je vidět že idioti nejsou jen v USA když se ruší... omlouvám se za jazyk ale je to tak...
Jeden z mála českých pořadů na který se dalo koukat.
Škoda, partička mě opravdu baví...
veľmi trápny program. Je mi záhadou ako mohol mať zpočiatku vysokú sledovanosť. Tohto odpadu mi ľúto nebude.
TheParken napsal(a):
Jeden z mála českých pořadů na který se dalo koukat.
Jo jo. Když chtěl člověk vypnout a chvilku nestudovat apod., bylo to naprosto geniální. O to větší škoda, že to zrušili. Těm, kterým Partička, opravdu chybí, doporučuji jejich talkshow TGM. Není to sice ono, ale jejich humor tam zůstal. Až na Igora. :-(
Prima je banda i*****, že ruší tak dobrej program, jako je Partička. Když jsem tuhle show sledovala, vypla jsem a unášela jsem se na jejich vtípcích. Děkuji Primě, ted už nemusím jejich pííííp stanici zapínat.
Tak to je škoda. Partičku jsem sledoval rád, což se o ostatních ČESKÝCH pořadech (nebo snad dokonce seriálech) rozhodně říct nedá.
Docela šok teď aby člověk hledal něco jiného na odreagováni sakra!
To jako fakt?No to mě podržte,protože nechápu
Úprimne ma zrušenie českej Partičky vôbec nemrzí. Spomínam si keď som v TV videl silvestrovský diel, ktorý sa ani nedal dopozerať dokonca, pretože niektoré vtipy siahali až za hranice trápnosti a nevtipnosti. To už ma skôr zamrzelo zrušenie tej slovenskej Partičky - avšak aj tá bez Petry Polnišovej nestála za veľa. V niektorých reláciach je jednoducho silná ženská ruka naozaj potrebná...
Tak zmizí i poslední program v televizi co jsem měla ráda. Proč tu televizi rovnou neprodat.
Ani mě to nějak moc nemrzí. Sledovala jsem Partičku hlavně ze začátku a víc se mi stejně líbila slovenská verze :)
Super, takze v telce uz budu koukat jen na sport.
A mě je to naprosto fuk :D :D Myslím, že ještě dlouhou dobu nebude v české - televizi nic, pro co bych brečel :D
Všude se musí šetřit a škrtat. Určitě to nahradí další vztahovou soapkou o lékařích
Mně osobně je jedno, že se to ruší. Ze začátku jsem se na to rád podíval a zasmál jsem se tomu. Ale dívat se na nasr*****anýho Genzera, kterej neuhádne postavičku, kterou uhádne dítě ve školce, je schopnej nadávat kvůli tomu lidem v publiku. A dívat se na to, že jedinou pointou scének je nasr*****at a urážet jeden druhýho, to se na mě nezlobze, ale to se zábavou a humorem nemá nic společnýho.
První pořad Geni a Suchánka, který jsem nesledovala. Nikdy jsem nepochopila, co na tom lidi vidí, nepřišlo mi to absolutně vtipné. Spíš se divím, že to vydrželo tak dlouho. Když před několika lety Nova zkoušela improvizační pořad, tak to okamžitě krachlo.
Partička se vrací. V presskitu k podzimnímu schématu Primy píšou:
Vrací se zábavná show Partička, ale v novém kabátě. Na podzim se rozjedou premiérové díly osvědčené Partičky ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl a hudební mág Marián Čurko. Pětici budou doplňovat na střídačku další komedianti, např. Jakub Kohák nebo Michal Novotný. Čeká vás také řada VIP hostů z řad herců, zpěváků a sportovců. Nebude chybět spousta zábavných scének a historek a možná přijde ještě někdo další...