Po zruseni Particky, neni zruseni TGM zadnym prekvapenim.
Konečně.
TGM mě stejně nezaujalo :)
Žádná škoda. Větší blbost jsem stejně dlouho neviděl.
Pane jo, to je zoufalý. Co já to tak sleduju, tak zahraniční seriály jsou rády, když mají sledovanost kolem 300 tis. a taková ****vina jako Volejte Novu má tu samou hodnotu?? Majn Gott
Drunk_Queen napsal(a):
Pane jo, to je zoufalý. Co já to tak sleduju, tak zahraniční seriály jsou rády, když mají sledovanost kolem 300 tis. a taková ****vina jako Volejte Novu má tu samou hodnotu?? Majn Gott
Nemyslíš tří milionů? :)
Už jednou to zkusili na Nově a za moc to nestálo...když pak přišli s v zásadě stejným formátem i na Primě, tak jsem čekala, kdy to zruší...To Partička mě mrzí víc, ale zase původní předloha je mnohem lepší (v USA jsou holt, mnohem lepší improvizátoři)
Silkwe napsal(a):
Už jednou to zkusili na Nově a za moc to nestálo...když pak přišli s v zásadě stejným formátem i na Primě, tak jsem čekala, kdy to zruší...To Partička mě mrzí víc, ale zase původní předloha je mnohem lepší (v USA jsou holt, mnohem lepší improvizátoři)
Tak já americkou partičku (Whose line is it anyway?) nesleduju, jen občas se kouknu na nějaké přeložené scénky na internetu a dal bych ruku do ohně za to, že to rozhodně není improvizované.
TGM bylo stejně trapné
justynajohnson napsal(a):
TGM bylo stejně trapné
Trapný bylo i Mr. GS na Nově :cD
ragelly napsal(a):
Třeba myslí sledovanost US seriálů v Česku. Ta je na Nově a Primě kolem těch 300 000.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
A člověk vlastně ani neví,který z těch pořadů byl trapnější :)
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Podle meho se jim nejvice darilo v poradu odkaz
Balthazar6 napsal(a):
Tak Tele Tele bylo skvělé,ale zase to pro mě zachraňovala Žilková s Cardou i když Gena s Michalem nebyli vůbec špatní,ty začátky se prostě povedly líp než pořady posledních let
jsou již oba herci za Zenitem...
ragelly napsal(a):
Myslím vysílané na tuzemských stanicích...
Balthazar6 napsal(a):
Tele Tele špatný nebylo... ze začátku. Jenže pak už šel ten pořad totálně dolů a bylo to spíš trapný. A Kikinčuk tomu na humoru taky moc nepřidal.
dalibor.durcak napsal(a):
jsou již oba herci za Zenitem...
Genzer u mě nikdy herec nebyl, stejně tak jako komik. Jako tanečníkovi mu nemůžu vytknout nic. Ale herec a komik ani náhodou.
Parzicka byla super ale to se o TGM rict neda...
Silkwe napsal(a):
Pokud se nepletu, původní předloha je z UK :D
Partičku jsem fakt měla ráda, bolelo mě bránice, ale ten vysílací čas byl fakt smula, protože si nemužu dovolit chodit spát pomalu o pulnoci.
Ale TGM je Mr.GS v bledě modrém a upřímně to nebavilo. Takže žádná škoda