Nad Jane the Virgin přímo žasnu, byť jde jen o nominaci. Něco takového si podle Amíků vážně zaslouží takové ocenění? :-D
Parádní :) Tyhle tipovačky mi moc nejdou, ale pokusím se :D
Kde jen začít? Yay za absenci MF a TBBT (v seriálech i hercích), konečně je to zajímavější! Clive Owen si nominaci rozhodně zaslouží, Liev bez řečí, ale ten už ji měl i loni :) Super, že pozornost padla na tolik noviken z letošního roku, u některých (Fargo, True Detective) se nedivím, tam je to zaslouženě jasné, ale třeba Viola Davis nebo veškeré nominace pro Jane rozhodně příjemně potěšily. Olive Kitteridge je taky super, moc ráda vidím zástupce ve všech kategoriích. No a co na závěr? Matt! Matt! Matt! <3 :)
Mně tam rozhodně chybí The Walking Dead, Modern Family a z novinek Gotham nebo Flash. Celkově mi ty nominace přijdou takový nezajímavý.
Já pořád nechápu, KDE je Hannibal? Když to všechno vezmu kolem a kolem, tak už jenom za vizuální stránku a herecký výkony by měli dostat metál. Vůbec mi nedělá radost, že je veškerá hlavní ocenění tak bojkotujou. :/
lukascoolarik napsal(a):
Nad Jane the Virgin přímo žasnu, byť jde jen o nominaci. Něco takového si podle Amíků vážně zaslouží takové ocenění? :-D
Zlaté glóby neurčují "Amíci" ale asociace zahraničních novinářů!! :P
Sem zvědavej, jestli u minisérií získá víc cen Fargo nebo True Detective. Sám nevím pro koho tipovat.
Rozhodně chybí Hannibal, The Walking Dead a víc Shameless! nechápu!?
Jedinym prekvapenim je pro mne nominace serialu Jane the Virgin. Nominace Farga neni prekvapenim. Ale i presto mi v nominaci chybi nektere letosni novinky napr. Gotham.
nechci být hnidopich, ale asi by nějakej novej seriál "Jon James Spader, The Blacklis "
"Max Matt Bomer – The Normal Heart" max????
"Rob Alan Cumming" rob??
"Jon Jon Voight"
Já spíš nerozumím některým komentářům tady, řekněte mi, za co by měl být nominován takový The Walking Dead? Pokud vím (spíš myslím) kategorie masek na glóbech není a v ostatních kategoriích na na opravdovou špičku nemají. Nebo třeba Flash, ten podle mého názoru zatím předvedl jen jedno klišé za druhým...s absencí Madse Mikkelsena mezi nominacemi na hlavního herce taky nesouhlasím, ale čí místo by měl obsadit? Z těch 5 seriálů sleduji všechny kromě The Affair a všichni herci tam jsou po právu...
Ehm, Tatiana! Asi bychom pak měli příliš snadné tipování, nebo nevím.
Ještěrka napsal(a):
Zlaté glóby neurčují "Amíci" ale asociace zahraničních novinářů!! :P
No dobře, ale i tak nesouhlasím, ať už to vybírá kdokoliv. :-D
a těch málo kategorií v tipovačce je kvůli trofejím? Aby každej neměl 5*? :)
Kéž bych měla aspoň jeden tip správně! :D
Nuž, zatiaľ som myslím v každej tipovačke mala 3 hviezdičky, snáď nepôjdem nižšie tento krát :D
Engeneer napsal(a):
Já spíš nerozumím některým komentářům tady, řekněte mi, za co by měl být nominován takový The Walking Dead? Pokud vím (spíš myslím) kategorie masek na glóbech není a v ostatních kategoriích na na opravdovou špičku nemají. Nebo třeba Flash, ten podle mého názoru zatím předvedl jen jedno klišé za druhým...s absencí Madse Mikkelsena mezi nominacemi na hlavního herce taky nesouhlasím, ale čí místo by měl obsadit? Z těch 5 seriálů sleduji všechny kromě The Affair a všichni herci tam jsou po právu...
taky nechápu proč by tam měl být Flash a asi cokoliv z produkce CW, to nejsou kvalitní seriály. To jsou seriály takzvaně aby vlk se nažral a koza zůstala celá
ještě Jon Jon Voight a Rob Alan Cumming
Moc fandím True Detective a Viole Davis.. Tak hodně štěstí;)
Fakt, že není nominovaná Tatiana, mě vůbec nepřekvapuje. Upřímně už jsem si celkem zvykla na to, že právě co se týče udílení Glóbů, tak je celkem (dost!) nedoceněná. Aspoň na těch kanadských udílení cen mají rozum a Tatianu ocení.
