křídou, Františkem Josefem... a pořád nic...
Já tomu vubec nerozumim...prosim nekdo do spravy :/ uhodla jsem zatim jenom 8 :/ nebo mi aspon reknete jak to funguje :D prosim :D piste do spravy ;) dik
Já té dnešní (10) vůbec nerozumím :/ někdo prosím nápovědu o zpráv
7 a 10 - PROSIIIM napovedu do sprav?
No loni mi to šlo teda mnohem líp... Asi to moc překombinovávám...
nemohl by mi někdo poradit s 5? je to s tím lůzrem a já si nevím rady... :/
tak dneska splněno,zatim každý den uhádnu,sice občas s nápovědou,ale dávám to :)
Dneska jednoduché,ale asi tak po minutě,pak už mě to kleplo přes nos
Dneska rychlovka :) Za pár minut :)
Ahoj mohol, by mi prosiniekto trosku pomoct...dnes mi to vobec nejde
hm ... dnešní otázka je můj konec :( :D
Netuší někdo co znamená ten blikající bod ? :) jestli má někdo nějakou nápovědu, velice bych ocenil. Děkuji
Někdo prosím nápovědu za dnešek a včerejšek (15. a 16.) ? :/ :)
Prosím o radu k vyřešení 15 a 16 hádanky do zpráv, kdyby byl někdo tak hodný. Díky
Fňuk, pořád nemám 15 a 16 :(
Ahoj mohla by som poprosit o pomoc s 18? Dakujem
Prosím o nápovědu k 10 až 14 - asi jsem natvrdlá...
Děkuji za nápovědu,dneska jsem byla trochu mimo,ale mám to :)
Moc děkuji, že se do kalendáře dostal i můj NEJ seriál :) Loni mě zamrzelo, že tam nebyl a letos už jsem pomalu přestávala doufat, ale potěšili jste mě :)
tak konečně seriál,který miluji
Tak zase jeden,který šel na první pokus :)
Dneska díky bohu nic těžkého a zbývají jen dva :)