Jasně, že v soutěžích pokračujte! :) Je to naprosto skvělý. Já mám sice v jakémkoliv losování vždycky smůlu, ale to nemění nic na tom, že si ráda zahraju :D Fakt díky!
PS: Kdy, prosím vás, bude losování o Benedicta, nebo jsem to prošvihla?
adusqacek napsal(a):
Jasně, že v soutěžích pokračujte! :) Je to naprosto skvělý. Já mám sice v jakémkoliv losování vždycky smůlu, ale to nemění nic na tom, že si ráda zahraju :D Fakt díky!
PS: Kdy, prosím vás, bude losování o Benedicta, nebo jsem to prošvihla?
hurá!! Aspoň někdo, super :)) tolik toho zařizujeme a v podstatě nikdo se neozve, děs běs :) losování proběhne na 99% zítra večer... po téhle soutěži pak bude do Vánoc ještě jedna a v lednu už chystáme další dvě :) ... tedy pokud se vás ozve víc, že o to stojíte, protože se zdá, že moc teda ne :)
Jsem na tom stejně jako adusqacek. V losování mám pokaždé smůlu, ale vždy si ráda zahraju. :-)
Urcite v soutezich pokracujte.
Ano! :) Vaše soutěže jsou neuvěřitelně super, pokaždé na výherce čekají parádní ceny. Zatím jsem taky neměla štěstí, ale vím, že kamarádka vyhrála už dvě věci a byla z nich nejvíc nadšená :) A rozhodně to oceňuje hodně lidí, jenom se tak nějak neozvou ;) Těším se na další a další zábavné soutěže :)
Díky opět za skvělou soutěž :)
To by byl fajn vánoční dárek bráchovi (a zadarmo) :D
Taky souhlasím s pokračováním v soutěžích. :-) Sice se pořád nedaří a nedaří, ale i tak při každém losování doufám, že tam vyskočí moje jméno. :-D
Wauuu...tohle by byla krása vyhrát, jenže...já a moje smůla :D
Nicméně rozhodně jsem se do soutěže zapojil a určitě v nich pokračujte...celkově je prostě Serialzone TOP... :) Hlavně kvůli skvělým adminům a celé komunitě ;)
Je skvělé, že pro nás děláte takovéhle soutěže :)
lukascoolarik napsal(a):
Taky souhlasím s pokračováním v soutěžích. :-) Sice se pořád nedaří a nedaří, ale i tak při každém losování doufám, že tam vyskočí moje jméno. :-D
prej souhlasím :D tak díky, Lukys, že souhlasíš :D
good luck při losování :))
megawir napsal(a):
prej souhlasím :D tak díky, Lukys, že souhlasíš :D
Špatně zvolené slovo, no. :-D
pekná súťaž.
O súťaže záuem je, aj sa zapájam, ak ma výhra aspoň trochu zaujíma, tak kľuden pokračujte v robení súťaží. Za pár rokov sa snáď aj nejak výhry dočkám.
Jistě, pokračujte! Musím vám pochválit především výběr cen, který je vždycky špičkový. Je s tím určitě dost práce, takže díky za to :). Sice jsem ještě nikdy nevyhrála, ale co už, aspoň to očekávání :D. A chválím i tu nejhezčí reklamu ze všech a to právě na tuhle hru. Já bych si ju tu klidně nechala :D.
PS: Myslela jsem, že míru zájmu o soutěže zjistíte z četnosti hlasování... ale jo, pochvala vždycky potěší.
Jednou to vyjít musí :-)
MountainLionet napsal(a):
PS: Myslela jsem, že míru zájmu o soutěže zjistíte z četnosti hlasování... ale jo, pochvala vždycky potěší.
to ano, ale když sponzor vidí, že se soutěž dál sdílí (díky čemuž roste zájem a počet účastníků), rozhodně se s ním do budoucna daleko lépe vyjednávají další soutěže (je to fajn argument), sami vidíte, že teď soutěžíte pořád :) tzn. poděkování je bezva, potěší :) no a právě sdílení je to, co (mmj) může pomoci zvýšit šanci na další soutěže s parádními cenami ;-)
megawir napsal(a):
to ano, ale když sponzor vidí, že se soutěž dál sdílí (díky čemuž roste zájem a počet účastníků), rozhodně se s ním do budoucna daleko lépe vyjednávají další soutěže (je to fajn argument), sami vidíte, že teď soutěžíte pořád :) tzn. poděkování je bezva, potěší :) no a právě sdílení je to, co (mmj) může pomoci zvýšit šanci na další soutěže s parádními cenami ;-)
a nesníží to pravděpodobnost výhry? :D
BuBBleS napsal(a):
a nesníží to pravděpodobnost výhry? :D
víc tu pravděpodobnost sníží to, když se soutěže dojednat nepodaří :))
Odehrano, cekam na vyhru :D