Calliope napsal(a):
Fakt, že není nominovaná Tatiana, mě vůbec nepřekvapuje. Upřímně už jsem si celkem zvykla na to, že právě co se týče udílení Glóbů, tak je celkem (dost!) nedoceněná. Aspoň na těch kanadských udílení cen mají rozum a Tatianu ocení.
Loni právě poprvé nominovaná byla, to tenkrát bylo slávy :D Ale taky mě nepřekvapuje, že letos chybí, tolik štěstí se fanouškům dopřát nemůže :D
ragelly napsal(a):
Loni právě poprvé nominovaná byla, to tenkrát bylo slávy :D Ale taky mě nepřekvapuje, že letos chybí, tolik štěstí se fanouškům dopřát nemůže :D
Já z toho loni byla taky nadšená :D. Ale potom co cenu nedostala ona, což jsem fakt do teď nepochopila, jsem se na celý Glóby dost naštvala :D.
Prečo nie je v tipovačke aj kategória z TV film/minisérie? Práve pri tých som vedela, ako budem hlasovať :D Takto som to len natipovala.
Tatiana zase nikde... Ale dyť je to fuk v podstatě, tyhle ocenění stejně nemají co dělat s herectvím, ale jde o Stanici a seriál. Jinak by Tatiana zasloužila cenu za každou z těch 7 nebo kolika rolí tam vlastně hraje. ;)
Proč nejsou v tipovačce kategorie TV film / minisérie?
Jane the Virgin ako fakt? :D Síce som nič z toho nevidel, jedine ten trailer, ale to je akože fakt také dobré, alebo je tá nominácia proste odveci? :D
Jane the Virgin je pro mě také překvapení, ale nutno říct, že příjemné! :D Asi půjdu proti většině, ale dlouho jsem neviděla zábavnější seriál. :)
Určitě mi tu chybí Hannibal, je skvělý! A také bych ráda věděla, proč v tipovačce není (mimo jiné) zahrnutá i kategorie "Nejlepší ženský herecký výkon – TV film/minisérie"??? To bych asi taky věděla :)))
Doufám, že McCunaughey promění alespoň ten globus protože to jak ztvárnil svoji postavu v True detective bylo prostě neskutečné
Chybí mi tu Scandal a především nominace pro Jeffa Perryho ... je fakt skandál, že tak skvělý výkon je tak skandálně opomíjený ;-)
Tohle mi přijde dost divná nominace. Spousta si toho nominaci IMHO nezaslouží a chybí tu třeba Penny Dreadful - Evu Green jsem tipoval původně na výhru za ženský herecký výkon, protože takhle hodně jsem snad ještě nikdy nikomu nic nevěřil. Takhle nevím, co si o tom mám myslet. Je to divný.
Jako zapřísáhlému TBBT maniakovi se mi nad zjištěním, že tady nikdo z mích miláčků nefuruje úplně protočili zorničky! nedsokážu vyjádřit své zděšení... no nic, jen jsem si musela ulevit :)
Pri TBBT si konečne uvedomili, že to za nič nestojí a tak ich stiahli z nominácií? :D Áno, mňa osobne to len teší.
asi by som mal zmeniť zoznam sledovaných seriálov, jediné čo sledujem z uvedených je Blacklist a Game of Thrones.
Sjíždím teď čtvrtou řadu Homelandu a nedivím se, že je Claire Danes nominována za nejlepší ženský výkon v dramatu. Ta to tam v některých dílech dobře herecky rozjíždí. A klidně bych Homeland aspoň nominoval i na nejlepší seriál, ale tak já o tom bohužel nerozhoduju :)