Jeeee to je mi líto Grimma mam ráda
Grimm mě taky moc mrzí:(
Škoda škoda. Grimm je podľa mňa skvelý, čoraz lepší. Takže celkom nechápem.
Grimm mě taky mrzí, i když jsem se ke čtvrté sérii ještě nedostal. A jsem zvědavý, jestli se další sezony dožije Amazing Race, ačkoli už to nesleduju...
Pokles Grimma me mrzi, ale neprekvapuje. 4. rada Grimma pro mnoho lidi vcetne mne zklamanim.
Balthazar6 napsal(a):
Pokles Grimma me mrzi, ale neprekvapuje. 4. rada Grimma pro mnoho lidi vcetne mne zklamanim.
Zatiaľ sa to veru nechytá na 3.sériu. Čiže súhlasím, tiež som sklamaná, najmä s tým, ako zbytočne dlho riešili Nickovu schopnosť byť Grimm. Strašne neskoro to vyriešili, mali to vyriešiť aspoň o 2 epizódy skôr. Juliette mi zase (stále) vadí. A epizódy opäť klesli viac na úroveň 1.série mám pocit. Chcelo by to riešiť priebežne aspoň ten príbeh s kľúčmi.
Buffyna napsal(a):
Zatiaľ sa to veru nechytá na 3.sériu. Čiže súhlasím, tiež som sklamaná, najmä s tým, ako zbytočne dlho riešili Nickovu schopnosť byť Grimm. Strašne neskoro to vyriešili, mali to vyriešiť aspoň o 2 epizódy skôr. Juliette mi zase (stále) vadí. A epizódy opäť klesli viac na úroveň 1.série mám pocit. Chcelo by to riešiť priebežne aspoň ten príbeh s kľúčmi.
Mě už vadilo že přišel uplně o schopnosti je to přece Grimm.
Finální čísla: Grimm si o jednu desetinu polepšil.
Last Man Standing vítěz večera? Hmm...