Tak tahle, očividně tuzemská tvorba mě nezajímá vůbec.
Tak já se zase moc těším, mám velkou radost z pokračování Znamení koně, a na nový seriál Vraždy v kruhu. Česká tvorba je stále lepší a lepší, je jí více a tak fanouška jako jsem já, velice potěší.
Znamení koně bylo super,ale chybí mi tam Případy 1 oddělení,myslela jsem ze se konečně dočkám
A co budou vysilat ze zahranicni tvorby tam nahodou nerikali? :)
bundaboy napsal(a):
A co budou vysilat ze zahranicni tvorby tam nahodou nerikali? :)
V oficiální presskitu ani slovo (ani nikde jinde), škoda, taky jsem byl zvědav. :-)
justynajohnson napsal(a):
Znamení koně bylo super,ale chybí mi tam Případy 1 oddělení,myslela jsem ze se konečně dočkám
Na ty si bohužel ještě počkáme, myslím, že jsem někde četl, že se 2. řada začne natáčet až na jaře.
Tak pristi jaro si me CZ tvorba naziska.
Poppy napsal(a):
To má ČT pouze tři herce nebo co?
Všichni ostatní už hrajou v Ordinaci no :)
Poppy napsal(a):
To má ČT pouze tři herce nebo co?
Taky jsem si říkal, že v hodně jejich seriálech hrají jedni a ti samí herci. Ne, že bych proti nim něco měl, ale když už chtějí rozmanitou tvorbu, chtělo by to i rozmanitý výběr herců.
Koukám, že p. dr. Cajthamlová je taky pěkně přelétavý ptáček. Ajajaj....
Žabička napsal(a):
Koukám, že p. dr. Cajthamlová je taky pěkně přelétavý ptáček. Ajajaj....
tak na Primě už nebyla nějakou dobu tak proč si nesehnat novou práci když Prima ji už nechce
Engeneer napsal(a):
Na ty si bohužel ještě počkáme, myslím, že jsem někde četl, že se 2. řada začne natáčet až na jaře.
Jeeee to je moc dlouho :(
Tak jo, když budu předstírat, že jsem nečetla poslední část, tak to nevypadá tak špatně! :D Těším se na "Trojánka" a Kmeny. :)
V současné době ČT jedná o práva na druhou sérii Browna. Pokud někoho teda zaujala ta první, která byla odvysílána nedávno.
K článku. Trojana jsem měla ráda, když byl mladší. Ve stínu byl taky fajn, ale že bych musela vidět tento nový seriál, to se říct nedá. A paradoxně se mi nelíbí hlavně téma –vraždy podle zvěrokruhu. To tu bylo už tolikrát. Kdysi jsem viděla, myslím francouzský seriál. Ale jo, minimálně jednu epizodu asi dám. Voříškovou osobně moc nemusím, takže zbytek nepřipadá v úvahu. Ne, že by mě jejich nástin jinak poslal do kolen :D. Možná půjdu do nějakého toho dokumentu.
Slečna Voříšková to má docela nabité koukám :D :D :D
Hřebejk neuspěl u HBO, tak se mu třeba vydaří na ČT...ach jo. Kdy už bude konec - sraček?
Carljack napsal(a):
Slečna Voříšková to má docela nabité koukám :D :D :D
Hřebejk neuspěl u HBO, tak se mu třeba vydaří na ČT...ach jo. Kdy už bude konec - sraček?
V CR bohuzel nikdy.
No jsem zvědav na druhou sérii Znamení koně. Především se ale těším na Vraždy v kruhu. Pak mě zaujal hodně Případ pro exorcistu a Jan Hus. Zdá se mi, že se česká seriálová (ale i filmová) tvorba neustále zlepšuje a jde dopředu. Což je dobře.
PS: Pokud nesledujete někdo druhou řadu Cirkusu Bukowsky, tak začněte ^^
Vraždy v kruhu už čekají v mém watchlistu...
Podívám se jedině na Vraždy v kruhu, to ostatní mě nějak vůbec nezajímá. Dost mi tam chybí zahraniční seriály.
Carljack napsal(a):
Kdy už bude konec - sraček?
Vzhledem k tomu, že u nás ve sledovanosti stále vedou sračky (viz. Ulice, Ordinace), tak je jejich konec v nedohlednu. Lidi holt sračky chtějí a televize na to tak i regují.
Miroslav Harant napsal(a):
No jsem zvědav na druhou sérii Znamení koně. Především se ale těším na Vraždy v kruhu. Pak mě zaujal hodně Případ pro exorcistu a Jan Hus. Zdá se mi, že se česká seriálová (ale i filmová) tvorba neustále zlepšuje a jde dopředu. Což je dobře.
PS: Pokud nesledujete někdo druhou řadu Cirkusu Bukowsky, tak začněte ^^
Přesně, Cirkus Budowsky je podle mě nejlepší český seriál. Druhá řada je zatím stejně dobrá jako ta první.
Z novinek se nejvíc těším taky na Vraždy v kruhu, ty propagují už někdy od letošního jara. Mohlo by to být něco ve stylu skvělé Ztracené brány, kde Trojan taky hrál.
Zaujala mě ta fotka s plakátem Festivalu fantazie. Tak se asi mrknu, když jsme taková subkultura.
A mrknu se na dokument Dobrodruh. Co nám hezkého poradí.Třeba jak se nenechat okrást a tak. Minule jsem spala šest dnů na pláži a živila se spadaným kokosem, tak by se rada šikla :-)
Všechno ostatní vypadá jako standartní blbovina. Třeba nás ale překvapí.