Smůla, nic mě neoslovilo, možná příště. :(
Ja teda žiadny zo spomínaných seriálov nepozerám (vlastne okrem TVD, ale kalendár na budúci rok už mám), ale aj tak by som si asi vybrala :D Niektoré veci vyzerajú super. Pre mňa bude (po)vianočným seriálovým darčekom druhá kniha Veronica Mars :)
A ešte som zabudla poďakovať za fotočlánok, je super! Zo všetkých foriem článkov mám práve fotočlánky najradšej. :))
Veci vyzerajú super. Najviac ma dostali tie 3D puzzle GoT :)
Pekný článok, niektoré veci mi padli do očka.
Díky, pěkný článek :-)
Jen drobnost - je to Nikki Heat... :)
Je jasný, že letos budu mít pod stromečkem zase Nikki Heat :)
Jééé, Doktorův sonický šroubovák. A je opravdu sonický? ;)
ale doprkýnka... teď akorát budu na vánoce brečet, že pod stromečkem nenajdu sonic screwdriver :(
Jediný, co mě jakž takž zaujalo je ta knížka Once upon a time, ale že bych to musel mít doma, to se taky říct nedá :)
Dadulinka napsal(a):
Jééé, Doktorův sonický šroubovák. A je opravdu sonický? ;)
Za ty prachy by měl být. :-)
Kalendář s Doctorem už mám doma, samozřejmě sama pro sebe... někomu méně bossy, než je Clara, bych dohled nad svými denními plány rozhodně nesvěřila! :-)
Nathaniell napsal(a):
Kalendář s Doctorem už mám doma, samozřejmě sama pro sebe... někomu méně bossy, než je Clara, bych dohled nad svými denními plány rozhodně nesvěřila! :-)
Já si zase málem koupila přáníčko k narozeninám sama pro sebe. Je na něm TARDIS a když ho otevřeš, tak je tam Dalek a říká (je to zvukové přáníčko, takže to vážně říká, není to tam jen napsané): It is your birthday! You must celebrate or you will be exterminate! Exterminate! :))))
Dadulinka napsal(a):
Já si zase málem koupila přáníčko k narozeninám sama pro sebe. Je na něm TARDIS a když ho otevřeš, tak je tam Dalek a říká (je to zvukové přáníčko, takže to vážně říká, není to tam jen napsané): It is your birthday! You must celebrate or you will be exterminate! Exterminate! :))))
To zcela chápu, to bych musela mít! A je naprosto jedno, jak divně vypadá, když člověk kupuje dárky sám sobě :-))
Ta figurka Jesseho Pinkmana je luxusni :D:D
Me zaujali ty 3D puzzle GoT, asi je koupim brachovi.
Nathaniell napsal(a):
To zcela chápu, to bych musela mít! A je naprosto jedno, jak divně vypadá, když člověk kupuje dárky sám sobě :-))
Naznačila jsem, jak moc se mi to líbilo, tak pokud příští týden jedno k narozeninám nedostanu, tak si ho asi zajdu koupit... :)))
Jo tak přesně tenhle kalendář Doctora Who mi už visí na zdi :D
Paráda, další díl Nikki Heat :)